OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Nem minden opció elérhető minden modellhez. További információkért kérjük, forduljon helyi Land Rover márkakereskedőjéhez.

TOP
RENDELHETŐ CSOMAGOK
FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG
FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

A Fekete külső optikai csomag még dinamikusabbá teszi autója megjelenését. Narvik Black feliratok a motorházfedélen és a csomagtérajtón, Narvik Black hűtőmaszk-dekoráció, első lökhárító légrostély1 és lökhárító díszítőelem.

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
SHADOW KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG
SHADOW KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

A Shadow külső optikai csomag további részletekkel teszi még kifinomultabbá a Range Rover megjelenését. Shadow Atlas feliratok a motorházfedélen és a csomagtérajtón, Shadow Atlas hűtőmaszk-dekoráció, első lökhárító légrostély1 és lökhárító díszítőelem, valamint kilincsbetét, oldalsó légrostély-díszítés és csomagtérajtó díszítőelem.

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
SVO OPTIKAI CSOMAG
SVO OPTIKAI CSOMAG

A Special Vehicle Operations csapat által kidolgozott SVO optikai csomag tökéletesen egészíti ki a Range Rover karakteres formatervét és könnyed kifinomultságát. Az optikai csomag egyedi első lökhárítót, hátsó lökhárítóba integrált kipufogócsöveket, valamint oldalsó légkivezető nyílásokat, hűtőmaszkot és küszöbtoldatokat tartalmaz.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
SZÓRAKOZTATÓ ELEKTRONIKA CSOMAG
SZÓRAKOZTATÓ ELEKTRONIKA CSOMAG

Maximálisan szórakoztató utazás a vezető és utasai számára: a Szórakoztató elektronika csomag digitális rádiót, Meridian™ Surround audiorendszert, CD/DVD lejátszót, 10” hátsó üléssori szórakoztató rendszert, digitális televíziót és 220V csatlakozó aljzato(ka)t kínál.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
SIGNATURE ENTERTAINMENT CSOMAG
SIGNATURE ENTERTAINMENT CSOMAG

Maximálisan szórakoztató utazás a vezető és utasai számára: a Szórakoztató elektronika csomag digitális rádiót, Meridian™ Surround audiorendszert, CD/DVD lejátszót, 10" hátsó üléssori szórakoztató rendszert, digitális televíziót és 220V csatlakozó aljzato(ka)t kínál.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
VONTATÁS CSOMAG
VONTATÁS CSOMAG

Ideális azok számára, akik a lehető legteljesebb mértékben kiaknáznák a Range Rover felülmúlhatatlan vontatási képességét. A vontatási csomag elektromosan kihajtható vonóhorgot, fejlett vontatástámogató rendszert, teljes méretű pótkereket, valamint Range Rover Activity Key jeladót tartalmaz.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
KÜLSŐ OPCIÓK
KARAKTERES KERÉKTÁRCSÁK

A Range Rover minden idők legkifinomultabb Land Rovere, és ehhez méltó keréktárcsákat kínál. Az exkluzív, prémium keréktárcsák 19-22 colos méretben, a legkülönfélébb kivitelekben (pl. Diamond Turned, Dark Grey vagy Gloss Black) választhatók.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A Range Rover utasterét fénybe borító, opciós fix vagy nyitható panoráma napfénytető még jobb térérzetet teremt a beltérben, és akadálytalan rálátást kínál az autó környezetére. A jármű fényezésével harmonizáló színben, vagy kontrasztos Narvik Black, illetve Indus Silver kivitelben rendelhető.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt, opciós Mátrix LED fényszórók szelektív megvilágítású ADB funkcióval rendelkeznek, valamint adaptív kanyarvilágítást (AFL) kínálnak. A két rendszer együtt tökéletes látási viszonyokat teremt minden helyzetben.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
PIXEL LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK
PIXEL LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt, opciós Pixel lézer LED fényszórók a létező legmodernebb világítástechnológiát képviselik, maximálisan hasznosítják a Mátrix LED fényszórók ADB és AFS funkcionalitását. Még nagyobb felbontással dolgoznak, így a vezető a lehető legteljesebb megvilágítást élvezheti, illetve a pontosabb fényerőcsökkentés révén a rendszer hatékonyan akadályozza meg a szemből jövők elvakítását.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
PIXEL LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK
PIXEL LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt Pixel lézer LED fényszórók az útmegvilágítás felsőfokát testesítik meg. A lézertechnológia a normál LED-es fényszóróknál ötször nagyobb fényerőt biztosít. A rendszer használatával több mint fél kilométerre tisztán elláthatunk. 80 km/óra feletti sebességeknél lép üzembe, ha nem észlel külső fényforrást.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
BELSŐ OPCIÓK
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
HÁTSÓ ÜLÉSEK
A Range Rover bőrkárpitozása nem csak páratlanul kényelmes, de természetéből fakadóan sokoldalú is. Az elektromosan állítható háttámla funkció révén megvalósuló, intelligens ülésdöntés funkció lehetővé teszi, hogy a csomagtartó felől ledöntse és konfigurálja az üléseket. Az üléskomfortot az ülésfűtés és -hűtés funkciók megrendelésével fokozhatja.
EXECUTIVE CLASS HÁTSÓ ÜLÉSEK
A létező legnagyobb kényelmet kínáló ülések rendkívül komfortosak, üléspárnájuk szélesebb és hosszabb. A motorosan nyitható középkonzol a két szélső utasüléssel tökéletesen harmonizálva teremt fényűző, négyszemélyes utazási környezetet. A sokoldalú helykihasználás érdekében az Executive Class hátsó ülések előre dönthetők, így megnövelhető a csomagtartó.
DEKORELEMEK
Válasszon a hétféle dekorbetét - többek között Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut vagy Black Burr Ash - közül.
ÜLÉSEK
A Range Rover létező legmagasabb színvonalú kényelemre tervezett ülései különféle bőr- vagy szövetkárpitozással kérhetők. Az ülések olyan extra funkciókat kínálnak, mint az opciós felső válltámasz vagy a 'lávaköves' masszázs.
BELSŐ SZÍNKOMBINÁCIÓK
A Range Rover utastere a modern belső design legjavát kínálja. A fabetétek, a fémfelületek és a finom bőrök együtt otthonossá teszik a környezetet. Személyes ízlése szerint válasszon a gazdag szín- és prémium kárpitkínálatból.
BELSŐ CSOMAGOK
Range Roverét tökéletesen saját ízléséhez alakíthatja a kiegészítőink széles választékából. Az Szórakoztató elektronika csomagtól a 4G wifit biztosító Connect Pro csomagon át a legtöbb okostelefon szinkronizálását lehetővé tevő Okostelefon csomagig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kiegészítőket.
TECHNOLÓGIA

A Range Rover a leginnovatívabb, legösztönösebb és legmodernebb szabadidőjármű technológiák alkalmazásával gondoskodik utasai tájékoztatásáról és szórakoztatásáról.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
LAND ROVER GEAR TARTOZÉKOK
TARTOZÉKOK KERESÉSE
KISÁLLAT CSOMAGOK
A különböző Kisállat csomagok révén a család kedvence biztonságban, mégis kényelmesen utazhat, miközben az autó belső terét is óvja a sérüléstől.
CLICK AND GO RENDSZER
A fejtámasz tartóelemei közé rögzíthető, sokoldalú tartozékrendszer további kiegészítők segítségével biztonságosan tartja a táblaszámítógépet, a táskákat, vagy zakókat.
LEENGEDHETŐ OLDALSÓ FELLÉPŐK
Az ötletes és praktikus fellépők megkönnyítik a be- és kiszállást, használaton kívül a küszöb alatt rejtőznek.
TETŐ SZÁLLÍTÓRENDSZER TARTOZÉKOK
Bővítse rugalmasan, praktikusan autója szállítókapacitását a tetőre szerelhető szállítórendszerek - kerékpártartó, vízisporteszköz-szállító, tetőbox - révén.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A jelenleg rendelhető ülések új párnázattal, illetve lágyabb, lazábban varrott köztes bőrrétegekkel optimalizálják ezt a funkciót. További információkért kérjük, forduljon Land Rover márkakereskedőjéhez.