AZ ÚJ RANGE ROVER SV

A RANGE ROVER PRÉMIUM HANGULATÁNAK ÉS TESTRE SZABHATÓSÁGÁNAK EXKLUZÍV MEGTESTESÜLÉSE
A Range Rover SV még változatosabb kínálatot, fokozott kézműves tartalmat, és kézzel fogható fejlesztéseket kínál azoknak, akik valami igazán különlegeset keresnek. A kézzel fogható, szemmel látható luxus.

AZ ÚJ RANGE ROVER SV

Kifinomult. Prémium. Exkluzív. Minden idők legkiválóbb Range Rovere.

RANGE ROVER FÉNYŰZÉS

Csodálja meg szépséges külső megjelenését: az exkluzív hűtőmaszkot és első lökhárítót, valamint a kéttónusú Range Rover feliratot. Foglaljon helyet a félanilines bőrülésekben. Érintse meg a prémium Gloss White kerámia kezelőszerveket. Ünnepélyes eseménnyé tesz minden utazást.

SV SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

Az igényeinek tökéletesen megfelelő Range Rover SV megalkotása személyes élmény. Kizárólag az SV modellekhez rendelhető Gloss White kerámia dekorelem dombornyomott mozaik mintázattal, vagy a kontrasztos Natural Dark Linear Wenge fabetét mozaik fémintarziával.

TÖKÉLETES KAPCSOLÓDÁS

A mobiltelefonokhoz egyszerűen csatlakoztatható, ösztönösen kezelhető Pivi Pro az utasok és a vezető számára egyaránt fantasztikus lehetőségeket kínál. A hátsó utasok szórakoztatására és tájékoztatására az SV kivitel esetében két exkluzív 13,1 colos érintőképernyő szolgál.

SV SIGNATURE SUITE

A négyszemélyes SV Signature Suite  opció tökéletes  utasélményt kínál a hosszú tengelytávú  modelleken: könnyed praktikum és fokozott kényelem

HARMONIKUS VÉGEREDMÉNY

A Windsor bőrrel vagy bőrmentes  UltrafabricsTM* kárpitanyaggal borított,  az utastér teljes hosszában húzódó hátsó konzol   tetejét fabetét díszíti; a konzol integrált hangulatvilágítással rendelkezik. A hátsó érintőképernyős kezelőfelület révén a második sorban utazók szabadon vezérelhetik a kényelmi és szórakoztató rendszereket.

A KÉNYELEM MINDENEK FELETT.

Az SV Signature Suite még inkább előtérbe helyezi a Range Rover kényelmét. A pohártartók és a konzolba beépített hűtőszekrény megvilágított ajtaja egyaránt a hátsó érintőképernyős kezelőfelületről vezérelve, elektromosan nyithatók. Az SV által tervezett Dartington kristálypoharak még stílusosabb, még kifinomultabb környezetet teremtenek.

SOKOLDALÚ TÉR

A formázott kartámaszt és exkluzív megvilágítást kínáló, elektromosan lenyitható asztalka a hátsó érintőképernyős kezelőfelületről vezérelhető. A padlókonzolban integrált, biztonságos, ötletesen kihasználható tárolóteret találunk.

SV INTREPID TEMATIKA

Dinamikus. Lopakodó személyiségű.

HANGSÚLYOK ÉS RÉSZLETEK

A tematika beltéri részletei között említést érdemelnek az exkluzív faelemek és burkolatok, valamint a Satin Black kerámia kezelőszervek. A járművet Anthracite bevonat és Graphite Atlas külső optikai elemek teszik még lenyűgözőbbé.

MÉG INKÁBB SZEMÉLYRE SZABOTT

Az SV Intrepid tematika dinamikus hangsúlyai tovább fokozhatók a  fekete kontraszt tetővel, a piros SV féknyergekkel, valamint a 23” colos Satin Black kivitelű, Narvik Black Gloss betétekkel és Dark Tinted lakkozással díszített Style 1077 könnyűfém keréktárcsával.

BŐRMENTES

A fenntartható UltrafabricsTM bőrmentes textília opcióként rendelhető az SV Intrepid tematikához. A lágy, rugalmas és ellenálló anyag különleges négyszögletű, perforált kidolgozást kapott.

SV SERENITY TEMATIKA

Színtiszta prémium hangulat, az exkluzivitást hangsúlyozó, finom részletekkel.

HANGSÚLYOK ÉS RÉSZLETEK

Az SV Serenity tematika minden porcikája a luxusról szól. A külső részleteket a Corinthian Bronze árnyalat teszi ragyogóvá, míg a jármű lenyűgöző pedigréjét exkluzív kéttónusú színvilág teszi még hangsúlyosabbá.

MÉG INKÁBB SZEMÉLYRE SZABOTT

Az SV Serenity külső tematikát még karakteresebbé tehetjük a Corinthian Bronze kontraszt tetővel, valamint az opciós 23” Gloss Dark Grey kivitelű, Corinthian Bronze Satin betétekkel díszített Style 1077 könnyűfém keréktárcsákkal.​

MOZAIK INTARZIA

A kivételes szépségű új fabetétek és intarziás dekorelemek, valamint a mozaik mintázatú fémbetétek részletekbe menő figyelemről tanúskodnak. A belső tér megjelenését az ülések mozaikos hímzése teszi tökéletessé.

AZ ÚJ RANGE ROVER SV MOTORKÍNÁLATA

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

A Range Rover SV az új, megnövelt hatótávolságú plug-in hybrid hajtáslánccal rendelhető**. A 3,0 literes, hathengeres Ingenium benzinmotor és a 105 kW teljesítményű villanymotor együttes rendszerteljesítménye 510 LE.

INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

Egyedi Land Rover járművek.
AZ ÚJ RANGE ROVER

AZ ÚJ RANGE ROVER

Teljes Range Rover modellválaszték megtekintése.

*Választott színvilágtól függően.
*
*2022 januárjától rendelhető.