Hosszú tengelytávú <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>

A NYÚJTOTT TENGELYTÁVÚ SVAutobiography MODELL A VILÁG LEGNEMESEBB ANYAGAIT LÉLEGZETELÁLLÍTÓ FORMAVILÁGGAL ÉS MŰVÉSZI IGÉNYŰ KIDOLGOZÁSSAL TÁRSÍTVA NYÚJT FELÜLMÚLHATATLAN FÉNYŰZÉST

FEDEZZE FEL AZ<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>

Az SVAutobiography és az SVAutobiography Dynamic a Range Rover legjavát testesíti meg. Mindkét modell a létező legkiválóbb minőségű anyagok alkalmazásával, valamint kiemelkedő menetdinamikával teremt páratlanul fényűző élményt.

MICHAEL VAN DER SANDE

AZ SVO RÉSZLEG ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA

GÉNJEINK

SVR - LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN SPORTOS MENETTELJESÍTMÉNYEK
Az SVR a sportosság csúcsát testesíti meg, a teljesítmény, a vezethetőség és a sebesség soha nem látott szintjét valósítva meg modellkínálatunkban.
FEDEZZE FEL AZ SVR MODELLEKET
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
A fényűzés, a teljesítmény, a közúti és terepalkalmasság új szintjét elérve különleges Land Rover járműveket teremtünk.
FEDEZZE FEL AZ SVO MODELLEKET
MENETTELJESÍTMÉNYEK
Az 565 lóerős, kompresszoros V8 Supercharged motor páratlan kifinomultsága mellett minden idők legerősebb Range Rover erőforrása. A teljesen alumínium szerkezetű, 5.0 literes motort áthangoltuk, maximális forgatónyomatéka így már 700 Nm.
EGYEDI KIDOLGOZÁS
A hosszú tengelytávú SVAutobiography modell a páratlan dizájn élvonalát testesíti meg. Egyedi, Graphite Atlas rácsozatú hűtőmaszkja, valamint 21" 7 küllős könnyűfém keréktárcsái a kézműves minőség kiemelkedő szintjéről tesznek tanúbizonyságot.
FÉNYŰZŐ BELSŐ TÉR
A hosszú tengelytávú SVAutobiography modellek lenyűgöző formai megoldásaik mellett kiemelkedő komfortot kínálnak. A steppelt kivitelű fél-anilines vagy Poltrona bőrbe vont belső tér lenyűgöző megjelenéséhez 'lávaköves' masszázsfunkcióval felszerelt első ülések társulnak.
EGYEDI SZÍNKOMBINÁCIÓK
A hosszú tengelytávú SVAutobiography modellekhez exkluzív kéttónusú fényezés rendelhető. A karosszéria Santorini Black, Aruba vagy Corris Grey színű felső részéhez nyolc különböző színben pompázó alsó lemezfelületek kérhetők. Így autója pontosan igazodik személyes ízléséhez.
<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> MODELLEK

Az SVO járművek egyedi kívánság szerint, de eredeti Land Rover alkatrészekből épülnek, így azokra teljes körű gyártói garancia vonatkozik, amely hosszú évekre garantálja a kiváló minőséget.

RANGE ROVER <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>

A fényűzés, a dizájn, valamint a közúti és terepalkalmasság páratlan harmóniája.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
RANGE ROVER <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> DYNAMIC

Az SVAutobiography DYNAMIC a valaha létezett legfényűzőbb, legerősebb, legkifinomultabb Land Rover szabadidőjármű. A nagyteljesítményű V8-as motorral szerelt modell dinamikus megjelenéséhez méltó menetteljesítményekre képes.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
RANGE ROVER VELAR <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> DYNAMIC EDITION

A kifinomult teljesítmény csúcsát kínáló Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition semmihez sem fogható. Különlegesen hangolt, kompresszoros 5.0 V8 Supercharged benzinmotorja olyan kivételes menetdinamikát kölcsönöz a modellnek, amelyhez csupán annak kifinomult formavilága mérhető.

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
KAPCSOLATFELVÉTEL
Ismerje meg a Magyarországon elérhető SVO termékeket és szolgáltatásokat
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Land Rover hírekért