ABOVE AND BEYOND TOUR

Fedezd fel a mindennapi használatban oly praktikus Land Rover modellek képességeit egy magával ragadó, izgalmas tesztút élménye során. A kaland Balatonfüreden kezdődik!

Az Above&Beyond Tour a Land Rover globális utazó showroomja, egy különleges élményprogram, mely Európa számos országában segít megtapasztalni a márka rajongóinak a valódi Land Rover életérzést.

A Tour hazai állomása Balatonfüreden lesz, ahol a Land Rover teljes modellpalettáját (LR Discovery Sport, LR Discovery, Range Rover Evoque, RR Evoque Cabrio, Range Rover Sport és Range Rover Velar modellek) testközelből tekintheti meg, illetve ki is próbálhatja.

A program keretében képzett sofőrök segítségével izgalmas off-road túrán tesztelhetik legújabb modelljeinket azok a résztvevők, akik az előzetesen regisztráltak és időpontot foglaltak. A program 60 perc időtartamú, melynek első része on-road, majd a program második felében (kb. 40 perc a forgalom függvényében) a balatonfüredi Nagymezőn épített off-road pályán és ügyességi feladatokon vehetnek részt az izgalmas vezetési élményeket kedvelő, bátor sofőrök.

Időpont:2017.07.27-30.
Helyszin:Balatonfüred, Vitorlás tér

ÁSZF

Felhasználási feltételek a Land Rover “Above and Beyond tour” eseményen való részvételhez

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg a British Automotive Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: BAH vagy Szervező) által szervezett és megrendezésre kerülő „The Art of Performance Turné” rendezvényen (a továbbiakban: Rendezvény) a Résztvevő Rendezvényen való részvételének általános feltételeit.
A Szervező általános adatai:

Cégnév: British Automotive Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1186 Budapest, Cziffra György u. 15.
Honlap: www.jaguar.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-965234
Nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 23428524-2-43

Bejegyzés:
A jelentkezési lap beküldésével Ön kötelező érvénnyel érdeklődik az adott programra szervezett tesztvezetés iránt.
Mivel tesztvezetére csak korlátozott számban van lehetőség, igényének kézhez vételét követően ellenőriznünk kell, van-e szabad férőhely az Ön által választott programon.
Amennyiben van, hamarosan e-mailben visszaigazoljuk foglalását.

Az igényelt időben csak akkor válik kötelező érvényű foglalássá, ha Ön megkapta a visszaigazolást.
Amennyiben az Ön által megjelölt időpont nem szabad, e-mailben tájékoztatjuk erről, és az adott programon várólistára helyezzük Önt.

Amennyiben a regisztrációját követő két munkanapon belül nem kap tőlünk választ, kérjük, ellenőrizze spam-szűrőjét vagy vegye fel a kapcsolatot a Land Rover ügyfélkapcsolati központtal.

Tesztvezetés:
A tesztvezetésen való részvétel alsó korhatára 25 év. Az akkreditáció során fel kell mutatnia érvényes személygépkocsi-vezetői engedélyét.

A résztvevők a kiválasztott időtartamra (a visszajelző e-mail szerint) megkapják az általuk megjelölt gépkocsit.

A regisztráció és a járműre vonatkozó tájékoztatás érdekében kérjük, a megjelölt időpont előtt 15 perccel jelentkezzen be a helyszínen. Amennyiben a résztvevő nem érkezik meg időben, legkésőbb a tesztvezetés kezdetének kijelölt időpontjára, a Land Rover fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint rendelkezzen a gépkocsiról.

A tesztvezetés magától értetődően ingyenes.

A résztvevőnek a helyszínen kell aláírnia a részvételi feltételeket. Ezeket a Land Rover készséggel elküldi Önnek az eseményt megelőzően.

Fontos: Miután megkapta a foglalást megerősítő visszajelzést, az adott helyet kizárólagosan az Ön részére tartjuk fenn.

Amennyiben nem áll módjában részt venni az eseményen, kérjük mihamarabb vegye fel a kapcsolatot a Land Rover ügyfélközpontjával, hogy a foglalást felszabadíthassuk.


Kontakt Land Rover
Telefonszám: 36/1-882-8930
E-mail: info@jlr.hu


A jelen ÁSZF személyi hatálya kiterjed a Szervezőre, a Rendezvényen résztvevőkre, valamint a Jogosulatlan résztvevőkre. A Szervező és a Közreműködők, Szerződéses partnerek közötti jogviszony tartalmát külön szerződések tartalmazzák.

A Szervező jogosult a jelen általános szerződési feltételeket, a Résztvevő hozzájárulása nélkül módosítani. Jelen ÁSZF határozatlan időre szól.

Adatvédelem

A Szervező köteles a Résztvevő, a tesztvezetésre jelentkező adatait bizalmasan, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv) rendelkezéseivel összhangban kezelni.

A Szervező külön külső adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Az általa kezelt személyes adatokat maga dolgozza fel.

Az adatkezelés a Résztvevő alábbi adataira terjed ki: név, lakcím, születési dátum, e-mail cím, telefonszám. Szervező a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

Résztvevő a jelentkezési lap elküldésével kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy Szervező a Résztvevő adatait – az adatkezelés céljának teljesítéséhez szükséges módon és mértékben – kezelje.

A Résztvevő a jelentkezési lap elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező hirdetési célból közvetlen elektronikus levél útján értesítse Résztvevőt termékeiről, szolgáltatásairól.

Résztvevő tudomásul veszi, hogy az adatkezeléshez való hozzájárulása önkéntes, azt bármikor módosíthatja, illetőleg visszavonhatja a Szervező felé írásban közölt nyilatkozatával a Szervező e-mail címére (info@jlr.hu ) küldött elektronikus levélben.

BRITISH AUTOMOTIVE HUNGARY KFT