Az új modell 70 évnyi innováció és fejlesztés megtestesítése. Hű maradt az eredeti modell legendás tartósságához, miközben a XXI. század igényei szerint értelmezi újra a Defender koncepcióját.

LEGFONTOSABB RÉSZLETEK

TARTÓSSÁG

Minden eddiginél szilárdabb anyagot használtunk, a tesztek során a végsőkig elmentünk. A Defendert optimális tartósságra terveztük.

KÉPESSÉGEK

Vele született terepalkalmasság. A Defender a legszélsőségesebb terepen éppúgy helyt áll, mint a nagyvárosi dzsungelben, és mindegy neki, hogy futóhomokban vagy jégmezőn vezetjük.

FORMATERV

Kialakítása hamisítatlanul hiteles. És páratlanul célszerű.

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

A XXI. századi kalandokra felkészített Defender a Land Rover legösztönösebben kezelhető technológiáival biztosítja utasai kényelmét, kapcsolódását és a tökéletes kilátást.

TARTÓSSÁG

/

KÉPESSÉGEK

/

FORMATERV

/

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

/

TARTOZÉKCSOMAGOK

Korlátlan lehetőségek. Válasszon az alábbi négy csomag közül, és tegye teljessé a világát.

FELFEDEZŐ CSOMAG

Járja a saját útját, akármilyen terepen vezet is át. A Felfedező csomag lehetővé teszi a Defender számára, hogy dacoljon a szokásokkal, és meghódítsa az ismeretlen tájakat.

KALAND CSOMAG

Nyisson új területet szenvedélyének. A Kaland csomaggal felszerelt Defenderrel magabiztosan térhet le a kitaposott útról, és vághat neki a természet játszóterének.

COUNTRY CSOMAG

A bakancs sárosan az igazi! Válassza a Country csomagot, és Defendere vidáman dacol majd az elemekkel, emlékezetessé téve minden utazást.

VÁROSI CSOMAG

Hódítsa meg a betondzsungelt! Az Urban csomag olyan ellenállhatatlan stílussal, magabiztossággal és kiállással ruházza fel a Defendert, ami a kertváros hősévé teszi.

Two Defenders side profile

VÁLASSZON DEFENDERT

A nagyság nem a mérettől, a formától vagy a dizájntól függ.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség.

Terepezni kizárólag arra alkalmas földterületen, a tulajdonos kifejezett engedélyével szabad.

Kemény terepeken csak alapos képzés után, megfelelő tapasztalat birtokában közlekedjen. Fennáll a személyi sérülés, az anyagi kár kockázata. Vezetés közben soha ne vállaljon többet, mint amire képes.

Mielőtt fagyott talajra hajt, ellenőrizze az útvonalat, a felszínt, a pihenőhelyet és a kijáratot.


Az NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.

A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket, a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT