LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

FORMATERV

Lebegő tetővonal, folytonos övvonal, mélyebbre húzott optikai hangsúlyok: nem alkottuk újjá a Range Rovert, csupán tökéletesebbé tettük. Egy sor olyan innovatív funkciót (pl. pixel-lézer LED fényszórók) vezettünk be, amelyek még impozánsabbá teszik megjelenését.

KIFINOMULTSÁG

A truly first-class travel experience. Range Rover’s sublime and beautifully appointed interior features executive four seat comfort with five seat versatility. Rear seats now have increased recline and deeper cushioning for greater comfort.

TECHNOLÓGIA

A Range Rover fedélzetén egy sor innovatív technológia szolgálja a kifinomult, online vezetési élményt, a kormánykeréken elhelyezett, csak megvilágítva látható, érintésérzékeny kezelőszervektől kezdve a szépségesen integrált 10 colos Touch Pro Duo érintőképernyőig.

FORMATERV


KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

ÉRINTSE MEG AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT
Kérjük, böngészőjében engedélyezze a Javascript működését.

KÜLSŐ FORMATERV MEGISMERÉSE

A formaterv könnyed és ikonikus, ugyanakkor minden eddiginél modernebb: elöl új a hűtőmaszk, a lökhárító és a motorházfedél, hátul integrált kipufogóvégeket és látványos új LED-es lámpatesteket találunk.

/
/
/
/
/

TECHNOLÓGIA

/
/

SOKOLDALÚSÁG


KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT ÉRINTSE MEG AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT

A csomagtartó kapacitása kisebb a PHEV modellek esetében. További részletekért kérjük, forduljon helyi, hivatalos márkakereskedőjéhez.
A feltüntetett értékek a normál tengelytávú karosszériaváltozatra vonatkoznak.

/

KÉPESSÉGEK

/
/
/

MENETTELJESÍTMÉNYEK

/
/
/

* A kép eltérhet a legfrissebb kiviteltől.

/

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve a Land Rover értékesítő által javasolthoz képest a későbbiekben kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT