Ez az autó drámai. Ez az autó bivalyerős. Mintha csak arra kérne, hogy "vezess engem".

Gerry McGovern Formatervezési igazgató, Land Rover
ELSŐSORBAN SZENVEDÉLYES VEZETŐKNEK KÉSZÜLT AUTÓ

Dőljön hátra a Range Rover Sport vezetőülésében és egy dolog azonnal szembeötlik: az autó követeli, hogy vezessék!

JELLEGZETES ÉS DRÁMAI HATÁSÚ SZILUETT

A karosszéria határozott vonalaitól kezdve az autó lebegő tetején át az erősen döntött szélvédőig bezárólag a Range Rover minden egyes eleme egy egészen más, magasabb szintet tükröz.

A VEZETŐRE SZABOTT VEZETŐFÜLKE

A vezetőfülkében mindenütt az ergonómiai szempontok szerint helyezték el a kezelőszerveket, intuitív és lebilincselő vezetési élményt biztosítva.

CSÚCSTELJESÍTMÉNY AZ ORSZÁGÚTON ÉS TEREPEN EGYARÁNT

A Range Rover Sport páratlanul jó országúti dinamizmusa a Land Rover terepjáró teljesítményével párosul.

<

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTMÉNY

MAGASABB SZINTRE EMELVE

A Land Rover egyedi rendelésre gyártott autókért, a luxus verziókért és a nagyteljesítményű modellekért felelős szakértői központjának Speciális Jármű Üzem osztálya által tervezett és gyártott Range Rover Sport SVR még tovább lép. A jármű a Range Rover Sport képességeire alapozva olyan, nagyteljesítményű, magabiztos és nyugalmat árasztó szabadidőautót alkot, amely egyszerűen követeli, hogy vezessék.

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTMÉNY

KIEMELKEDŐ HIBRID TELJESÍTMÉNY

A Range Rover Sport Hybrid típust a legnehezebb terepeken tesztelték, ugyanolyan szélsőséges körülmények között, mint bármely más Land Rover modellt. A hibrid technológia lenyűgöző hatékonyságot biztosít, ami viszont egyáltalán nem rontja az autó dinamizmusát. Az innovatív műszaki megoldások révén pedig az akkumulátor és a motor közötti energiaátvitel zökkenőmentes.

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTMÉNY

UTOLÉRHETETLEN TELJESÍTMÉNY

A könnyűsúlyú alumínium karosszériának és a Terrain Response 2 rendszer dinamikus üzemmódjának köszönhetően ez a valaha létezett legmozgékonyabb és legdinamikusabb Land Rover.

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTMÉNY

MAGABIZTOSSÁG ÉS KONTROLL A KANYAROKBAN

A nyomaték vektorszabályozásnak köszönhetően az autó könnyebben kezelhető és irányítható a legszűkebb kanyarokban is. A nyomaték vektorszabályozás az elektronikus differenciálművet és a jármű fékrendszerét használja, a kanyarvétel során folyamatosan kontrollálva a motor nyomatékának elosztását a négy kerék között; mindez jobb tapadást, jobb kormányzást és kisebb alulkormányzottságot biztosít az állandó sebesség fenntartása mellett.

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTMÉNY

TÖKÉLETESEN KIEGYENSÚLYOZVA

Az Adaptive Dynamics másodpercenként 500-szor ellenőrzi a jármű mozgásait, azonnal reagálva a járművezető vagy az útfelület jelzéseire; ezáltal a jármű könnyebben kontrollálható, és minimálisra csökkenthető a karosszéria mozgása a nyugodtabb vezetés érdekében. A rendszer érzékeli a terepviszonyokat is és ennek megfelelően optimalizálja a lengéscsillapítást.

TELJESÍTMÉNY

TELJESÍTMÉNY

DINAMIKUS HASZNÁLAT ORSZÁGÚTON ÉS TEREPEN

A Range Rover Sport rendelkezik a legújabb generációjú, a jármű négy sarkában elhelyezett elektronikus légrugós felfüggesztéssel, amely az adott járműosztályban első rangú kényelmet és képességeket biztosít mind az országúton, mind pedig a terepen. A légrugós felfüggesztési rendszer automatikusan átkapcsol a két futóműmagasság között, ha kiválasztják a terepbeállítást.

/

TEREPKÉPESSÉG

AZ ADOTT JÁRMŰOSZTÁLYBAN VEZETŐ KÉPESSÉGEK

A Range Rover Sport a Land Rover kivételes terepképességeire épül. Ugyanolyan otthonosan mozog a városban, mint távoli vidékeken.

KÍVÁLÓSÁG MINDEN TEREPEN

A legújabb Terrain Response 2 technológia optimalizálja a Range Rover Sport beállításait az aktuális feltételekhez, utolérhetetlenül jó teljesítményt biztosítva országúton és terepen.

SZÉLSŐSÉGES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TESZTELVE

A legbarátságtalanabb telepeken és a legzordabb hőmérsékleteken végzett szélsőséges tesztelések segítettek létrehozni egy olyan járművet, amely még a legnagyobb erőpróbát jelentő körülmények mellett is kiváló teljesítményt nyújt.

MAGABIZTOS ÉS HIGGADT

A Range Rover Sport megkülönböztető ismérveként folyamatosan működő intelligens négykerékhajtása a terepfokozattal rendelkező osztóművel optimális teljesítményt biztosít mind az országúton, mint pedig terepen.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

MAGASABB SZINTRE TERVEZVE

A Land Rover által Nagy-Britanniában tervezett és gyártott Range Rover Sport kompromisszumok nélkül készült. Erőteljes és modern megjelenésével az autó tökéletesen arányos jármű benyomását kelti. Az enyhe ívek és a formázott sarkok egyértelműen jelzik a tervezési precizitást, amelyek egyértelműen és félreérthetetlenül Land Rover márkajegyeknek tekinthetők.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNYRE GYÁRTVA

A Range Rover Sport a valaha létezett legagilisebb, legdinamikusabb és a legközvetlenebb Land Rover. Az autó kecses vonalai, jellegzetes sziluettje, továbbá drámai megjelenése a jármű energiáját és korszerűségét testesíti meg. Ugyanakkor a teljesen alumínium karosszériaszerkezet csökkenti a súlyt, növeli az autó agilitását és elősegíti a biztonsági paraméterek javítását.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

KEZÉBE ADJUK AZ IRÁNYÍTÁST

A kezelőszerveket a vezetőfülkében mindenütt megfelelő szögben helyezték el és egyszerűsítették, gondoskodva az intuitív vezetésről, továbbá arról, hogy semmi se terelje el a vezető figyelmét. A Sports Command vezetési pozícióval pedig élvezheti a biztos kilátást az országútra, továbbá átélheti a magabiztosság és a kontroll páratlan érzését.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

TÁGAS ÉS NYUGODT HANGULATOT ÁRASZTÓ BELSŐ TÉR

A Range Rover Sport belső terét a legmodernebb anyagok használatával és aprólékos pontossággal tervezték, és alkották meg, tükrözve az autó sportos jellegét. Pompásan kidolgozott részletek, erőteljesen elegáns vonalak és tiszta felületek vegyülnek puha tapintású, luxuskivitelű felületi kidolgozással. Ezt a kényelmes, de mégis célszerűen átgondolt belső teret a legfinomabb anyagok felhasználásával és a részletek kínosan aprólékos kidolgozásával sikerült létrehozni.

/

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

MUTASSA MEG EGYÉNISÉGÉT

BELSŐ TÉR

Burkolatok és speciális részletek széles választéka segíti a személyre szabott tér létrehozását.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Igazítsa az autót saját stílusához, színek és opciók széles skálájából választva.

CSOMAGOK

Opcióként kapható extra tartozékok széles választéka biztosítja, hogy még egyedibbé alakíthassa autóját.

TECHNOLÓGIAI ÉS BIZTONSÁG

Intuitív technológiák széles választéka egy érintésre Öntől.

SZÓRAKOZTATÁS

Az autó nem csupán a magabiztosság érzését kínálja, szórakoztat is.

TARTOZÉKOK

Szerelje fel gépjárművét a sokrétű tartozékok kínálatából, hogy a legjobbat hozhassa ki a mindennapokból.

FEDEZZE FEL, HOGYAN ALAKÍTHATJA AUTÓJÁT TELJESEN EGYÉNIVÉ

A vásárláskor válasszon autójához kiegészítő opcióink széles kínálatából, és bármikor adjon hozzá Land Rover tartozékokat, hogy autója összhangban legyen életstílusával és szükségleteivel.

KONFIGURÁTOR

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

Discovery Sport 2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL