Garancia és segélyszolgálat

Jótállási igény benyújtása

Ha jótállási igényt szeretne benyújtani, keresse fel Land Rover márkakereskedőjét/márkaszervizét, és vigye magával a szervizfüzetet. Az esetek túlnyomó részében a Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz azonnal el tudja végezni a javítást. Egyes esetekben azonban a javítást, annak jellege miatt, a Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz csak a Land Rover hozzájárulásának megkérését követően kezdheti meg.

3 éves, vagy 100 000 Km jótállás

Ha gyártási hiba következtében a jármű bármely alkatrészét javítani vagy cserélni kell, az alkatrész javítását vagy cseréjét bármely Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz teljesen ingyenesen elvégzi, függetlenül attól, hogy a jármű tulajdonosának személye a jótállási időszak alatt megváltozott-e.
A gumiabroncsok hibáira a gumiabroncs gyártóját terhelő külön jótállás vonatkozik. A Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz azonban minden gumiabroncsra vonatkozó jótállási igény esetén szívesen segít Önnek.
A járműre vonatkozó jótállás azon a napon veszi kezdetét, amikor a járművet az első vásárló átveszi a kiskereskedőtől, és három évig tart, függetlenül a futott kilométerek számától.
Tartsa szem előtt, hogy kizárólag a Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz által, az új jármű átvételétől számított 1 hónapon vagy 1000 mérföldön / 1 600 kilométeren belül (attól függően, hogy melyik következik be előbb) felszerelt eredeti Land Rover kiegészítőkre vonatkoznak ugyanazok a jótállási feltételek és jótállási időszak, mint az új járművekre.

Kiterjesztett jótállás

A kiterjesztett jótállásnak köszönhetően akkor is nyugodt lehet járműve állapota felől, ha a meglévő jótállás lejár. A kiterjesztett jótállás remek befektetés, hiszen lehetővé teszi, hogy Ön és járműve még sokáig vehesse igénybe a Land Rover által jóváhagyott, szakszerű javíttatást és alkatrészeket.

ÚJ DISCOVERY SPORT

SPORTOS, NAGYCSALÁDOS
Új Discovery Sport 5+2 üléssel, nagycsaládos állami támogatással most 10 990 000 Ft-tól

A képen látható autó illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az ár bruttó, a regisztrációs adót nem tartalmazza. A fenti ár a Land Rover Discovery Sport S felszereltségű, 2.0D, 150LE, AWD, A/T kivitelre vonatkozik. Változattól és forgalmi viszonyoktól függően a kombinált fogyasztás: 6,5-66 l/100km, CO2 kibocsátás: 171-177 g/km. Az akció visszavonásig érvényes.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

LAND ROVER ÉS RANGE ROVER ÚJ ÉS HASZNÁLT AUTÓK

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

ÚJ DISCOVERY SPORT - SPORTOS, NAGYCSALÁDOS