INCONTROL ALKALMAZÁSOK
VISSZA
TOP
INCONTROL ALKALMAZÁSOK TELEPÍTÉSE
1. LÉPÉS
Az InControl alkalmazás a legtöbb Android vagy Apple iOS rendszerű okostelefonon elérhető. Ellenőrizze készüléke kompatibilitását.
KOMPATIBILITÁS ELLENŐRZÉSE
2. LÉPÉS
Töltse le okostelefonjára az InControl alkalmazások indítóprogramját, és futtassa azt. A sikeres telepítést követően nyissa meg az alkalmazást. LETÖLTÉS APPLE IOS-RE LETÖLTÉS ANDROIDRA
3. LÉPÉS
A rendszer felkéri, hogy a beállítás befejezéséhez kövesse az automatikus gyorsindítás útmutatót. Immár csatlakoztathatja telefonját Land Roveréhez az InControl alkalmazások segítségével.
CSATLAKOZTASSA TELEFONJÁT AZ INCONTROL ALKALMAZÁSOK SEGÍTSÉGÉVEL
1. LÉPÉS CSAK ANDROID KÉSZÜLÉKEK ESETÉN
Android készülékek esetén: először párosítsa és csatlakoztassa telefonját az autóhoz a Land Rover Bluetooth segítségével (telefonhívások és audio streaming céljára). Erre a lépésre iOS készülékek esetén nincs szükség.
2. LÉPÉS
Győződjön meg arról, hogy készüléke nincs lezárva, illetve nyissa ki / távolítsa el az esetleges tokokat vagy védőburkolatokat (egyes tokok becsukva zárolják a telefont.)
3. LÉPÉS
A telefonhoz mellékelt USB kábel segítségével csatlakoztassa telefonját az autó fedélzeti USB aljzatához.
4. LÉPÉS
Ha Ön iPhone készüléket használ, és az InControl Apps még nem fut, a rendszer felkéri, hogy nyissa meg az alkalmazást. Ha Ön Android készüléket használ, a rendszer felkínálja a Mindig engedélyez lehetőséget, amivel a jövőben elkerülheti a rákérdezést.
5. LÉPÉS
Az érintőképernyőn válassza az InControl alkalmazások opciót. Az InControl alkalmazásokon keresztül kizárólag a Land Rover által jóváhagyott alkalmazások használhatók. Ezek némelyikének használatához előfizetésre lehet szükség.
6. LÉPÉS
Az érintőképernyőn válasszon a következő lehetőségek közül: View (alkalmazások használata hang nélkül) vagy View and Listen (alkalmazások használata hanggal, pl. zenelejátszó, telefonhívások.).
APPLE IOS BIZTONSÁGI FRISSÍTÉSEK

Az iOS 9 és újabb operációs rendszerek legújabb biztonsági frissítésének részeként az InControl Apps röviden jóváhagyását kéri, mielőtt bármely kompatibilis alkalmazást engedélyezné az autóban.

ÚJ BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
Az engedélyezésre váró alkalmazások szürke színnel jelennek meg, és az engedélyezés elvégzéséig nem használhatók.
ENGEDÉLYEZÉS
A Land Rovere érintőképernyőjén válassza ki a megnyitni kívánt, szürke alkalmazást, majd kövesse a bal oldalon megjelenő utasításokat. A folyamat közben kétszer is engedélyeznie kell okostelefonján. Ezt a folyamatot minden egyes alkalmazás esetében csak egyszer kell elvégeznie.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Elképzelhető, hogy okostelefonján nem a legfrissebb szoftver fut. A telefon Beállítások menüjében ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll-e szoftverfrissítés.
LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS
MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL
Regisztráljon a My Land Rover InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
A MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL MEGNYITÁSA
LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS
Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen a LAND ROVER InControl szolgáltatásról.
KAPCSOLAT
Felhasználási feltételek
A Land Rover InControl felhasználási feltételei.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Land Rover InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!