RANGE ROVER

A TÖKÉLETES RANGE ROVER

A FORMAVILÁG FELFEDEZÉSE
TOP
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
FORMATERV
LED FÉNYSZÓRÓK
LED FÉNYSZÓRÓK

A Range Rover alapfelszereltségként kínál LED-es lámpatesteivel teremt karakteres, modern hangulatot.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
EXECUTIVE CLASS HÁTSÓ ÜLÉSEK
FOKOZOTT KÉNYELEM

A létező legnagyobb kényelmet kínáló Executive Class hátsó ülések rendkívül komfortosak, üléspárnájuk szélesebb és mélyebb. A motorosan nyitható középkonzol a szélső utasülésekkel tökéletesen harmonizálva teremt fényűző, négyszemélyes utazási környezetet

KERESKEDŐ KERESÉSE
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
yt:EotE-ljturU
UTASTÉRI KÖRNYEZET
HANGULATVILÁGÍTÁS

A konfigurálható környezeti hangulatvilágítás és a továbbfejlesztett olvasólámpák nem csak a beltér hangulatát, de a térérzetet is javítják. A tízféle színben választható megvilágítás kihangsúlyozza a finom stílusrészleteket, és semmihez sem fogható, pihentető környezetet teremt.

BROSÚRA LETÖLTÉSE
LIMITÁLT SZÉRIÁK ÉS KÜLÖNLEGES JÁRMŰVEK
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

A konfigurálható belső tér hangulatvilágítással, valamint Meridian surround audiorendszerrel felszerelt Range Rover Westminster szépséges, gazdagon kivitelezett utasteret kínál. Tegye még dinamikusabbá járműve megjelenését a Narvik Black dekorrészleteket és Gloss Black könnyűfém keréktárcsákat tartalmazó Westminster Black opcióval.

MODELL FELFEDEZÉSE
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

A Special Vehicle Operations részleg nevéhez fűződnek a legkülönlegesebb Land Rover modellek, mint az SVAutobiography Dynamic Stealth, amely Grand Black fabetétekkel, valamint 22” Gloss Black kivitelű, 5 osztott küllős Style 5087 könnyűfém keréktárcsákkal teszi még erőteljesebbé az SVAutobiography Dynamic megjelenését.

MODELL FELFEDEZÉSE
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
TECHNOLÓGIA
PIXEL LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK
PIXEL-LASER LED HEADLIGHTS

A karakteres nappali világítással szerelt Pixel lézer LED fényszórók az útmegvilágítás felsőfokát testesítik meg. A lézertechnológia a normál LED-es fényszóróknál ötször nagyobb fényerőt biztosít. A rendszer használatával több mint fél kilométerre tisztán elláthatunk.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

Minden eddiginél kényelmesebben haladhat sűrű forgalomban vagy autópályán. A kormányzási asszisztens funkcióval kiegészített adaptív sebességtartó automatika1 mérsékelt beavatkozásról gondoskodik - a rendszer a kormányzásba, a gyorsításba és a lassításba finoman beavatkozva gondoskodik arról, hogy a jármű a sáv középvonalában maradjon, miközben biztonságos követési távolságot tart az előtte haladó mögött.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
HEAD-UP KIJELZŐ
HEAD-UP KIJELZŐ

A Head-up kijelző2 a szélvédőn jeleníti meg az olyan kulcsfontosságú adatokat, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk. Nagyfelbontású, színes grafikája révén Ön könnyedén leolvashatja a releváns információkat.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER
A Touch Pro Duo névre keresztelt InControl szórakoztató rendszer teljesítményét és megjelenését tekintve egyaránt páratlan technológia. A tájékoztató és szórakoztató tartalmak nagy mennyiségű megjelenítésére képes Touch Pro Duo rendszer a létező legintuitívabb, legfejlettebb technológiákat alkalmazva hozza ki a legtöbbet minden utazásból.
INNOVÁCIÓ
A Range Rover motorkínálatát alkotó kifinomult, takarékos erőforrások impozáns teljesítményre képesek. Válasszon a fejlett benzin- és dízelmotorok közül, vagy döntsön a Range Rover eddigi legfejlettebb hajtáslánca: a vadonatúj plug-in hibrid (PHEV) erőforrás mellett.
KIFINOMULT TELJESÍTMÉNY
Az alapos fejlesztőmunka eredményeként létrehozott technológiák, köztük a Dynamic üzemmóddal felvértezett Terrain Response 2 rendszer az időjárási és útviszonyoktól függetlenül kiegyensúlyozott vezethetőséget biztosítanak.
TEREPALKALMASSÁG
A fényűzést és kifinomultságot a világszínvonalú terepalkalmassággal elsőként kombináló Range Rover változatlanul a műfaj legkiválóbb képviselője. A Range Rover példamutató terepalkalmassága az összkerékhajtású (AWD) rendszerek és az egyedi, innovatív all-terrain rendszerek kombinációjából fakad.
VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK
Akár a zökkenőmentes városi közlekedésről, akár az Ön és utasai biztonságáról kell gondoskodni, a Range Rover széria és opciós technológiák széles választékával siet a segítségére. Minden funkciót úgy terveztünk és fejlesztettünk, hogy az még örömtelibbé tegye a jármű vezetését.
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
A Range Rover első és hátsó ülései a négyszemélyes luxusautókra jellemző kényelmet az ötüléses modellek sokoldalúsága mellett biztosítják. A kellemes utazás záloga az opciós négyzónás klímaberendezés és az utastéri levegő ionizálás PM2.5 szűrővel. A Meridian audiorendszer™ és a konfigurálható környezeti világítás még pihentetőbbé teszi az utazást.
SOKOLDALÚSÁG
ACTIVITY KEY
ACTIVITY KEY

Sportoljon, kiránduljon felszabadultan, a kulcsot pedig hagyja nyugodtan az autóban. Az opciós Land Rover Activity Key karpánt strapabíró és teljesen vízálló, így Ön a legkülönfélébb olyan sportoknak hódolhat, a kerékpározástól az úszásig, amelyeknél nem szerencsés magánál tartani az autó kulcsát.

KERESKEDŐ KERESÉSE
yt:o28JHF3EIk0
AUTOMATIKUS BESZÁLLÁSI MAGASSÁG
AUTOMATIKUS BESZÁLLÁSI MAGASSÁG

Könnyebb beszállás, elegánsabb kiszállás. Az elektronikusan szabályozott légrugózáshoz kapcsolódó automatikus beszállási magasság funkció 50 mm-rel leülteti a járművet, és ezzel nagyban megkönnyíti a be- és kiszállást.

ÉRTESÍTÉST KÉREK
RUGALMAS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK
INTELLIGENS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

Rendezett belső tér, könnyen hozzáférhető személyes tárgyak: a Range Rover kényelmes és praktikus tárolási megoldásokat kínál, a könyöklő alatt kialakított mély tárolórekesztől kezdve az opciós hűthető rekeszig, amely a legnagyobb melegben is hideg frissítőkkel kényezteti Önt és utasait.A képen opciós tartozékok és funkciók láthatók

BROSÚRA LETÖLTÉSE
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
ÜLÉSEK

A legkülönfélébb ülésrendszerek közül választhat, a 16 irányban motorosan állítható, fűthető első ülésektől a 24 irányban állítható, hűthető és fűthető masszázsülésekig; a 60:40 arányban osztott hátsó üléspadtól az Executive Class hátsó ülésekig. Minden esetben alapfelszerelés a vezető- és utasoldali ülésmemória.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
AUTOMATIKUS ÁRNYÉKOLÓ
AUTOMATIKUS ÁRNYÉKOLÓ

Hogy megelőzze az utastér átmelegedését, és ezzel tehermentesítse a klímaberendezést, az automatikus árnyékoló önműködően bezárul, amint az utasok kiszálltak, és bezárták az ajtót.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
'LÁVAKÖVES' MASSZÁZSÜLÉSEK
'LÁVAKÖVES' MASSZÁZSÜLÉSEK

Utazás közben is élvezheti a lávaköves masszázs jótékony hatásait. Válasszon 25 különböző, pihentető masszázsprogram közül, beleértve a görgős és pulzáló üzemmódokat.

BROSÚRA LETÖLTÉSE
UTASTÉRI LEVEGŐ IONIZÁLÁS
UTASTÉRI LEVEGŐ IONIZÁLÁS

A Range Rover beltéri légminőségét javító, opciós levegő ionizációs funkció első osztályú környezetet biztosít. A funkció a levegőben lebegő részecskék ionizálásával csökkenti az allergének, vírusok, baktériumok és kellemetlen illatanyagok koncentrációját.

BROSÚRA LETÖLTÉSE
yt:M-qqtkmQPIg
KÉPESSÉGEK
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Minden talajtípussal megbirkózik. A Terrain Response 2 rendszer a motor, a sebességváltó, a differenciálművel és a futómű beállításait a pillanatnyi menetviszonyokhoz igazítja. Hétféle üzemmód közül választhat: dinamikus, takarékos, komfort, fű/murva/hó, sár és keréknyom, homok, valamint sziklamászás.

yt:-sz3IQ8oRC8
ELEKTRONIKUS LÉGRUGÓZÁS
ELEKTRONIKUS LÉGRUGÓZÁS

Az elektronikus vezérlésű légrugózás gyorsan módosítja a jármű szabad hasmagasságát, így egyenetlen felületen is mindig mind a négy kerék a talajon marad, ami magabiztos, kiegyensúlyozott vezethetőséget eredményez. Ugyanez a rendszer arra is alkalmas, hogy a hasmagasság csökkentésével megkönnyítse a nehéz tárgyak be- és kirakodását.

KERESKEDŐ KERESÉSE
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Az All Terrain Progress Control (ATPC) rendszer különösen nehéz terepviszonyok mellett - sárban, vizes füvön, jégen, havon vagy földúton - is lehetővé teszi állandó sebesség tartását. A rendszer 1,8 és 30 km/óra között üzemel, és lehetővé teszi, hogy Önnek semmi másra ne kelljen ügyelnie, mint a biztonságos nyomvonal megtalálására és a kormányzásra.

MENETTELJESÍTMÉNYEK
ADAPTIVE DYNAMICS
ADAPTIVE DYNAMICS

Az adaptív dinamika révén szinte észrevétlenül hagyja maga mögött a kilométereket. A rendszer másodpercenként akár ötszázszor ellenőrzi a jármű mozgását, és a vezető utasításaira, valamint az útról kapott visszajelzésekre késedelem nélkül reagálva kiegyensúlyozott rugózást és minimális oldaldőlést biztosít.

DYNAMIC RESPONSE
DYNAMIC RESPONSE

A Dynamic Response3 rendszer hidraulikus oldaldőlés-szabályozás révén javítja a vezethetőséget, valamint a rugózási kényelmet. A rendszer ívmenetben mérsékli a karosszéria oldaldőlését. Mivel az első és a hátsó tengelyre egymástól függetlenül hat, kis sebességnél mozgékonyabbá teszi a járművet, míg nagy sebességnél javítja a stabilitást és a kormányzás pontosságát.

AKTÍV ZÁRHATÓ HÁTSÓ DIFFERENCIÁLMŰ
AKTÍV ZÁRHATÓ HÁTSÓ DIFFERENCIÁLMŰ

Az aktív zárható hátsó differenciálmű országúton jobb kanyarstabilitást, terepen hatékonyabb tapadást és mérsékelt elpörgést eredményez. A rendszer biztosítja, hogy a vonóerőt a legjobb tapadással bíró kerék vigye át az útra.

FENNTARTHATÓSÁG
INTELLIGENT START-STOP RENDSZER
A Range Rover összes hajtáslánca CO2-kibocsátást csökkentő technológiákat alkalmaz. A fejlett, intelligens StopStart rendszer mérsékli az üzemanyag-fogyasztást, míg az ECO üzemmódban a Range Rover egy sor olyan módosítást alkalmaz (a gázreakció változtatásától kezdve a váltóprogramokon át a tükörfűtés kikapcsolásáig), amelyek takarékosabb működést eredményeznek.
ALUMÍNIUM SZERKEZET
A Range Rover építése során a karosszériaelemek gyártása során keletkezett hulladékanyagot is újrahasznosítjuk. Ez jelentősen csökkenti az élettartamra vetített CO2-kibocsátást.
ÉLETCIKLUS SZEMLÉLET
Arra törekszünk, hogy járműveinket fenntarthatóbb anyagokból, csökkentett hulladéktermelés mellett, minél kevesebb természeti erőforrás felhasználásával gyártsuk. Ezzel összhangban a Range Rover 85 százalékban újrahasznosítható, és 95 százalékban visszanyerhető.
BIZTONSÁGI FUNKCIÓK
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
ISOFIX
A hátsó üléseken kialakított ISOFIX bekötési pontokkal könnyedén rögzítheti a gyermeküléseket. A rendszer szilárd, megbízható kapcsolatot teremt a gyerekülés és a jármű között, ezzel fokozva a biztonságot.
LÉGZSÁKOK
A Range Rover vezetőjét és utasait óvó légzsákok teljes körű védelmet nyújtanak az utastérben tartózkodók számára.
BIZTONSÁGI ÖVEK
További védelmet kínál az övelőfeszítő, amely frontális ütközés esetén korlátozza az utasok előre mozdulását.
AUTONÓM VÉSZFÉKRENDSZER
A fékek automatikus működtetésével mérsékli a fenyegető ütközés súlyosságát, vagy segít megelőzni az ütközést, gázolást.
ELEKTRONIKUS KIPÖRGÉSGÁTLÓ
A rendszer a kipörgő kerékre jutó forgatónyomaték mérséklésével, és szükség esetén az adott kerék fékezésével megszünteti a kipörgést, és ezzel optimalizálja az egyes kerekek tapadását és ezáltal a jármű stabilitását.
VÉSZFÉKRÁSEGÍTÉS
A vészfékrásegítés funkció felismeri, ha a vezető hirtelen, de nem megfelelő erővel fékez. Ilyenkor az ABS szivattyúján keresztül megnöveli a féknyomást, hogy Ön időben megállhasson.

1A vezető asszisztencia csomag részeként elérhető.
2Bizonyos piacokon csak infravörös hullámokat visszaverő szélvédővel együtt rendelhető.
3Csak V8-as motorokkal együtt rendelhető.
A jelenleg rendelhető ülések új párnázattal, illetve lágyabb, lazábban varrott köztes bőrrétegekkel optimalizálják ezt a funkciót. További információkért kérjük, forduljon Land Rover márkakereskedőjéhez