Kifinomult és modern – ez a Range Rover kivételes származását tükrözi, egyedülálló jellemzőkkel társítva.

Gerry McGovern A Land Rover formatervezési és kreatív igazgatója.
VALÓDI FORMATERVEZÉSI IKON

45 évvel ezelőtti megjelenésekor megváltoztatta a terepjáró járművek világát. Az évek során a híres brit formatervezés csúcspontjára jutott.

PÁRATLAN KÉPESSÉGEK

Progresszív technológiák sokasága gondoskodik a terepviszonyoktól és a feltételektől függetlenül kimagasló teljesítményről.

UTOLÉRHETETLEN KIFINOMULTSÁG

A kifinomultság a Range Rover velejárója. Az autó minden részlete alaposan megtervezett. Minden eleme, apró részlete használója biztonságát, védelmét szolgálja, mindvégig biztosítva a maximális luxus érzését.

MÁS JÁRMŰ SZÓBA SE JÖHET

A megerőltető és barátságtalan terepviszonyoktól kezdve a városi csúcsforgalomit bezárólag a Range Rover pihentető, intuitív és hatékony vezetési élményt biztosít.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

AZ IKONIKUS FORMATERVEZÉS MODERN ÉRTELMEZÉSE

Az autó megjelenésében hangsúlyos szerepet kap a három klasszikus övvonal, a tetővonal és a folyamatos derékvonal, melyeknek köszönhetően a Range Rovert nem lehet összetéveszteni. Az ikonikus sziluett enyhén elkeskenyedő és ívelt, míg a majdnem síkban fekvő üvegezés és a Gloss Black színű oszlopok használata kihangsúlyozza a tetőt áramvonalas és elegáns formáját.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

NAGYSZERŰEN BERENDEZVE

A Range Rover belső tere a zavartalan, laza és fényűző kényelem érzését sugározza. A Range Rover belső terét kifinomult berendezés jellemzi, melyet átgondoltan tervezték meg; a széles középkonzolon könnyen elérhető fontos kezelőszervek találhatók. A tiszta felületek és a puha, elasztikus bőrök, a fabetétek és a fényezett borítások elősegítik a modern, kényelmes környezet megteremtését.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

HOSSZÚ TENGELYTÁVÚ MODELL

A Range Rover hosszú tengelytávú modellje azonnal észrevehető; ez a nagyszerű műszaki megoldású és remekül felszerelt karosszériastílus egyedülállók paraméterekkel rendelkezik: ilyenek például az első sárvédő betéteknél felszerelt jellegzetes jelvények és az alapkivitelben kapható Santorini Black színű tükörborítások. És bár a jármű külső hosszát 200 mm-rel megnöveltük, annak sziluettjében semmilyen eltérés nem figyelhető meg.

FORMATERVEZÉS

FORMATERVEZÉS

DÉDELGETŐ ÉS CIRÓGATÓ BELSŐ TÉR

A Range Rover hosszú tengelytávú modelljét úgy terveztük meg, hogy külső megjelenésében és az érzést tekintve az autó szabványos tengelytávú járműnek tűnjön. Mindemellett biztosítsa a legpihentetőbb és legkényelmesebb autózást. A második üléssorban rendelkezésre álló plusz 186 mm térnek köszönhetően azonban a hátsó utasok páratlan kényelmet élvezhetnek. A puha, elasztikus bőrbevonatok, a betétek, valamint a fényesre csiszolt borítások letisztult és kifinomult érzést kölcsönöznek.

/

TEREPKÉPESSÉG

TEREPKÉPESSÉG

A VALAHA LÉTEZETT LEGJOBB KÉPESSÉGŰ LAND ROVER

A Range Rovert úgy alkották meg, hogy az legyen a valaha létezett legkifinomultabb, legjobb képességekkel rendelkező Land Rover. A legújabb karosszéria- és futóműtechnológiák alkalmazása révén egy új szintre lépett, mind a terepjáró tulajdonságai, mint pedig a közúti kezelhetőség és a kifinomultság tekintetében.

TEREPKÉPESSÉG

TEREPKÉPESSÉG

RANGE ROVER HYBRID

A Hybridet a legnehezebb terepeken és ugyanolyan szélsőséges körülmények között tesztelték, mint minden Land Rovert. A 3.0L SDV6 dízelmotor a 35kW-os elektromos motorral együtt azonos teljesítményt nyújt, mint az SDV8, azonban 10,4 %-al (18 g/km-el) kevesebb CO2 kibocsátás mellett a TDV6 motorhoz viszonyítva (182 g/km).

TEREPKÉPESSÉG

TEREPKÉPESSÉG

OSZTÁLYÁBAN LEGJOBB GÁZLÓ- ÉS VONTATÁSI KÉPESSÉG

Új légbeömlő rendszerének köszönhetően, amely a motorháztető belső és külső lemezei között szívja be a levegőt, napjaink Range Roverje akár 900mm mélységű gázlón is képes áthaladni. Olyan fejlett műszaki megoldások sora gondoskodik az akár 3500 kg* vontatási képességről, amelyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a vontatást. *3000 kg az SDV6 Diesel Hybrid és az SVAutobiography V8 Supercharged esetében.

TEREPKÉPESSÉG

TEREPKÉPESSÉG

KIFINOMULT ÉS NYUGODT

A Range Rover hihetetlenül jó kezelhetőségével és magabiztos, agilis kanyarvétellel tűnik ki. A benzines és a dízelmotorok nagyteljesítményű szériája a legújabb erőátviteli technológiát használja.

/

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

BELSŐ TÉR

Felületek és speciális részletek széles választéka segíti az egyéni tér létrehozását.

KÜLSŐ MEGJELENÉS

Igazítsa az autót saját stílusához, színek és funkciók széles skálájáról választva.

CSOMAGOK

Opcióként kapható extra tartozékok szériája biztosítja, hogy még egyedibbé alakíthassa autóját.

TECHNOLÓGIA

Könnyedén működtethető intuitív technológiák választéka.

SZÓRAKOZTATÁS

Az autó nem csupán a magabiztosság érzését kínálja, hiszen miközben tökéletes biztonságban érezheti magát, a szórakozás önfeledt élményéről sem kell lemondania.

TARTOZÉKOK

Szerelje fel autóját minél jobban tartozékaink, és kiegészítőink széles választékából, hogy a legjobbat hozhassa ki a a mindennapokból.

FEDEZZE FEL, HOGYAN ALAKÍTHATJA AUTÓJÁT TELJESEN EGYEDIVÉ

A vásárláskor válasszon autójához olyan opciókat, mellyel tovább erősítheti egyedi jellegét, és bármikor adjon hozzá Land Rover tartozékokat, hogy autója összhangban legyen életstílusával és szükségleteivel.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

Discovery Sport 2.0 eD4 150 LÓERŐS DIESEL MOTORRAL MÁR 8 995 000 FT-TÓL