LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

FORMATERV

Dizájn filozófiánk folytatása Jellegzetes kupés sziluettjével a Range Rover Evoque meggyőző utódja annak a modellnek, amely világszerte meghódította a vásárlókat.

TECHNOLÓGIA

A Range Rover Evoque olyan ösztönös, innovatív opciós technológiákat kínál, mint a Touch Pro Duo1, a 12,3 colos virtuális műszerfal kijelző, a Head-up Display vagy a Meridian audiorendszer™.

KÉPESSÉGEK

Aszfalton és terepen mutatott vezethetősége, valamint négyévszakos alkalmassága révén kompakt szabadidőjárművünk minden körülmények között magabiztosan, megnyugtatóan vezethető.

FORMATERV


KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

ÉRINTSE MEG AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT
Kérjük, böngészőjében engedélyezze a Javascript működését.

KÜLSŐ FORMATERV MEGISMERÉSE

A kiemelkedő arányok drámai kiállással ruházzák fel a modell sziluettjét, még erőteljesebbé téve a Range Rover Evoque karakteres megjelenését.

/
/
/
/
/

TECHNOLÓGIA

/
/
/

KÉPESSÉGEK

/
/
/

SOKOLDALÚSÁG


KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT ÉRINTSE MEG AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba. A száraz térfogatot tömör hasábokkal (200 x 50 x 100 mm) mérik, és a járműben praktikusan kihasználható teret jelöli.

/

MENETTELJESÍTMÉNYEK

/
/
/
VISSZA

VÁLASSZON MODELLT

EVOQUE

VÁLASSZON MODELLT

R-DYNAMIC

VÁLASSZON MODELLT

FIRST EDITION

VÁLASSZON MODELLT

/

1Csak automata sebességváltóval.
22019 júniusától elérhető. Az eltolható panoráma napfénytető csökkenti az első és hátsó fejteret.
3A 360 fokos panoráma kamera részeként. Kizárólag automatikusan elsötétedő, motorosan behajtható, fűthető, kilépő világítással felszerelt külső visszapillantó tükrök esetén.
4Multifokális vagy bifokális szemüveggel nehézséget okozhat a tükör digitális üzemmódjának használata. A normál tükör azonban bármikor használható.
5Csak automata sebességváltóval. Piactól függően.
6Kizárólag D240 és P300 motorokkal.
7Csak Adaptive Dynamics funkcióval együtt. A D150 motorral nem elérhető.

* Csak automata sebességváltóval szerelt modellekhez.

A kizárólag a Range Rover Evoque First Edition kivitelre jellemző műszaki és felszereltségi elemek a második modellévtől kezdődően önállóan vagy csomagban megrendelhetők.

Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos felté

Az NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv. 
WLTP számadatok megtekintése
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO2-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás során opciós tartozékokkal kiegészítve mérik a járműveket, a tesztfolyamat és a vezetési profil jóval nagyobb igénybevételt jelent.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT