INCONTROL SECURE
LOPÁSRIASZTÁS
Amennyiben autója automatikus lopásriasztást indít be, az Ön készülékén riasztás képernyő jelenik meg. A riasztás az InControl Remote alkalmazásban és az InControl weboldalon is látható. Kérjük, a képernyőn leírtak szerint vegye fel a kapcsolatot a nyomkövető központtal. Biztonsági okokból ilyenkor a weboldal és az alkalmazás minden funkciója blokkolásra kerül.
SZÁLLÍTÁSI ÜZEMMÓD
A szállítási üzemmód lehetővé teszi, hogy járművét a lopási riasztás beindítása nélkül vontassák vagy szállítsák vonaton, tréleren. A funkció a Remote okostelefonos alkalmazásból vagy az InControl weboldalról aktiválható. Ha bekapcsolta, a következő 10 órában nem küld riasztást a jármű, ha álló motorral mozgatják. Az összes többi automatikus lopásriasztás (akkumulátor leválasztása, TCU/GSM/GPS antenna befolyásolása) aktív marad.
SZERVIZ ÜZEMMÓD
Ha karbantartásra vagy javításra szervizbe adja járművét, kapcsolja be a szerviz üzemmódot, hogy elkerülhesse a riasztást. A funkció a Remote okostelefonos alkalmazásból vagy az InControl weboldalról aktiválható. Ha bekapcsolta, a következő 10 órában nem küld riasztást a jármű.
LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS
MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL
Regisztráljon a My Land Rover InControl szolgáltatásra, ahol személyre szabhatja beállításait és kezelheti személyes InControl funkcióit.
A MY LAND ROVER INCONTROL WEBOLDAL MEGNYITÁSA
LAND ROVER INCONTROL TÁMOGATÁS
Örömmel válaszolunk kérdéseire, vagy tájékoztatjuk részletesen a LAND ROVER InControl szolgáltatásról.
KAPCSOLAT
Felhasználási feltételek
A Land Rover InControl felhasználási feltételei.
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

*If the vehicle needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.

MANAGE INCONTROL
Nézze meg, elérhető-ea Land Rover InControl az Ön országában
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKESESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
Iratkozzon fel hírlevelünkre!