ONLINE FUNKCIÓK ÉS ALKALMAZÁSOK

Az InControl biztosítja a Land Rover fedélzeti élményeinek technológiai hátterét: pontos klímaszabályozás, navigáció, szórakoztatás és biztonság mellett páratlan csatlakozási funkciókat is kínál. A megvásárolt InControl funkcióktól függően előfizetői fiókot kell létrehoznia, és aktiválnia kell a kiválasztott InControl szolgáltatásokat.

KOMPATIBILITÁS ELLENŐRZÉSE

HOGYAN ÁLLÍTHATJA BE AZ INCONTROL FUNKCIÓKAT?

PROTECT AKTIVÁLÁSA*

A Protect szolgáltatások igénybevételéhez három egyszerű lépésben létre kell hoznia online fiókját, regisztrálnia kell autóját, és aktiválnia kell a megvásárolt InControl szolgáltatásokat.

* Egyes modelleket a Remote szolgáltatás már tartalmazza a Protect funkciót.

/

SIM-KÁRTYA BEHELYEZÉSE

Az InControl Connectivity szolgáltatások - pl. Wi-Fi Hotspot vagy Pro szolgáltatások - igénybevételéhez beszerelt SIM-kártyára és megfelelő adatforgalmi előfizetésre van szükség.

/

PRO SZOLGÁLTATÁSOK BEÁLLÍTÁSA

A Pro szolgáltatások emeltszintű képességeket kínálnak Touch Pro rendszerhez.

/

INCONTROL ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE

Az InControl alkalmazás az Apple App Store-ból vagy a Google Play áruházból a legtöbb Android vagy Apple iOS rendszerű okostelefonra letölthető. Telepítse az InControl alkalmazásokat, és keresse meg a kompatibilis alkalmazásokat.

/

MAP UPDATES

TÉRKÉPFRISSÍTÉS

A navigációs rendszer naprakészen tartásához töltse le a legfrissebb térképeket. A térképfrissítés révén a navigációs rendszer mindig a legújabb úthálózati és turisztikai adatok alapján igazítja Önt útba, optimális útvonalat kínálva úticéljához.

/

INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE

A Secure Tracker nyomkövető technológiát alkalmazva riaszt, ha lopási kísérletet észlel, és tájékoztatja az illetékes hatóságokat a jármű tartózkodási helyéről, hogy minél hamarabb megtalálhassák azt.

/

BLUETOOTH® CSATLAKOZTATÁS

BLUETOOTH® CSATLAKOZTATÁS

Fedezze fel, hogyan használhatja készülékeit a Bluetooth® csatlakozással, és ismerje meg a menet közben használható funkciókat..

/

LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL

Ugyanazokkal a belépési adatokkal hozzáférhet My Jaguar InControl fiókjához, módosíthatja személyes adatait, az autó beállításait, hozzáadhat vagy eltávolíthat járműveket, kezelheti az előfizetéseket, az Utazásokat, és így tovább.

LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT