SZUBSZAHARAI AFRIKA

KÜLÖNLEGES ÚTI KALANDOK, ÚJRAÉRTELMEZVE

KÉT EMLÍTÉSRE MÉLTÓ ÚTI CÉL.
AZ ADVENTURE TRAVEL VILÁGA.

A fenséges vadvilággal és végtelen, szélsőséges tájakkal hívogató namíbiai és botswanai kalandtúrákon a világ legcsodálatosabb természeti kincseit ismerheti meg vezetés közben.

Ideje megtervezni a bakancslistára méltó afrikai utazást, amelyen a lenyűgüző terepképességekkel rendelkező új Land Rover Defender lesz a társa.

VEZETÉS A HEGYVIDÉKI VADONBAN

VEZETÉS A HEGYVIDÉKI VADONBAN

A hihetetlen Erindi vadrezervátumtól a magával ragadó Namib-sivatagon át az Erongo-hegységig Namíbia ikonikus látnivalóit kínálja Önnek ez a négynapos expedíció.
TÚRA FELFEDEZÉSE
NAMÍBIAI SZAFARI

NAMÍBIAI SZAFARI

A lélegzetelállító Etosha nemzeti parkon átvezető, nyolcnapos namíbiai szafari kötelező élmény mindazoknak, akik természetes környezetükben szeretnék megcsodálni Afrika legendás vadvilágát.
TÚRA FELFEDEZÉSE
VEZETÉS A SKELETON COAST-ON

VEZETÉS A SKELETON COAST-ON

Legendába illő homoksivatagokkal, látványos hajóroncsokkal és csodálatos vadvilággal várja vendégeinket a namíbiai Skeleton Coast nemzeti park. Válasszon a tíz- és tizennégy napos programok közül.
TÚRA FELFEDEZÉSE

ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNY


A namíbiai nyaralás során a világ legkiválóbb terepalkalmasságú gépkocsijával járhatja be Afrika leglátványosabb tájait, és akár a zabolátlan vidék vadonját járó 'öt nagyvad' valamelyikével is találkozhat.
FILM MEGTEKINTÉSE KÉPTÁR MEGNYITÁSA

OLVASSA EL VENDÉGKÖNYVÜNK BEJEGYZÉSEIT


Tudja meg, hogyan vélekedtek vendégeink a Land Rover namíbiai kalandjáról.
VENDÉGKÖNYV LETÖLTÉSE

“Feledhetetlen élmény volt, soha ehhez

foghatót nem csináltam még.”


ANNABELLE, LONDON

ADVENTURE TRAVEL BOTSWANA

BOTSWANAI SZAFARI


Élje át a világ talán leglátványosabb szafari élményét, a háborítatlan vadont a Botswana legfontosabb pontjait érintő, nyolcnapos túrán. Izgalmas autózás homokban, színpompás állatvilág az Okavango-deltában, és a Viktória-vízesés, a világ egyik legcsodálatosabb természeti csodája.
BOTSWANA FELFEDEZÉSE

A JÓ HÍREK GYORSAN TERJEDNEK

Iratkozzon fel az Adventure Travel híreire, és tájékoztatjuk új úti céljainkról és foglalható programjainkról.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

Fontos tájékoztatás!

Az itt látható képek csak illusztrációként szolgálnak. Amennyiben a programmal kapcsolatban kétségek merülnek fel, minden esetben az írásos programterv tekintendő az utazás pontosabb ismertetésének. Fenntartjuk a jogot az útvonal módosítására és/vagy az utazásszervező leváltására, hasonló alternatívák bevezetésével.