AZ ABOVE AND BEYOND KOLLEKCIÓ

A DEFENDER IHLETTE

FILM MEGTEKINTÉSE
SZEREZZE MEG

ÉPÍTSE MEG. TAPASZTALJA MEG ELSŐ KÉZBŐL A LEGENDÁS FORMATERVET EZZEL A LEGO® TECHNICTM LAND ROVER DEFENDER MODELLEL.

Kereskedő keresése
MINDEN ÉLMÉNYHEZ

A kollekció kalandra termett darabjait a Defender robusztussága és terepalkalmassága ihlette. Bármerre is viszi az útja.

TOVÁBBI RÉSZLETEK
RODINIA HIBRID KABÁT
Tökéletesen sokoldalú. Az eső- és szélálló kabát ujja gyorsan és könnyedén eltávolítható, így egy mozdulattal mellénnyé alakítható át.
yt:pyl01e81WEI
ABOVE AND BEYOND TOLL
Kiemelkedő minőség. Víz alatt, fejjel lefelé, rekkenő hőségben vagy dermesztő hidegben - ezzel a repülőipari alumíniumból készült tollal bárhol és bármikor írhat.
yt:jMtD4AvEeG0
MIROVIA HEGESZTETT VARRÁSÚ HÁTIZSÁK
Fáradhatatlanul védelmez. Nagyméretű, vízálló, feltekerhető felső része és hegesztett varrásai megóvják a hátizsák tartalmát az időjárás viszontagságaitól.
yt:6CF18quxys0
ABOVE AND BEYOND NADRÁGSZÍJ
A világ legbiztonságosabb, legerősebb ANSI COBRA® övcsatjával szerelt, erős nejlon anyagból készült övre a legkíméletlenebb helyzetekben is számíthat. Szélsőséges körülmények között tesztelve.
yt:qta-IQ_s_Xk
KÉTOLDALAS ALÁÖLTÖZET
Az aláöltözet alkalmazkodik környezetéhez: melegít vagy hűsít. A merinói gyapjúból és ultramodern, víztaszító szövetanyagból készült.
yt:i1fncaFcn9Y
ABOVE AND BEYOND KULACS
Az utazások nélkülözhetetlen tartozéka. A duplafalú nemesacél kulacs 500 ml kapacitású. Robusztus kialakításával minden környezetben helyt áll. Szállítását zsinórfogantyú könnyíti meg.
yt:KkiaIDisDpo
LIFESTYLE KOLLEKCIÓ CSOMAGOK

A megterhelő életmód könnyebbé tehető a megfelelő felszereléssel. Az Önhöz igazodó lifestyle kollekció csomagokat alkotó termékek ugyanolyan hosszú életűek, mint maga a Defender.

FELFEDEZŐ CSOMAG
Az Above and Beyond szellemiségéhez igazodó eszközökkel és felszereléssel bárhová eljuthat. A hódítás szellemében születtek.
KALAND CSOMAG
Minden kalandra készen áll, hála a túraanyagoknak és a praktikus kialakításnak.
COUNTRY CSOMAG
A szabadidős tevékenységek által ihletett tárgyak hűséges tárgyai lesznek kis és nagy kalandjai során.
VÁROSI CSOMAG
A városi felfedezőnek tervezve. Időtlen kialakítás, kiemelkedő funkcionalitás, mindennapi szükségletek bármely környezetben.
TÖKÉLETES TESTRE SZABÁS

Tegye teljessé az élményeket. A Defendert teljes mértékben saját életmódjához és -stílusához alakíthatja.

TÖKÉLETES TESTRE SZABÁS FELFEDEZÉSE
HASONLÍTSA ÖSSZE JÁRMŰVEINKET
Válasszon ki akár három Land Rover modellt, és hasonlítsa őket össze
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉS
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség.