FORMATERV

/
/
/

TECHNOLÓGIA

/
/
INFOTAINMENT

A Range Rover Evoque alapfelszerelésként kínálja a tájékoztató és szórakoztató tartalmak nagy mennyiségű megjelenítésére képes Touch Pro Duo fedélzeti InControl infotainment rendszert. A rendszer kapcsolatot teremt Ön, autója és a külvilág között.

INNOVÁCIÓ

A ClearSight belső visszapillantó tükör5 és a ClearSight Ground View6 talajkamera egyaránt elsőként elérhető a Land Rover kínálatában. A rendszerek akadálytalan kitekintést biztosítanak olyan helyeken, amelyek normál esetben nem beláthatók, és ezzel magabiztosabb vezethetőséget biztosítanak terepen vagy városi környezetben.

KÖZÚTI MENETTELJESÍTMÉNYEK

A könnyed terepalkalmasság és a kifinomult közúti használhatóság tökéletes egyensúlya teszi különösen élvezetessé a Range Rover Evoque vezetését. Az alapos fejlesztőmunka eredményeként létrehozott technológiák, mint az Active Driveline7 vagy az Adaptive Dynamics8 révén a Range Rover Evoque az időjárási és útviszonyoktól függetlenül élvezetes vezethetőséget biztosít.

TEREPKÉPESSÉGEK

A kifinomultságot kiváló terepalkalmassággal kombináló Range Rover Evoque a Terrain Response 2*, gázlómélység-érzékelés9 és lejtmenet-vezérlés4 funkcióknak köszönhetően könnyedén megbirkózik a legszélsőségesebb körülményekkel is.

VEZETŐTÁMOGATÁS

Akár a zökkenőmentes városi közlekedésről, akár az utasok fokozott biztonságáról kell gondoskodni, széria vagy opciós felszerelésként, illetve csomagban elérhető, innovatív technológiák széles választéka siet a segítségére. Minden funkciót úgy terveztünk és fejlesztettünk, hogy az még örömtelibbé tegye a Range Rover Evoque vezetését.

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

A Range Rover Evoque fedélzetén új ülésekkel és anyagokkal találkozhatunk, a Grained bőrtől a Windsor bőrig, a prémium Kvadrat gyapjúkeveréktől a Dinamica hasított bőr hatású prémium szöveten át az Eucalyptus szövetekig. Az ülések elektromos állítással, valamint memória, fűtés, hűtés és masszázs funkciókkal is elérhetők.

KÉPESSÉGEK

/
/
/

SOKOLDALÚSÁG

/
/

MENETTELJESÍTMÉNYEK

/
/
/

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

/
/
/
/
/

BIZTONSÁG

ISOFIX

A Range Rover Evoque hátsó ülésein megtalálható ISOFIX rendszer szilárd, megbízható kapcsolatot teremt a gyerekülés és a jármű között, ezzel fokozva a biztonságot.

LÉGZSÁKOK

A Range Rover Evoque vezetőjét és utasait, illetve a gyalogosokat óvó légzsákok teljes körű védelmet nyújtanak az utastérben tartózkodók számára.

DINAMIKUS STABILITÁS KONTROLL

A motor forgatónyomatékának csökkentésével és a megfelelő kerekek szelektív fékezésével korrigálja a jármű nyomvonalát, ezzel ellensúlyozva az alul- vagy túlkormányzottságot.

JÁRMŰ RENDSZEREK

A Range Rover Evoque olyan ultramodern biztonsági technológiákat alkalmaz, mint az elektronikus fékerőelosztó, amely az egyes tengelyekre ható fékerő mértékét automatikusan szabályozva gondoskodik a lehető legrövidebb féktávolságról, miközben fenntartja a jármű stabilitását és kormányozhatóságát.

VÉSZFÉKRÁSEGÍTÉS

A vészfék asszisztens funkció felismeri, ha a vezető hirtelen, de a maximális fékerőhöz nem elegendő erővel fékez. Ilyenkor megnöveli a féknyomást, hogy Ön időben megállhasson. Vészfékezéskor automatikusan aktiválódik az elakadásjelző.

NAGYSEBESSÉGŰ VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

A nagysebességű vészfékező rendszer12 észleli az ütközés kockázatát, és figyelmezteti a vezetőt, hogy fékezzen. Amennyiben a vezető nem reagál, a Range Rover Evoque a fékek automatikus működtetésével segít mérsékelni az ütközés erejét.

FENNTARTHATÓSÁG

PRÉMIUM SZÖVETEK

Környezettisztelő forrásból származó üléskárpitok, mint az Eucalyptus szövet. A Kvadrat prémium szövet és a Dinamica® hasított bőr hatású prémium szövet újrahasznosított poliészter-szálakból, illetve műanyagokból készül.

MILD HYBRID TECHNOLÓGIA

MHEV13 mild hibrid rendszer visszanyeri és tárolja a lassítás során normál esetben elvesző energiát, majd felhasználja a belső égésű motor támogatására, ezzel még takarékosabbá téve azt. A rendszer továbbfejlesztett start-stop rendszere leállítja a lassító jármű belső égésű motorját.

FENNTARTHATÓNAK TERVEZTÜK

A Range Rover Evoque fejlesztése során a termék teljes életciklusára vonatkozó elemzést végeztünk, a modell élettartama végén 85 százalékban újrahasznosítható/újra felhasználható, és 95 százalékban visszanyerhető. Ahol csak lehetett, újrahasznosított anyagokat alkalmaztunk a Range Rover Evoque fedélzetén.

1 Csak Adaptive Dynamics funkcióval együtt. A D150 verzióhoz nem rendelhető.
2 Kizárólag automatikus szintszabályozású fényszóróval együtt.
3 A kizárólag a Range Rover Evoque First Edition kivitelre jellemző műszaki és felszereltségi elemek a második modellévtől kezdődően önállóan vagy csomagban megrendelhetők.
4 Csak automata sebességváltóval.
5 Multifokális vagy bifokális szemüveggel nehézséget okozhat a tükör digitális üzemmódjának használata. A normál tükör azonban bármikor használható.
6 A 360 fokos panoráma kamera részeként. Kizárólag automatikusan elsötétedő, motorosan behajtható, fűthető, kilépő világítással felszerelt külső visszapillantó tükrök esetén.
7 Csak D240 és P300 motorokkal
8 A D150 verzióhoz nem rendelhető.
9 Csak automata sebességváltóval. Kizárólag 360 fokos panoráma kamera, automatikusan elsötétedő, motorosan behajtható, fűthető, kilépő világítással felszerelt külső visszapillantó tükrök, valamint Vezetés csomag vagy Vezető asszisztencia csomag esetén.
10 Csak a Connect Pro rendszer részeként elérhető.
11 Csak az Elektromos csatlakozó csomag 2 részeként elérhető
12 Csak automata sebességváltóval. Vezetés csomag vagy Vezető asszisztencia csomag részeként.
13 Csak automata sebességváltóval. Piactól függően.

* Csak automata sebességváltóval szerelt modellekhez.
A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye

Az InControl funkciók, opciók és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos felté

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT