NAMÍBIAI SZAFARI

TALÁLKOZZON AZ ÖT NAGYVADDAL
ÉLMÉNYPROGRAM FOGLALÁSA

ÚT A VADONBA

Az Etosha nemzeti parkon és a drámai hatású Swakopmund-i partvidéken áthaladó, nyolc napos namíbiai szafari hamisítatlan bakancslistát kaland. A zabolátlan táj vadonjaiban barangolva a leghíresebb afrikai vadállatokkal találkozhat, köztük az 'öt nagyvaddal' is. Kellő tudás és türelem birtokában a rettenthetetlen felfedezők akár mindegyiket megleshetik.

NAMÍBIA ÉLMÉNYPROGRAM FOGLALÁSA

ÉLMÉNYPROGRAM FOGLALÁSA

GONDOSKODUNK AZ ÖN ÉS MUNKATÁRSAINK BIZTONSÁGÁRÓL

Annak érdekében,hogy vendégeinket a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb élményben részesítsük, a Jaguar Land Rover összes vezetési programja követi a brit kormány mindenkori Covid-19 irányelveit. A jelenleg hatályos eljárásról az alábbiakban olvashat.

RUGALMAS FOGLALÁS

Ne aggódjon: amennyiben törölni vagyunk kénytelenek a Land Rover Adventure Travel programot, a befizetett díjakat teljes egészében visszatérítjük. Ezen túlmenően, amennyiben Ön nem tud elutazni, élményprogramját elhalaszthatja a következő szezonra (a jövőbeli programok rendelkezésre állásától függően.) Amennyiben ez nem felel meg Önnek, lemondhatja a részvételt. Ebben az esetben a felhasználói feltételekben leírtak, illetve a szokásos lemondási díjak érvényesek.

TESTHŐ-MÉRÉS

Vendégeink érkezésekor a legmodernebb kontaktmentes technológiát alkalmazva kötelezően megmérjük teshőmérsékletüket. Amennyiben bármely vendégünk testhőmérséklete eléri vagy meghaladja a 37,8°C-ot, megkérjük, hogy a többi vendég, illetve a személyzet védelme érdekében ütemezzék át az élményprogramon való részvételüket.

JÁRMŰVEK FERTŐTLENÍTÉSE

A vezetési élmények előtt, illetve után minden gépkocsi külső és belső felületet megtisztítjuk, illetve fertőtlenítő szerrel kezeljük.

KÖZÖSSÉGI TÁVOLSÁGTARTÁS ÉS SZEMÉLYES VÉDŐFELSZERELÉSEK

Az élményprogram időtartamára minden vendégünk részére maszkokat, valamint személyes használatú kézfertőtlenítőt biztosítunk. A nem közös háztartásban élő személyeknek a program teljes időtartama alatt 1,5 méteres távolságot kell tartaniuk egymástól.

PROFIKBÓL ÁLLÓ CSAPAT

Elhivatottak és rendkívül tapasztaltak. Professzinális oktatóink nem csupán azt tudják, hogyan hozzák ki autóinkból a maximumot, de arra is képesek, hogy ezt a tudást egyértelmű, érthető formában továbbadják vendégeinknek, így Ön is kihozhatja magában a maximumot.

ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA KABÁT

A lecipzárazható ujjú, SPF 50 UV-védelmet nyújtó bélésű, lélegző, mégis vízálló külső héjú Land Rover Adventure Travel Namibia női és férfi kabátot kifejezetten úgy terveztük, hogy a végtelen afrikai síkságokon optimális védelmet nyújtsanak a szélsőséges időjárási viszonyok ellen.

A Land Rover Adventure Travel Namibia kabát megvásárlásához a foglalási űrlapon adja meg a kívánt mennyiséget.

KAPCSOLATFELVÉTEL

A program angol nyelven zajlik. Irodáink hétfőtől péntekig, magyar idő szerint 10:00 órától 18:00 óráig tartanak nyitva.
(A hívás díjköteles lehet.)

Telefon: +49 2058 77 809 94
Email: expeditions@landrover-experience.de

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

OPEN ALL
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
ÁR
VEZETÉS
UTAZÁS

EGYÉB NAMÍBIAI ÉLMÉNYPROGRAMJAINK

VEZETÉS A SKELETON COAST-ON

VEZETÉS A SKELETON COAST-ON

Legendába illő homoksivatagokkal, látványos hajóroncsokkal és csodálatos vadvilággal várja vendégeinket a namíbiai Skeleton Coast nemzeti park. Válasszon a tíz- és tizennégy napos programok közül.
TÚRA FELFEDEZÉSE
VEZETÉS A HEGYVIDÉKI VADONBAN

VEZETÉS A HEGYVIDÉKI VADONBAN

A hihetetlen Erindi vadrezervátumtól a magával ragadó Namib-sivatagon át az Erongo-hegységig Namíbia ikonikus látnivalóit kínálja Önnek ez a négynapos expedíció.
TÚRA FELFEDEZÉSE

Fontos tájékoztatás!

Az itt látható képek csak illusztrációként szolgálnak. Amennyiben a programmal kapcsolatban kétségek merülnek fel, minden esetben az írásos programterv tekintendő az utazás pontosabb ismertetésének. Fenntartjuk a jogot az útvonal módosítására és/vagy az utazásszervező leváltására, hasonló alternatívák bevezetésével.