Garancia és segélyszolgálat

Jótállási igény benyújtása

Ha jótállási igényt szeretne benyújtani, keresse fel Land Rover márkakereskedőjét/márkaszervizét, és vigye magával a szervizfüzetet. Az esetek túlnyomó részében a Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz azonnal el tudja végezni a javítást. Egyes esetekben azonban a javítást, annak jellege miatt, a Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz csak a Land Rover hozzájárulásának megkérését követően kezdheti meg.

3 éves, vagy 100 000 Km jótállás

Ha gyártási hiba következtében a jármű bármely alkatrészét javítani vagy cserélni kell, az alkatrész javítását vagy cseréjét bármely Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz teljesen ingyenesen elvégzi, függetlenül attól, hogy a jármű tulajdonosának személye a jótállási időszak alatt megváltozott-e.
A gumiabroncsok hibáira a gumiabroncs gyártóját terhelő külön jótállás vonatkozik. A Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz azonban minden gumiabroncsra vonatkozó jótállási igény esetén szívesen segít Önnek.
A járműre vonatkozó jótállás azon a napon veszi kezdetét, amikor a járművet az első vásárló átveszi a kiskereskedőtől, és három évig tart, függetlenül a futott kilométerek számától.
Tartsa szem előtt, hogy kizárólag a Land Rover márkakereskedő/márkaszerviz által, az új jármű átvételétől számított 1 hónapon vagy 1000 mérföldön / 1 600 kilométeren belül (attól függően, hogy melyik következik be előbb) felszerelt eredeti Land Rover kiegészítőkre vonatkoznak ugyanazok a jótállási feltételek és jótállási időszak, mint az új járművekre.

Kiterjesztett jótállás

A kiterjesztett jótállásnak köszönhetően akkor is nyugodt lehet járműve állapota felől, ha a meglévő jótállás lejár. A kiterjesztett jótállás remek befektetés, hiszen lehetővé teszi, hogy Ön és járműve még sokáig vehesse igénybe a Land Rover által jóváhagyott, szakszerű javíttatást és alkatrészeket.

KIEMELT KEDVEZMÉNYEK

RAKTÁRI, BEMUTATÓ ÉS SZALONAUTÓK AKÁR 20% KEDVEZMÉNNYEL!
Részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

*Kivéve a Jaguar I-PACE és ÚJ Range Rover EVOQUE modellekre.

A képen látható autók illusztrációk.

MÁRKAKERESKEDÉSEK

LAND ROVER ÉS RANGE ROVER ÚJ ÉS HASZNÁLT AUTÓK

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT

MERJEN NAGYON VENNI! LAND ROVER DISCOVERY