RANGE ROVER SENTINEL

BIZTONSÁG A FELSZÍN ALATT

FILM MEGTEKINTÉSE
L6ERQib4Sb0

A Range Rover Sentinel a Range Rovertől elvárható stílust, kifinomultságot és terepalkalmasságot nyújtja. A felszín alatt azonban egy egészen más személyiség lakozik.

Ezt a Range Rovert ugyanis a legszélsőségesebb helyzetek sem hozzák zavarba. Az SVO részleg által épített, páncélozott gépkocsi megnyugtató védelmet nyújt esetleges támadások ellen.

BIZTONSÁG A FELSZÍN ALATT
PÁNCÉLÜVEG
Ha bárhonnan érkezhet a támadás, érdemes felkészülni arra. Ezért a Range Rover Sentinel összes üvegfelülete a VPAM BRV 2009 VR8 és PAS 300 európai szabványok szerint készült, magas szintű védelmet biztosítva az utasoknak és vezetőjüknek.
UTASVÉDELMI CELLA
Az egész járműre vonatkozó, szigorú VPAM BRV 2009 VR8, PAS 300 és ERV 2010 szabványokhoz igazodó, minden tanúsítvánnyal rendelkező utasvédelmi cella veszélyes helyzetekben is gondoskodik az utasok biztonságáról.
TETŐ ÉS PADLÓ ROBBANÁSVÉDELEM
A Range Rover Sentinel utasvédelmi cellájának alapvető eleme a robbanásvédelmi funkciót ellátó tető- és padlólemez. Az ERV 2010 és PAS 300 normák szerinti robbanásoknak ellenálló szerkezet fokozott védelmet biztosít a több irányból érkező támadások ellen.
DEFEKTMENTES KEREKET
Nagy sebességnél kell elkerülnie a támadást? A beépített defektmentes szerkezettel ellátott keréktárcsáknak köszönhetően ez nem jelent kihívást. A rendszer 80 km/óra sebességgel akár 50 kilométert képes megtenni.
TANÚSÍTOTT REPESZVÉDELEM
A Range Rover Sentinel a modern, nem hagyományos támadási formákra is felkészült. Így képes megóvni utasait az improvizált robbanószerkezetektől (IED): a Range Rover Sentinel a jármű oldalánál, illetve az első kerék mögött elhelyezett, nagy erejű akna ellen nyújtott védelmével teljesítette a STANAG 4569 normát.
MENEKÜLŐ RENDSZER
A Range Rover Sentinel utasai vészhelyzetben gyorsan és biztonságosan elhagyhatják a járművet a páncélozott menekülő panelen keresztül. A csomagtartóban kialakított panelen keresztül akkor is elhagyható a jármű, ha egyik ajtó sem nyitható.
HAMISÍTATLAN RANGE ROVER

Noha a Range Rover Sentinel páncélzatának és utasvédelmi rendszereinek köszönhetően kiemelkedő támadásvédelmet nyújt, maradéktalanul megőrizte a Range Rovertől elvárható fényűzést, valamint magabiztos közúti és terepképességeket.

PÁRATLAN TEREPELKALMASSÁG

Fenyegetettség esetén ugyanolyan fontos, hogy el tudjunk menekülni, mint hogy fel tudjuk venni a harcot. A Range Rover Sentinel kompresszoros V8 Supercharged benzinmotorjának lenyűgöző teljesítménye a magabiztos meneküléshez szükséges, megnyugtató erőfölényt biztosít.

Hamisítatlan Range Rover lévén természetesen sem a mély gázlók , sem a meredek lejtők vagy nehéz terepviszonyok nem jelentenek kihívást az autónak, ami megsokszorozza a lehetséges menekülési útvonalak számát *.

Nem kevésbé fontos, hogy a futóművet, a felfüggesztés elemeit és a fékrendszert egyaránt kiegészítő biztonsági jellemzőkkel vérteztük fel. A modell elnyerte az európai egész jármű típusbizonyítványt (EWVTA), és megszerezte a polgári célú páncélozott járművekre vonatkozó PAS301 tanúsítványt.

FILM MEGTEKINTÉSE
NYUGODT MENEDÉK

A Range Rover Sentinel utasterében az exkluzív Range Rover Autobiography modellnél megszokott, magas szintű kifinomultság várja az utasokat. A legfinomabb bőrkárpitok, minőségi dekorelemek és valódi alumínium betétek teremtenek a Range Rovertől megszokottnál is magasabb szintű fényűzést.

A Range Rover Sentinel a nyugodt hétköznapokon pontosan ugyanazt az élményt kínálja utasainak, mint az alapját képező elegáns, kifinomult luxusautó.

SVO (SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

Nem a Range Rover Sentinel az egyetlen olyan jármű, amelyet végletekig tökéletesítettek az SVO részleg kompromisszumokat nem ismerő szakemberei.

SV FELFEDEZÉSE
VEGYE FEL A KAPCSOLATOT PÁNCÉLOZOTT JÁRMŰ ÉRTÉKESÍTŐINKKEL

Amennyiben páncélozott járműveinkkel kapcsolatban érdeklődne, keresse bizalommal szakértőinket.

Telefonszám: +44 (0) 1920 885126

E-mail: armoured@jaguarlandrover.com

KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
KAPCSOLATFELVÉTEL
Ismerje meg a Magyarországon elérhető SVO termékeket és szolgáltatásokat
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Land Rover hírekért

*Legnagyobb gázlómélység 850 mm.
*
* Puha homokban nem javasoljuk a Range Rover Sentinel vezetését. Hogy maximálisan kihasználhassák a jármű terepképességeit, javasoljuk, hogy a páncélozott járművek vezetői vegyenek részt a Land Rover Driving Experience hálózat által nyújtott, speciális vezetéstechnikai oktatáson. További tájékoztatásért forduljon a Land Rover Páncélozott Jármű Értékesítési Csapathoz.