ICE ACADEMY

TÖKÉLETESÍTSE VEZETÉSI TUDÁSÁT A FAGY BIRODALMÁBAN
ÉRTESÍTÉST KÉREK

KÉSZEN ÁLL A JÉGAUTÓZÁS MŰVÉSZETÉNEK ELSAJÁTÍTÁSÁRA?

A végeláthatatlan, befagyott tavak vidéke lélegzetelállító kilátást és varázslatos tájakat ígér. Sűrű erdőségek, mély hófalak verik vissza a téli napfényt, még titokzatosabbá téve ezt a boszorkányos vidéket. Üdvözli önt a svédországi Ice Academy! Köszöntjük élete autós élményén.

ICE DRIVE LITE

ICE DRIVE LITE

A legrugalmasabb, leggyorsabb Ice Academy élmény azoknak, akik szűkében vannak az időnek. Indítsa a napot Land Rover Defenderrel vagy Jaguar F-PACE-szel, majd a délutáni autós programra akár három további jármű közül választhat.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
ICE DRIVE

ICE DRIVE

Akár a háromnapos hétvégi, akár a négynapos hétköznapi élményprogramot választja, nincs ennél tökéletesebb bevezetés a jégautózás lenyűgöző világába. A bámulatos sarkvidéki tájban különböző pályákon teheti próbára képességeit.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
ICE DRIVE ADVANCED

ICE DRIVE ADVANCED

A háromnapos hétvégi és négynapos hétköznapi rendezvényként egyaránt kínált élményprogramot elsősorban a jégautózásban gyakorlott résztvevők számára kínáljuk. Állítsa komoly technikai kihívások elé a Jaguar és a Land Rover legkülönfélébb típusait, és aknázza ki a személyes oktatásban rejlő, páratlan lehetőségeket a versenypályán.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

GONDOSKODUNK AZ ÖN ÉS MUNKATÁRSAINK BIZTONSÁGÁRÓL

Annak érdekében,hogy vendégeinket a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb élményben részesítsük, a Jaguar Land Rover összes vezetési programja követi a brit kormány mindenkori Covid-19 irányelveit.

OLVASSA EL VENDÉGKÖNYVÜNK BEJEGYZÉSEIT


Tudja meg, hogyan vélekedtek vendégeink a Land Rover Ice Academy kalandjáról.
VENDÉGKÖNYV LETÖLTÉSE

"Az első perctől az utolsóig fantasztikus élmény. Maxold ki az életet, hadd jöjjenek az élmények!"


GRAHAM, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG

A JÓ HÍREK GYORSAN TERJEDNEK

Iratkozzon fel az Adventure Travel híreire, és tájékoztatjuk új úti céljainkról és foglalható programjainkról.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

Fontos tájékoztatás!

Az itt látható képek csak illusztrációként szolgálnak. Amennyiben a programmal kapcsolatban kétségek merülnek fel, minden esetben az írásos programterv tekintendő az utazás pontosabb ismertetésének. Fenntartjuk a jogot az útvonal módosítására és/vagy az utazásszervező leváltására, hasonló alternatívák bevezetésével.