OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

/
/

KÜLSŐ OPCIÓK

/

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A Range Rover Evoque utasterét természetes napfénybe borító panoráma napfénytető még világosabbá, még tágasabbá teszi a szabadidőjárművet. Válassza a fix vagy az eltolható1 panoráma napfénytetőt, a karosszéria színére fényezett, illetve kontrasztos ezüst vagy fekete tetőlemezzel.

/
/
/
/

BELSŐ OPCIÓK

DEKORELEMEK

Tegye még látványosabbá a Range Rover Evoque belső felületeit a magasfényű vagy fekete kivitelben választható Gradated Linear Aluminium dekorációval, vagy a szürke, illetve sárgásbarna Natural Ash fabetéttel.

ÜLÉSEK

Az ülések 8 irányban kézzel állítható, vagy 10, 14 illetve 16 irányban elektromos állítható kivitelben elérhetők. Olyan ülésfunkciók állnak rendelkezésre, mint a memória, a masszázs, a fűtés vagy a klimatizálás.

BELSŐ SZÍNKOMBINÁCIÓK

Az ülések Ebony, Cloud, Eclipse vagy Deep Garnet színkombinációkban kérhetők. A tetőkárpit Light Oyster vagy Ebony színű lehet.

Téli kényelmi csomag

Gyorsan párátlanítja, illetve jégteleníti a szélvédőt. Fűthető szélvédőt, ablakmosó fúvókákat és kormánykereket tartalmaz.

TECHNOLÓGIA

A head-up display-től és a Navigation Pro rendszertől az alacsony tapadási viszonyok közötti indulást segítő Low Traction Launch rendszerig és az aktív holttér-támogatásig a Range Rover Evoque ösztönösen kezelhető, innovatív technológiák alkalmazásával teszi még inkább örömtelivé, még tartalmasabbá az utazás élményét.

LAND ROVER FELSZERELÉSEK - TARTOZÉKOK

/
KÜLSŐ TARTOZÉKOK

Tegye egyedivé a Range Rover Evoque megjelenését az olyan, sportos hangulatú kiegészítők segítségével, mint a karbonszálas külső tükörházborítás és oldalsó rostélyok, a nemesacél első és hátsó lökhárítóbetétek, vagy az első és hátsó sárfogók.

BELSŐ TARTOZÉKOK

A Click and Go kiegészítőcsalád által kínált, extra funkcionalitástól kezdve a csomagtér-osztó rendszerek és a megvilágított csomagtér-dekorelem praktikumáig válogasson az életstílusának és kedvenc időtöltéseinek leginkább megfelelő kiegészítők választékából.

SZÁLLÍTÁS ÉS VONTATÁS

A Range Rover Evoque stílusát elegáns vonalaikkal tökéletesen kiegészítő sporteszköz-szállító, szállító vagy vontató tartozékok kínálatából válogatva még rugalmasabb szállítási és tárolási megoldásokat választhat, a kerékpár- és vízisport-eszköz szállítótól a tetősíneken és tetőboxokon át a vonóhorgokig.

FUNKCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Az iPhone® töltésére és csatlakoztatására szolgáló dokkolóállomás3 a padlókonzoli pohártartóban rögzíti az okostelefont, így az töltés közben is szem előtt van. Kezelje könnyedén lejátszási listáit, podcastjait és egyéb média tartalmait a Range Rover Evoque fedélzeti infotainment rendszerén keresztül.

12019 júniusától elérhető. Az eltolható panoráma napfénytető csökkenti az első és hátsó fejteret.
2Kizárólag automatikus szintszabályozású fényszóróval együtt.
3Az iPhone® az Apple Inc, Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegye. iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE és 7 készülékekkel kompatibilis. Nem használható iPhone Plus modellekkel, vagy az iPhone X készülékkel.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT