AZ ÚJ<br>LAND ROVER DISCOVERY

A LEGSOKOLDALÚBB HÉTSZEMÉLYES SZABADIDŐJÁRMŰ

KÜLSŐ PANORÁMA KÉP MEGTEKINTÉSE

CO2-KIBOCSÁTÁS g/km
Akár 194


ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS vegyes I/100km
Akár 7,3

TOP
DESIGN
#component-4
VERSATILITY
#component-7
CAPABILITY
#component-12
IN-CAR TECHNOLOGY
#component-14
KEEP EXPLORING
#component-18
LAND ROVER ACCESSORIES
#component-20
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Discovery Sportját.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Land Rover hírekért.
https://new.carsinventory.com/api2/56c9b4182a44098f6e6ed8114e6c59ebd67ab6c8?lang=hu
https://new.carsinventory.com/api2/56c9b4182a44098f6e6ed8114e6c59ebd67ab6c8?lang=hu
Db autót talált:
FORMATERVEZÉS
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK
FEDEZZE FEL A BELSŐ TERET
FEDEZZE FEL A KÜLSŐ DIZÁJNT

A felfrissített Discovery mélyebb, szélesebb kiállást kapott. Az új első és hátsó lámpatestektől a kifinomult hűtőmaszkon át az új lökhárítókig. A még harmonikusabb hátsó kialakítás, valamint az új rajzolatú, 20-22 colos keréktárcsák modernebb, vonzóbb megjelenést kölcsönöznek az autónak.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
KATTINTSON AZ INTERAKTÍV ÉLMÉNYÉRT
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

Az átdolgozott fényszórók karakteres fénygrafikát kaptak; a tökéletes látási viszonyokról mátrix LED technológia gondoskodik.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

LAND ROVER DISCOVERY
Eltéveszthetetlen, lényegre törő formaterv. A rendkívül sokoldalú Land Rover Discovery hangulatát egy sor igényes, kifinomult részlet teszi még fényűzőbbé.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
A Land Rover Discovery R-Dynamic a sportos karakter és a sokoldalúság magával ragadó kombinációját kínálja. Egyedi lökhárítókkal, keréktárcsákkal és hátsó lámpákkal.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
VÁLASSZON MODELLT
SOKOLDALÚSÁG
7 ÜLÉS
7 ÜLÉS

258 literAz opciós harmadik üléssornak köszönhetően kényelmesen elfér hét felnőtt. A fenti folyadéktérfogati érték 172 literes száraz térfogatnak felel meg.

6 ÜLÉS
6 ÜLÉS

698 literHajtsa fel az egyik ülést a harmadik sorban, és máris elférnek csomagjai. A fenti folyadéktérfogati érték 547 literes száraz térfogatnak felel meg.

5 ÜLÉS
5 ÜLÉS

1.137 literCsaládi hétvége a legteljesebb kényelemben. Bőven jut hely minden csomagnak. A fenti folyadéktérfogati érték 922 literes száraz térfogatnak felel meg.

4 ÜLÉS
4 ÜLÉS

1.639 literNégy üléssel akár méretes tárgyakat, például sízsákot is szállíthat. A fenti folyadéktérfogati érték 1352 literes száraz térfogatnak felel meg.

3 ÜLÉS
3 ÜLÉS

1.889 literHáromszemélyes elrendezésben bőséges csomagtér-kapacitással gazdálkodhat.* A fenti folyadéktérfogati érték 1567 literes száraz térfogatnak felel meg.

2 ÜLÉS
2 ÜLÉS

2.391 literHajtsa le mind az öt hátsó ülést, és nincs az a méretes tárgy, ami ne férne el a csomagtartóban. A fenti folyadéktérfogati érték 1997 literes száraz térfogatnak felel meg.

A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba. A száraz térfogatot tömör hasábokkal (200 x 50 x 100 mm) mérik, és a járműben praktikusan kihasználható teret jelöli.

HÉT TELJES ÉRTÉKŰ ÜLÉS
Ha akár hetedmagával szeretne utazni, legyen szó barátokról vagy a gyerekekről, a hétszemélyes Land Rover Discovery tökéletes megoldást kínál a mindennapokra. Minden sorban emelt üléspozíció és fűthető ülések várják az utasokat, akik így tökéletes kényelemben gyönyörködhetnek a kilátásban.
PRAKTIKUM
A Land Rover Discovery belső terében mindennek talál helyet, az ajtózsebektől a rejtett rekeszekig. A páratlan sokoldalúságról olyan praktikus megoldások gondoskodnak, mint az USB-C töltőpontok, vagy a gombnyomással átrendezhető második és harmadik üléssor.
MOTOROS MOZGATÁS
A Land Rover Discovery számos funkcióval teszi egyszerűbbé az életét. A mozgásérzékelős elektromos csomagtérajtó akkor is könnyedén nyitható és csukható, ha tele van mindkét keze. Hajtsa le a motoros mozgatású belső csomagtérajtót, és praktikus ülőpadot kap, amely piknikezésnél éppúgy jó szolgálatot tesz, mint ha a gyerekek sáros cipőjét kell lecserélnie.
BIZTONSÁG
A Land Rover Discovery ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP biztonsági vizsgálatán. Családja védelméről akár öt ISOFIX rögzítési pont, a vezetést és parkolást könnyítő vezetőtámogató funkciók széles választéka, vagy akár nyolc légzsák gondoskodik.
KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK
MILD HIBRID ERŐFORRÁSOK
MILD HIBRID ERŐFORRÁSOK

Tisztább. Takarékosabb. A Mild Hibrid technológia visszanyeri és az akkumulátorban tárolja a lassítás során más esetben elvesző energiát, amit aztán a hajtásban használ fel újra. D250, D300 és P360 motorokhoz társítható.

VONTATÁS
VONTATÁS

A Land Rover Discovery akár 3500 kg-os legnagyobb vontatható tömege és vontatást támogató funkciói (pl. fejlett utánfutó tolatásvezérlő rendszer) révén a lószállító utánfutótól a lakókocsiig bármit magabiztosan vontathat.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*
ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

Magabiztos előrejutás aszfalton és terepen. Az összkerékhajtási rendszer és a Terrain Response funkció csúszós felületen - például füvön vagy havon - együttműködve kiegyensúlyozza az első és hátsó kerekekre jutó hajtóerőt, ezzel gondoskodva a lehető legjobb erőátvitelről.

FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA
PIVI PRO

A minden eddiginél ösztönösebben kezelhető Pivi Pro szórakoztató rendszer mindig aktív, mindig használatra készen áll. Alapkivitelű jellemzők: 


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


A használatot az alábbi prémium jellemzők teszik élvezetesebbé:


- Gyors rendszerindítás
- Mesterséges intelligencia
- Vadonatúj intelligens navigációs rendszer4
- 2D és 3D térképek automatikus frissítéssel
- Valós idejű forgalominformáció

AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ

A vadonatúj nagyfelbontású, 12,3 colos interaktív vezetőtájékoztató kijelzőjén különböző információkat jeleníthet meg, a teljes képernyős 3D navigációtól kezdve a menetadatokon át az audiorendszer aktuálisan lejátszott zeneszámáig.

Az opciós Head-up Display 5 a szélvédőre vetít ki egy sor fontos információt. A színes kijelzőről olyan kulcsfontosságú adatokat olvashat le, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk.

MERIDIAN™ SURROUND AUDIORENDSZER

Magával ragadó, élethű koncertélmény. A vezető és utasai telt, kristálytiszta hangzásnak örvendhetnek az oldalsó, elülső és hátsó hangszóróknak köszönhetően. Az élményt Trifield™ technológia segítségével integráltuk, így Ön szabadon elmerülhet a részletekben.

14 hangszóró, kétcsatornás mélynyomó, 700 wattos erősítő.

Jellemzők: digitális jelfeldolgozás, Meridian utasfülke-korrekció, Meridian digitális remegés-stabilizálás, Trifield.

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK
A szoftverfrissítések révén a gépkocsi mindig a lehető legjobb formáját nyújtja.6. Az autó infotainment, telematikai és egyéb vezérlő rendszerei mind a távolból frissíthetők, így mindenkor optimális teljesítményt nyújtanak. Az Ön autója tehát napról napra tökéletesebb lesz.
ONLINE CSOMAG
Az online csomag7 8 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

- Korlátlan média streaming
- Időjárás-előrejelzés
- Online naptár-szinkronizálás
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ
A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PM2.5 SZŰRŐVEL
Az opciós Nanoe™ ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. Nyomja meg a PURIFY gombot, és a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2.5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

A Land Rover eddigi legsokoldalúbb szabadidőjárműve A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Land Rover Discovery-jét.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ
VÁLASSZA KI LAND ROVER DISCOVERY MODELLJÉT
Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.
VÁLASSZON MODELLT
GALÉRIA
A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. A Land Rover Discovery hazai pályán mozog.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
VIEW GALLERY
MŰSZAKI ADATOK
Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
VIEW SPECIFICATIONS
LAND ROVER TARTOZÉKOK
LAND ROVER TARTOZÉKOK

Tegye még egyedibbé a Land Rover Discovery modellt a divatos, robusztus és praktikus külső és belső kiegészítők segítségével.

TARTOZÉKOK KERESÉSE
A LAND ROVER KOLLEKCIÓ
A LAND ROVER KOLLEKCIÓ

Exkluzív tartozék-kollekciónkat járműveink ihlették, annak minden darabja magán viseli az utánozhatatlan brit stílus kézjegyét.

VÁLASSZON MODELLT
Hasonlítsa össze közvetlenül a szolgáltatásokat és műszaki jellemzőket.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
A konfigurátor segítségével megtervezheti saját Land rover Discovery-ját.
KERESKEDŐ KERESÉSE
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben.
ÉRTESÍTÉST KÉREK
Iratkozzon fel a legújabb Land Rover hírekért.

The figures provided are manufacturer’s estimates and will be replaced with the official EU test figures as soon as they are available. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories.


A feltüntetett NEDC2 értékeket az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, WLTP norma szerinti mérésekből számítottuk ki. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak. Az NEDC2 értékeket a megfelelő WLTP számadatokból, hivatalos kormányzati képlet segítségével számoltuk ki, és azokat az értékeket szemléltetik, amelyeket a régi NEDC teszt szerint végzett mérések alapján kaptunk volna. Ennek alapján számítható ki a megfelelő adózási sáv.


WLTP értékek megtekintése
A WLTP a személygépkocsik szabványos üzemanyag-fogyasztásának és CO₂-kibocsátásának kiszámítására szolgáló, új hivatalos EU tesztfolyamat. A járművek üzemanyag-fogyasztását, energiafelhasználását, hatótávolságát és károsanyag-kibocsátását méri. Az új norma segítségével mért számadatok közelebb állnak a valós autóhasználathoz. Az eljárás opciós tartozékokkal felszerelve, nagyobb igénybevételt jelentő, változatosabb vezetési stílust képviselő vizsgálati folyamat során teszteli a járműveket.


1 Az Ön autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.

2 Az Ön autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.

3 A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Land Rover Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja autóját online.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső szolgáltatások és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye.

A NanoeTM a Panasonic Corporation védjegye.