RANGE ROVER SPORT

MINDEN IDŐK LEGDINAMIKUSABB RANGE ROVERE

A FORMAVILÁG FELFEDEZÉSE
TOP
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
Árlista LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉS
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben
LEGFONTOSABB JELLEMZŐK
KÜLSŐ FORMATERV

A Range Rover Sport figyelmet követel magának. Mélyebben ülő, sportosabb kiállását a frissített első és hátsó lökhárító (utóbbi integrált kipufogóvégekke1 teszi még látványosabbá, a drámai hatású, modern megjelenést az oldalfalakra átnyúló LED-es fényszórók, valamint az opciós dinamikus irányjelző fények fokozzák.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

BELSŐ FORMATERV
HANGULATVILÁGÍTÁS

Kimagaslóan kényelmes. Kivételesen funkcionális. Az utastér letisztult, modern kialakítását a továbbfejlesztett belső hangulatvilágítás és a Touch Pro Duo rendszer teszi még látványosabbá.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
ÜLÉSEK
ÜLÉSEK

Akár az egyszerűséget kedveli, akár a stílusos kontrasztok állnak közel az ízléséhez, a Range Rover Sporthoz választott ülések minden beszállásnál lenyűgözik majd. Négyféle bőrkárpitozás - köztük Windsor és félanilines bőrök - áll rendelkezésére, nyolc különböző színharmóniában. Válasszon az egyszínű, kéttónusú vagy bőr/suedecloth kéttónusú kivitelek közül.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
MENETTELJESÍTMÉNY
ADAPTIVE DYNAMICS
ADAPTIVE DYNAMICS

A fokozatmentesen szabályozható lengéscsillapítás révén a rugózási kényelem és a precíz vezethetőség tökéletes egyensúlyát nyújtja. Az Adaptive Dynamics rendszer másodpercenként akár ötszázszor ellenőrzi a jármű mozgását, és a vezető utasításaira, valamint az útról kapott visszajelzésekre reagálva kényelmes, kontrollált vezetési élményt biztosít.

ÉRTESÍTÉST KÉREK
COMMANDSHIFT 2 VÁLTÓKAR
COMMANDSHIFT 2 VÁLTÓKAR

A tágas utasteret a vezető köré terveztük. A Sports Command vezetői üléshelyzet még magabiztosabb vezethetőséget szavatol; az ösztönösen kezelhető CommandShift 2 váltókar, illetve a kormányon elhelyezett váltófülek a kézi kapcsolás lehetőségét kínálják.

ÉRTESÍTÉST KÉREK
CONFIGURABLE DYNAMICS
CONFIGURABLE DYNAMICS

A még jobb kifinomultság, komfort vagy menetdinamika érdekében a választható Configurable Dynamics (konfigurálható menetdinamika)3 funkció lehetővé teszi a jármű gázreakciójának, váltási pontjainak, kormánymű-beállításainak és futóművének személyre szabását a vezetési igényeinek megfelelően

ÉRTESÍTÉST KÉREK
TECHNOLÓGIA
LED FÉNYSZÓRÓK
LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt Pixel lézer LED fényszórók az útmegvilágítás felsőfokát testesítik meg. A lézertechnológia a normál LED-es fényszóróknál ötször nagyobb fényerőt biztosít. A rendszer használatával több mint fél kilométerre tisztán elláthatunk. 80 km/óra feletti sebességeknél lép üzembe, ha nem észlel külső fényforrást.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
yt:9t6C057826g
HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

A Head-up display† a szélvédőn jeleníti meg az olyan kulcsfontosságú adatokat, mint a sebesség, az aktuális sebességfokozat vagy a navigációs információk. Nagyfelbontású, színes grafikája révén Ön könnyedén leolvashatja a releváns információkat


†Bizonyos piacokon csak infravörös hullámokat visszaverő szélvédővel együtt rendelhető

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
INFOTAINMENT
A tájékoztató és szórakoztató tartalmak nagy mennyiségű megjelenítésére képes Touch Pro Duo fedélzeti infotainment rendszer a létező legintuitívabb, legfejlettebb technológiákat alkalmazva hozza ki a legtöbbet minden utazásból.
INNOVÁCIÓ
A Range Rover Sport motorkínálatát alkotó kifinomult, takarékos erőforrások impozáns teljesítményre képesek. Válasszon a fejlett benzin- és dízelmotorok közül, vagy döntsön a Range Rover eddigi legfejlettebb hajtáslánca: a vadonatúj plug-in hybrid (PHEV) erőforrás mellett.
ON-ROAD MENETTELJESÍTMÉNYEK
Kivételes tapadása és kiemelkedően precíz kormányozhatósága a márka legdinamikusabb szabadidőjárművévé teszik a Range Rover Sportot. Az alapos fejlesztőmunka eredményeként létrehozott technológiák révén az időjárási és útviszonyoktól függetlenül élvezetes vezethetőséget biztosít.
OFF-ROAD KÉPESSÉGEK
A Range Rover Sport példamutató terepalkalmassága az összkerékhajtású (AWD) rendszerek és az egyedi, innovatív all-terrain rendszerek kombinációjából fakad.
VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK
Akár a zökkenőmentes városi közlekedésről, akár az Ön és utasai biztonságáról kell gondoskodni, a Range Rover Sport széria és opciós technológiák széles választékával siet a segítségére. Ezeket úgy terveztük és fejlesztettük, hogy még praktikusabbá, egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék az utazást.
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
A Range Rover Sport a vezető- és utaskényelem legmagasabb szintjét kínálja. A gondosan megtervezett, modern belső térben az új első ülések az eddiginél is jobb megtámasztást kínálnak, és akár semi-anilines bőr kárpitozással is megrendelhetők.
SOKOLDALÚSÁG
AUTOMATIKUS BESZÁLLÁSI MAGASSÁG
AUTOMATIKUS BESZÁLLÁSI MAGASSÁG

A kényelmet és a terepalkalmasságot egyaránt javítja az automatikus beszállási magasság funkció: az elektronikusan szabályozott légrugózáshoz kapcsolódó rendszer 50 mm-rel leülteti a járművet, és ezzel nagyban megkönnyíti a be- és kiszállást.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
5 + 2 ÜLÉSEK
5 + 2 ÜLÉSEK

Az akár hét utas szállítását lehetővé tevő, opciós 5 + 2 üléselrendezés esetén a csomagtartó padlója alól két további ülést emelhetünk ki. A csomagtér kapacitása nem változik; a beszállást a második sori ülések hosszirányú eltolhatósága (100 mm) könnyíti meg.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
INTELLIGENS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK
INTELLIGENS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

Segít rendezetten tartani az utasteret a számtalan tárolóhely és -rekesz, például az okostelefonok elhelyezésére szolgáló mélyedés. Az első kartámasz alá beépített, opciós hűtőrekesz akár 4 darab 0,5 literes palackot képes 5 °C-ra lehűteni.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
yt:y640zxyQjm8
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
MOZGÁSÉRZÉKELŐS ÁRNYÉKOLÓ

Annak érdekében, hogy megelőzze az utastér átmelegedését, és ezzel tehermentesítse a klímaberendezést, az automatikus árnyékoló önműködően bezárul, amint az utasok kiszálltak, és bezárták az ajtót. Az opciós mozgásérzékelős árnyékoló kézmozdulattal vezérelhető, így Ön minden figyelmét a forgalomra fordíthatja.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
KÉPESSÉGEK
ALL-TERRAIN
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Különösen nehéz terepviszonyok mellett - sárban, vizes füvön, jégen, havon vagy földúton - is lehetővé teszi állandó sebesség tartását. Az All Terrain Progress Control (ATPC) rendszer± 1,8 és 30 km/óra között üzemel, és lehetővé teszi, hogy Önnek semmi másra ne kelljen ügyelnie, mint a biztonságos nyomvonal megtalálására és a kormányzásra.

ÉRTESÍTÉST KÉREK
GÁZLÓMÉLYSÉG
GÁZLÓMÉLYSÉG

A Range Rover Sport akár 850 mm mély vízen képes átkelni. Az optimális gázlómélység-érzékelő rendszer a külső tükrökben elhelyezett szenzorokkal méri a vízmélységet, és tájékoztat, ha az megközelítette a maximálisam megengedett értéket. A szabályozórendszer valós időben tájékoztat, és különösen hasznos ha sötétben kell átkelnünk vízen.

KERESKEDŐ KERESÉSE
TERRAIN RESPONSE RENDSZER
TERRAIN RESPONSE RENDSZER

Az egyedülálló Terrain Response rendszer az aktuális terepviszonyok függvényében optimalizálja a jármű motorjának, sebességváltójának, differenciálműveinek és futóművének a beállításait. Az opciós Terrain Response 2 rendszer automatikusan aktiválja a helyzetnek megfelelő üzemmódot, és ezzel új szintre emeli a berendezés díjnyertes képességeit. A rendszer kiegészítő sziklás terep üzemmódot is tartalmaz.

BROSÚRA LETÖLTÉSE
yt:uPZIFx1vTac
FENNTARTHATÓSÁG
TAKARÉKOSSÁG
A Range Rover Sport hajtásláncai egy sor emisszió-csökkentő technológiát (például fejlett, intelligens Stop/Start rendszert) alkalmaznak. A rendszer leállítja a motort, ha nem halad a gépkocsi, majd újraindítja azt, amint a vezető felemeli a lábát a fékpedálról. Ezzel akár 5-7 százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A kiegészítő ECO üzemmód szoftverje mindig a lehető legjobb hatásfokkal, leggazdaságosabban működteti a járművet.
ALUMÍNIUM VÁZSZERKEZET
A Range Rover Sport alumínium vázszerkezete újrahasznosított anyagokat is tartalmaz. Ez egyszerre eredményez tömegcsökkentést, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást, mérsékelt károsanyag-kibocsátást és jobb menetteljesítményeket.
ÉLETCIKLUS SZEMLÉLET
Környezetvédelmi szempontból felelősségteljes vállalatként arra törekszünk, hogy járműveinket fenntarthatóbb anyagokból, csökkentett hulladéktermelés mellett, minél kevesebb természeti erőforrás felhasználásával gyártsuk. Ezzel összhangban a Range Rover Sport 85 százalékban újrahasznosítható, és 95 százalékban visszanyerhető. Emellett olyan ultramodern létesítményeket hozunk létre, amelyekben az eddigieknél is gazdaságosabban gyárthatjuk autóinkat - kevesebb víz és energia felhasználásával, kevesebb hulladék előállításával, és kevesebb széndioxid kibocsátás mellett folyik a termelés.
BIZTONSÁG
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
ISOFIX
A hátsó üléseken kialakított ISOFIX bekötési pontokkal könnyedén rögzítheti a gyermeküléseket. A rendszer szilárd, megbízható kapcsolatot teremt a gyerekülés és a jármű között, ezzel fokozva a biztonságot.
LÉGZSÁKOK
A Range Rover Sport vezetőjét és utasait óvó légzsákok teljes körű védelmet nyújtanak az utastérben tartózkodók számára.
BIZTONSÁGI ÖVEK
További védelmet kínál az övelőfeszítő, amely frontális ütközés esetén korlátozza az utasok előre mozdulását.
LED FÉNYSZÓRÓK
A Range Rover Sport alapkivitelben LED-es lámpatesteket tartalmaz elöl és hátul egyaránt. A LED-es lámpákban soha nem kell fényforrást cserélni, ráadásul kevesebb energiát fogyasztanak.
SPORTOS EMELT ÜLÉSMAGASSÁG
A Range Rover Sport emelt ülésmagassága révén magabiztosabban, élvezetesebben vezethető a jármű. A megemelt üléshelyzet jobb kilátást, ezáltal biztonságosabb közlekedést eredményez.
yt:mhcj81F7kLQ
VÉSZFÉK ASSZISZTENS (EBA)
A vészfék asszisztens funkció felismeri, ha a vezető hirtelen, de nem megfelelő erővel fékez. Ilyenkor az ABS szivattyúján keresztül megnöveli a féknyomást, hogy Ön időben megállhasson.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.