A kiváló minőségű 10 "-os érintőképernyő élénk, tiszta képeket biztosít

TOPGEAR
ERŐS SZÁMÍTÁSI TELJESÍTMÉNY, FELHASZNÁLÓBARÁT ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A többmagos Intel processzorral felszerelt InControl a táblaszámítógépekhez hasonlóan vezérelhető az érintőképernyőről, a rendszer nagysebességű Ethernet kapcsolaton keresztül biztosít pontos navigációt, folyamatos kapcsolódást és szórakoztatást, szükség esetén segítséget hív, és így tovább.

HOZZÁFÉRÉS LAND ROVERÉHEZ BÁRHONNAN

A Remote funkciók révén Ön okostelefonján keresztül a világ bármely pontjáról kapcsolatba léphet Land Roverével.

VEZETŐTÁMOGATÁS

A vezetőtámogatás révén Ön zavartalanul élvezheti Jaguarja teljesítményét, akár a belvárosban parkol, akár a nyílt országúton vezet.

INFOTAINMENT

A Land Rover legfejlettebb fedélzeti infotainment rendszere nem csak a szórakoztatásáról gondoskodik: a navigációs rendszer mindenhová elkalauzolja, az első métertől az utolsóig. A biztonságosabb és élvezetesebb vezetést szolgáló Touch és Touch Pro rendszerek a Jaguar történetének legfejlettebb fedélzeti infotainment rendszerei. Okostelefonját csatlakoztatva alkalmazásokat is megnyithat.

/

MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

Kedvenc zeneszámait olyan tisztán és pontosan élvezheti, mint még soha, hála a Meridian kivételes minőségű fedélzeti audiorendszerének. Válasszon a háromféle Meridian audiorendszer közül. A Meridian audiorendszer Touch vagy Touch Pro rendszerrel egyaránt társítható; a Meridian Surround audiorendszer Touch Pro rendszerhez kérhető, míg a Meridian Signature audiorendszer kiemelkedő zenei élményt kínál.

/

INCONTROL CSATLAKOZTATÁS

Autója fedélzetén mindenki könnyedén kapcsolatban maradhat a külvilággal, hála a zökkenőmentes élményt szavatoló Connect és Connect Pro csomagoknak. Jaguarját a távolból is irányíthatja a Remote Essentials vagy Remote Premium szolgáltatásokon keresztül. A Protect vagy Secure Tracker opciók révén pedig saját magát és autóját is nagyobb biztonságban tudhatja.

/

INCONTROL ALKALMAZÁSOK

A Land Rover InControl Apps funkció olyan járműre optimalizált, interaktív alkalmazás-csomag, amely egy USB porton keresztül lehetővé teszi a zenei streaminget, a felhő és lokáció alapú szolgáltatásokat, és egy sor további funkciót.

/

INCONTROL VEZETŐTÁMOGATÁS

Az InControl vezetőtámogató funkciók menet közben és parkolás során egyaránt vigyáznak az Ön épségére. A parkolás asszisztens* funkció segít elkerülni a horpadásokat és karcokat, ha szűk helyre kell beállnia. A különböző segédfunkciók segítenek a vezetőnek az úton tartania a tekintetét, figyelmeztetik a balesetekre és veszélyhelyzetekre, valamint riasztanak, ha lankad a vezető figyelme.

/

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT