A Discovery a legsokoldalúbb prémium SUV azok számára akik szeretnek aktívan élni.

Group Marketing Igazgató

Jaguar Land Rover
FELFEDEZÉS MAGABIZTOSAN

A Discovery mindig elemében van, legyen szó városi közlekedésről vagy a város határain kívüli hétvégi túráról.

FELTŰNŐBB ÉS JELLEGZETESEBB, MINT VALAHA

A profilját tekintve ikonikus, beállítottságát tekintve pedig megfontolt Discovery jellegzetes stílusa még modernebb külsőt kölcsönöz a járműnek.

KOMFORT ÉS KÉNYELEM HÉT FELNŐTT SZÁMÁRA

A Discovery stadion elrendezésű ülései mindenki számára zavartalan kilátást biztosítanak. A szórakozási lehetőségek és technológiák széles skálája révén pedig mindenki szórakozhat, pihenhet és kényelemben érezheti magát.

KALANDRA ÉPÍTVE

Biztosítva a járművezető plusz 6 utas, azok csomagjainak szállítását és akár 3500 kg vontatását a Discovery egyetlen jármű, amely erre képes.

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

SZÍVBŐL JÖVŐ KÉPESSÉGEK

Csupán egy kapcsolót kell megérinteni, és a Terrain Response® funkció átkonfigurálja a Discovery motorját, sebességváltóját, gázpedál reakcióját és a vonóerő beállításait az optimális vezethetőség érdekében. Teljesen mindegy tehát, hogy Ön aszfalton, füvön, kavicson, vagy havon, sárban és nyomvályúban, homokon vagy sziklás úton közlekedik, a jármű tökéletes könnyedséggel végzi dolgát.

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

A RAKODÁS MEGKÖNNYÍTÉSE

Legyen szó hétvégi kirándulásról vagy egy életre szóló utazásról, a Discovery osztott csomagtérajtaja és az állítható légrugós felfüggesztése megkönnyíti a csomagok rakodását. Nyissa ki a csomagtérajtó alsó szekcióját a könnyebb rakodásához és csukja be azt a könnyű hozzáférés érdekében.

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

KIFINOMULT VEZETÉS

Óriási öröm, amikor az ember maga mögött hagyja a várost és autójával a természetbe tart. Éppen ezért a Discovery progresszív technológiával rendelkezik, hogy a járművezető minél inkább úgy érezhesse, hogy tökéletes kapcsolat van közte és az országút között; az autó felelősségteljes vezetést biztosít. Az odaút most akár élvezetesebb is lehet, mint az ott tartózkodás.

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

RUGALMASAN ÁTALAKÍTHATÓ

Bármilyen tervei is legyenek, a kiválasztott ülésopcióktól függően a Discovery bőkezűen méretezett belső tere szinte valamennyi használati lehetőséghez konfigurálható; a jármű második és harmadik üléssort tartalmaz, amelyek egymástól függetlenül felhajthatók.

SOKOLDALÚSÁG

SOKOLDALÚSÁG

ELHÚZZA A SAJÁT SÚLYÁT

Bizonyos kalandokhoz extra tartozékokra van szükség. A Discovery 3500 kg vontatási kapacitását támogatja az utánfutó menetstabilizáló rendszer, amely ellenőrzés alatt tartja a járművet és az utánfutót. Opcionális technológiák segítik az utánfutó felerősítését és a manőverek irányítását.

/

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

FELTŰNŐ FORMATERVEZÉS

Az első hűtőrács, a tükrök és a lökhárító tiszta kidolgozásai kihangsúlyozzák a Discovery jellegzetes formatervezését, beleértve az első helyzetjelzőket, amelyek kiemelik az autó modern stílusát.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

SZERELTESSE BE AZ ÖSSZES FUNKCIÓT

A Land Rover legendás Command Driving Position funkciójával a járművezető számára biztosított a páratlanul jó kilátás az országútra a jármű előtt és a jármű körül. A veszélyek hamarabb észlelhetők, könnyebb a parkolás és mivel az összes fontos kezelőszerv jól kézre esik, ezért a jármű használata kisebb stresszel és fáradsággal jár.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

LEGFONTOSABB A BIZTONSÁG

Az iskola felé vezető úttól kezdve a földutakig bezárólag a Discovery korszerű biztonsági funkciói együttműködnek, elősegítve a tapadás és a stabilitás fenntartását minden körülmények között. Szükség esetén a Vészfékasszisztens extra támogatást nyújt, az első, az oldalsó és a függönylégzsákok pedig plusz megnyugtatásul szolgálnak.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

BLACK DESIGN CSOMAG

Kölcsönözzön megkülönböztető jellemzőket Discovery autójának a Black Design csomaggal A hűtőrácsoktól kezdve a tetősínekig bezárólag kihangsúlyoztuk a jármű legfontosabb jellemzőit a feltűnően modern külső design csomaggal

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

A FÉNY ÉS A TÉR ÉRZÉSE

A Discoveryben még a leghátul ülő utasok is élvezhetik az üvegtető nyújtotta látványt az Alpine tetővel ellátott, opcióként kapható napfénytető révén. A napfénytető elektromosan dönthető és csúsztatható, az üveg panel és a belső rolók fényvisszaverő tulajdonságainak köszönhetően pedig biztosított a hűvös belső tér, továbbá a világos és levegős fülke.

/

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

BELSŐ TÉR

Számos anyag és opció áll rendelkezésre az egyéni belső tér megteremtéséhez.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Igazítsa az autót saját stílusához, színek és opciók széles skálájából választva.

CSOMAGOK

Opcióként kapható extra tartozékok széles választéka biztosítja, hogy még egyedibbé alakíthassa autóját.

TECHNOLÓGIAI ÉS BIZTONSÁG

Intuitív technológiák választéka.

SZÓRAKOZTATÁS

Az autó nem csupán a magabiztosság érzését kínálja, hanem a legmostohább körülmények között is gondolskodik az utasok szórakoztatásáról.

TARTOZÉKOK

Szerelje fel gépjárművét tartozékaink széles kínálatából, hogy a legjobbat hozhassa ki a a mindennapokból.

FEDEZZE FEL, HOGYAN ALAKÍTHATJA AUTÓJÁT TELJESEN EGYÉNIVÉ

A vásárláskor válasszon autójának egyedülálló jellegét kihangsúlyozó opciókat és bármikor adjon hozzá Land Rover tartozékokat, hogy autója összhangban legyen élesstílusával és szükségleteivel.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

LAND ROVER DISCOVERY SPORT NYÁRI LIMITÁLT SZÉRIA