Amint azt egy Discovery-től elvárnánk, a sokoldalú Discovery Sport 5+2 üléses elrendezést kínál, ugyanakkor alapterületét tekintve megtartotta a hagyományos ötszemélyes szabadidő-járművek kompakt jellegét.

Gerry McGovern a Land Rover formatervezési igazgatója és kreatív vezérigazgatója
MINDEN NAP KÜLÖNLEGES

Az új Discovery Sport kecses, áramvonalas sziluettje, a Land Roverre jellemző, legendás terepalkalmassága, valamint rugalmasan alakítható belső tere együtt jóval többet nyújt, mint egy igényes megjelenésű jármű.

SZÉLSŐSÉGES TESZTEKEN BIZONYÍTOTT

Az új Discovery Sport vadonatúj biztonsági technológiái, mint a gyalogoslégzsák vagy az önálló vészfékezési rendszer, maximális, ötcsillagos minősítéshez segítették hozzá a modellt az Euro NCAP vizsgálatán.

RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ ÜLÉSRENDSZER, LÁBTÉR ÉS CSOMAGTÉR

Hosszirányban eltolható második üléssora a Range Roveréhez mérhető hátsó lábteret biztosít, míg a harmadik üléssor lehetővé teszi az utasok és csomagok igénytől függő, rugalmas szállítását.

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ, ULTRAMODERN KIJELZŐK

A letisztult műszerfalon élvonalbeli kezelőszervekkel, valamint egy nyolc collos érintőképernyős kijelzővel találkozhatunk, amely a legmodernebb technológiák alkalmazásával biztosít ösztönös interakciót.

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

TÁGAS, JÓL VARIÁLHATÓ CSOMAGTARTÓ

Az új Discovery Sport-ot úgy tervezték és alakították ki, hogy minden kihívásnak megfeleljen. Az akár 1698 literes csomagtartó és a rugalmasan alakítható ülésrendszer, amely lehajtva teljesen sík, méretében a Range Rover-ével vetekedő csomagtérpadlót biztosít, az utasoknak és a csomagoknak egyaránt bőséges helyet kínál.

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

A kivételesen kényelmes, második üléssor a megemelt üléspozíciónak köszönhetően kiváló kitekintést biztosít, 160 mm-es hosszirányú állíthatósága a kategória legjobb értéke. Az 5+2 férőhelyes harmadik üléssoron kényelmesen elfér két ifjú utas. A plusz két ülés 50:50 arányban osztva, egy kézzel nyitható ki a padlóból, jelenléte nem csorbítja a formaterv harmóniáját.

/

FORMATERV

>
FORMATERV

KÜLÖNLEGESEN MODERN

A Land Rover Discovery Sport modern, praktikus és vonzó jármű; arányos, kompakt karosszériával és határozott kiállással. Jellegzetes sziluettje és szépségesen megformált felületei olyan járművet teremtenek, amely mély érzelmeket ébreszt szemlélőjében.

FORMATERV

FORMATERV

A DISCOVERY FORMAI ALAPJAI, ÚJRAÉRTELMEZVE

A külső formaterv vonzereje a beltérben is érvényesül. A merész, vízszintes és függőleges vonalak, a letisztult felületek, a kivételes minőségű kivitelezés, valamint a külön megrendelhető grained bőrkárpitozás még értékesebbé teszi a kiemelkedően sokoldalú belső teret. A külső és a belső kidolgozás tökéletes harmóniája olyan járművet hoz létre, amely egyértelműen a Discovery génállományával rendelkezik, ugyanakkor előre, a jövőbe tekint.

/

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

A bemutatott funkciók és szolgáltatások az új Discovery Sport modell nem minden kiviteléhez rendelhetők meg. Nem minden bemutatott opcionális felszereltség elérhető az egyes Discovery Sport modelleken.

BELSŐ TÉR

A burkolatok és különleges betétek bőséges kínálatából válogatva tökéletesen saját ízléséhez alakíthatja a belső környezetet.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Válasszon a karosszéria színek és opciók gazdag kínálatából.

CSOMAGOK

Az opciós tartozékok és felszerelések választékából még inkább személyre szabhatja saját járművét.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

Ösztönösen kezelhető technológiák, karnyújtásnyira.

MULTIMÉDIA

Fedezze fel magabiztosan a világot, és közben érezze jól magát.

KIEGÉSZÍTŐK

Várja tökéletesen felkészülten a mindennapok kihívásait.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT