SVR - LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN SPORTOS MENETTELJESÍTMÉNYEK

A RANGE ROVER SPORT SVR ÚJ MAGASLATOKBA EMELI A FÉNYŰZÉST ÉS A MENETTELJESÍTMÉNYEKET: ASZFALTON ÉS TEREPEN EGYARÁNT LÉLEGZETELÁLLÍTÓ VEZETHETŐSÉGET ÉS TELJESÍTMÉNYT KÍNÁL.

FEDEZZE FEL AZ SVR MODELLEKET

A Range Rover Sport SVR 575 lóerős V8-as motorja nyers, elemi erővel nyűgöz le. Minden helyzetben felvillanyozó teljesítményt nyújt.

MICHAEL VAN DER SANDE

AZ SVO RÉSZLEG ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA

GÉNJEINK

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – UTOLÉRHETETLEN FÉNYŰZÉS
Az SVAutobiography fényűző stílusa, prémium kidolgozása és páratlan kényelme semmihez sem fogható vezetési élményt kínál.
FEDEZZE FEL AZ <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> MODELLEKET
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
A fényűzés, a teljesítmény, a közúti és terepalkalmasság új szintjét elérve különleges Land Rover járműveket teremtünk.
FEDEZZE FEL AZ SVO MODELLEKET
FUTÓMŰ
A könnyű keréktárcsák fokozott menetdinamikát biztosítanak, az áthangolt felfüggesztés, valamint a módosított csillapítás és kormánymű precíz vezethetőséget és lenyűgöző vezetési élményt kínálnak.
AKTÍV KIPUFOGÓRENDSZER
Az aktív kipufogórendszer kétfázisú aktív kipufogója elektronikusan vezérelt szelepei révén karakteres, öblös hangzást biztosít. Hatását még erőteljesebbé teszik az SVR kivitel alapfelszereltségét képező, exkluzív integrált négyes kipufogóvégek.
KÜLSŐ FORMATERV
Az SVR külső megjelenését egyedi kialakítású, karbonszálas motorházfedél (választhatóan fényezett vagy fényes fekete lakkozású kivitelben) teszi még erőteljesebbé. Az SVR izmos kiállását erősíti a rácshálós hűtőmaszk (SVR típusjelzéssel), valamint a Narvik Black kivitelű kerékdob légkivezető nyílások. Az autó megjelenését Pixel LED fényszórók és karakteres nappali világítás teszi teljessé.
SVR PERFORMANCE SPORTÜLÉSEK
A kivételes megtámasztást maximális precizitással kombináló új, könnyű szerkezetű SVR Performance sportülések alapáron kínálják a Windsor bőrkárpitozást és az ülésfűtést; opcióként hűtés funkcióval is felszerelhetők. A fejtámlájukon dombornyomott SVR logót viselő, kecses ülések négyféle színkombinációban, Cut Diamond perforációkkal érhetők el.
SVR MODELLEK

Az SVO járművek egyedi kívánság szerint, de eredeti Land Rover alkatrészekből épülnek, így azokra teljes körű gyártói garancia vonatkozik, amely hosszú évekre garantálja a kiváló minőséget.

RANGE ROVER SPORT SVR

A Land Rover tisztán alumínium önhordó karosszériája nem csupán erőteljes, robusztus szerkezettel vértezi fel a Range Rover Sport SVR modellt, de egyben könnyűvé is teszi azt, ami fokozott menetteljesítményeket eredményez. A magabiztos, összeszedett modellnek nem lehet ellenállni: vezetni kell!

JÁRMŰ FELFEDEZÉSE
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
KAPCSOLATFELVÉTEL
Ismerje meg a Magyarországon elérhető SVO termékeket és szolgáltatásokat
BROSÚRA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Land Rover hírekért