SZIKLAAUTÓZÁS +

TAPASZTALJA MEG A SIVATAGI TEREPVEZETÉS KÜLÖNLEGES ÉLMÉNYÉT A LEGÚJABB LAND ROVER JÁRMŰVEK VOLÁNJA MÖGÖTT.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

VÁRJA ÖNT A SZIKLAAUTÓZÁS+ ÉLMÉNYE

A Moab-sivatagban találhatók a világ talán legtechnikásabb offroad útvonalai. A túra során szakértőink segítségével a legvégső határig feszítheti saját és autója képességeit, kihozva a maximumot a környék legtechnikásabb útvonalaiból.

FESZÍTSE A VÉGSŐKIG HATÁRAIT AMERIKA DÉLNYUGATI RÉGIÓJÁBAN

Még több idő a volán mögött, személyre szóló oktatás, technikás kihívások: a sziklaautózás+ program során olyan élményekben lesz része, amiket még soha nem élt át Land Roverben.
FILM MEGTEKINTÉSE KÉPTÁR MEGNYITÁSA

ÖTNAPOS SZIKLAAUTÓZÁS+ PROGRAMTERV

1. NAP

1. NAP

Miután megérkeznek a Grand Junction repülőtérre, a Red Cliffs Lodge fogadóba szállítjuk vendégeinket. A leendő felfedezők vacsora és néhány pohár ital mellett ismerkedhetnek meg egymással.
2. NAP

2. NAP

Másnap a reggelit és egy gyors eligazítást követően irány az első terepútvonal - például a lenyűgöző Moab-i táj és a Colorado-folyó között húzódó Poison Spider ösvény.
3. NAP

3. NAP

Egy újabb rövid eligazítást követően olyan hihetetlen terepszakaszok várnak vendégeinkre, mint a Seven Mile Rim. A számos grandiózus gránitív - például az Uranium Arch - mentén vezető útvonalon a térség legcsodálatosabb képe tárul a szeme elé.
4. NAP

4. NAP

Reggeli után egy újabb ikonikus útvonal következik - például a Hell’s Revenge, amely a legvégsőkig próbára teszi vezetési tudását.
5. NAP

5. NAP

Akik későbbi járattal távoznak, olyan extra programokkal múlathatják az időt, mint a lovastúrázás. Vagy, ha inkább kényeztetésre vágynak, bejelentkezhetnek egy sportmasszázsra, majd utána pihentető forróvizes fürdőt vehetnek.

HOZZA KI A LEGTÖBBET AZ ÉLMÉNYBŐL

Tegye felülmúlhatatlanná a Moab élményét: válogasson opciós kiegészítő programjaink között, a díjnyertes borkóstolótól kezdve a Dead Horse Point felkereséséig.

OLVASSA EL VENDÉGKÖNYVÜNK BEJEGYZÉSEIT

Tudja meg, hogyan vélekedtek vendégeink a Land Rover Moab-i kalandjáról.
VENDÉGKÖNYV LETÖLTÉSE

"Megváltoztatta az életemet! Fantasztikus élmény volt!"


LINDA, USA

KAPCSOLATFELVÉTEL

A program angol nyelven zajlik. Irodáink hétfőtől péntekig, magyar idő szerint 10:00 órától 18:00 óráig tartanak nyitva.
(A hívás díjköteles lehet.)

Telefon: +49 2058 77 809 94
Email: expeditions@landrover-experience.de

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

OPEN ALL
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
ÁR
VEZETÉS
UTAZÁS

SZIKLAAUTÓZÁS

Az ötnapos programként is elérhető túra során szakértőink segítségével a legvégső határig feszítheti saját és autója képességeit, kihozva a maximumot a környék legtechnikásabb útvonalaiból. Még több idő a volán mögött, személyre szóló oktatás, technikás kihívások.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Fontos tájékoztatás!

Az itt látható képek csak illusztrációként szolgálnak. Amennyiben a programmal kapcsolatban kétségek merülnek fel, minden esetben az írásos programterv tekintendő az utazás pontosabb ismertetésének. Fenntartjuk a jogot az útvonal módosítására és/vagy az utazásszervező leváltására, hasonló alternatívák bevezetésével.