BOTSWANAI SZAFARI

LENYŰGÖZŐ VADVILÁG ÉS A TERMÉSZET CSODÁI
ÉLMÉNYPROGRAM FOGLALÁSA

A LEGNAGYOBB LÁTVÁNYOSSÁG A FÖLDÖN

A látványos tájakon, mesés vadvilágon átvezető, nyolcnapos szafari bevezeti Önt Afrika vad oldalának csodáiba. Az Okavango-deltán egy új Land Rover Defender volánja mögött átkelve olyan intenzív kulturális élményben lehet része, amellyel sehol máshol nem találkozhat a Földön.

A szafari legemlékezetesebb állomásai a Viktória-vízesés, a Chobe nemzeti park, a Moremi vadrezervátum élővilága, és persze a lélegzetelállítóan izgalmas terepen átvezető autózások.

BOTSWANA ÉLMÉNYPROGRAM FOGLALÁSA

Figyelem: bármelyik irányban halad a Botswana kalandon, ugyanazt a lenyűgöző útvonalat járják be

A VIKTÓRIA-VÍZESÉSTŐL AZ OKAVANGO-DELTÁIG

A VIKTÓRIA-VÍZESÉSTŐL AZ OKAVANGO-DELTÁIG

Az útvonal első állomása a legendás Viktória-vízesés, ahonnan szűnni nem akaró ámulattal és felfedezésvággyal utaznak tovább egészen a Moremi vadrezervátumig. Nyugat felé haladva a csodálatos afrikai naplemente még csak a nap tíz legszebb élménye közé sem fog beférni.
ÉLMÉNYPROGRAM FOGLALÁSA
AZ OKAVANGO-DELTÁTÓL A VIKTÓRIA-VÍZESÉSIG

AZ OKAVANGO-DELTÁTÓL A VIKTÓRIA-VÍZESÉSIG

Az útvonal első állomása a Moremi vadrezervátum, az úti cél pedig a lenyűgöző Viktória-vízesés. A nyugatról keletre haladó útvonal lenyűgözően változatos tájakon halad át. Olyan monumentális látvány tárul majd lépten-nyomon a szeme elé, amelyek mellett eltörpül az eddig ismert világ.
ÉLMÉNYPROGRAM FOGLALÁSA

GONDOSKODUNK AZ ÖN ÉS MUNKATÁRSAINK BIZTONSÁGÁRÓL

Annak érdekében,hogy vendégeinket a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb élményben részesítsük, a Jaguar Land Rover összes vezetési programja követi a brit kormány mindenkori Covid-19 irányelveit. A jelenleg hatályos eljárásról az alábbiakban olvashat.

RUGALMAS FOGLALÁS

Ne aggódjon: amennyiben törölni vagyunk kénytelenek a Land Rover Adventure Travel programot, a befizetett díjakat teljes egészében visszatérítjük. Ezen túlmenően, amennyiben Ön nem tud elutazni, élményprogramját elhalaszthatja a következő szezonra (a jövőbeli programok rendelkezésre állásától függően.) Amennyiben ez nem felel meg Önnek, lemondhatja a részvételt. Ebben az esetben a felhasználói feltételekben leírtak, illetve a szokásos lemondási díjak érvényesek.

TESTHŐ-MÉRÉS

Vendégeink érkezésekor a legmodernebb kontaktmentes technológiát alkalmazva kötelezően megmérjük teshőmérsékletüket. Amennyiben bármely vendégünk testhőmérséklete eléri vagy meghaladja a 37,8°C-ot, megkérjük, hogy a többi vendég, illetve a személyzet védelme érdekében ütemezzék át az élményprogramon való részvételüket.

JÁRMŰVEK FERTŐTLENÍTÉSE

A vezetési élmények előtt, illetve után minden gépkocsi külső és belső felületet megtisztítjuk, illetve fertőtlenítő szerrel kezeljük.

KÖZÖSSÉGI TÁVOLSÁGTARTÁS ÉS SZEMÉLYES VÉDŐFELSZERELÉSEK

Az élményprogram időtartamára minden vendégünk részére maszkokat, valamint személyes használatú kézfertőtlenítőt biztosítunk. A nem közös háztartásban élő személyeknek a program teljes időtartama alatt 1,5 méteres távolságot kell tartaniuk egymástól.

PROFIKBÓL ÁLLÓ CSAPAT

Elhivatottak és rendkívül tapasztaltak. Professzinális oktatóink nem csupán azt tudják, hogyan hozzák ki autóinkból a maximumot, de arra is képesek, hogy ezt a tudást egyértelmű, érthető formában továbbadják vendégeinknek, így Ön is kihozhatja magában a maximumot.

A SZUBSZAHARA, STÍLUSOSAN


Ha a sivatag szépségéről van szó, Botswana nem ismer mértéket. A világ egyik leglátványosabb vadonja végtelen lehetőségekkel várja Önt, a hosszan elterülő természetvédelmi területektől Afrika legcsodálatosabb vadvilágáig.
KÉPTÁR MEGNYITÁSA

KAPCSOLATFELVÉTEL

A program angol nyelven zajlik. Irodáink hétfőtől péntekig, magyar idő szerint 10:00 órától 18:00 óráig tartanak nyitva.
(A hívás díjköteles lehet.)

Telefon: +49 2058 77 809 94
Email: expeditions@landrover-experience.de

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

OPEN ALL
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
ÁR
VEZETÉS
UTAZÁS

SZUBSZAHARAI AFRIKA

Keljen át a legdrámaibb sivatagi tájakon, és gyönyörködjön a térség emblematikus vadvilágában különösen látványos namíbiai és botswanai programjainkon.
TÚRA FELFEDEZÉSE

Fontos tájékoztatás!

Az itt látható képek csak illusztrációként szolgálnak. Amennyiben a programmal kapcsolatban kétségek merülnek fel, minden esetben az írásos programterv tekintendő az utazás pontosabb ismertetésének. Fenntartjuk a jogot az útvonal módosítására és/vagy az utazásszervező leváltására, hasonló alternatívák bevezetésével.