OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Nem minden opció érhető el minden modellhez. További információkért kérjük, forduljon helyi Land Rover márkakereskedőjéhez.

TOP
RENDELHETŐ CSOMAGOK
FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG
FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

Tegye még látványosabbá a Range Rover Sport külső megjelenését a Fekete külső optikai csomaggal. A még dinamikusabb összhatás érdekében a csomag fényes fekete és Narvik fekete dekorelemeket tartalmaz, beleértve a hűtőrácsot, a motorháztető és a kerékdob légkivezető nyílásait, valamint a külső tükörburkolatokat. Mindez még markánsabb megjelenést kölcsönöz a gépkocsinak.

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
KARBONSZÁLAS CSOMAG
KARBONSZÁLAS CSOMAG

Tökéletesen kiegészíti a Range Rover Sport személyiségét. A csomag magas fényű karbonszálas külső dekorelemekkel (tükörburkolatok, hűtőmaszk keret, motorházfedél és kerékdob légkivezető nyílások, valamint csomagtér díszítés) erősíti a modell eleve határozott megjelenését és kiállását

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
yt:eCmT5XnZ3Ys
SVR KARBONSZÁLAS CSOMAG
SVR KARBONSZÁLAS CSOMAG

Az SVR karbonszálas csomag magas fényű karbonszálas díszítőelemekkel erősíti az első lökhárító, a hűtőrács és a kerékdob légkivezető nyílások megjelenését. A Range Rover Sport SVR kiváltsága a karbonszálas motorházfedél, amely a karosszéria színére fényezett alapkivitel helyett nyersen hagyott karbonszálas középrésszel is megrendelhető.

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE
ON/OFF-ROAD MENETALKALMASSÁGI CSOMAG

Tegye határtalanná a Range Rover Sport eleve kiemelkedő közúti és terepalkalmasságát és vezetési élményét. A On/Off-Road csomag tartalma kétfokozatú terepváltó, Dynamic Programmal felszerelt Terrain Response 2 funkció, All Terrain Progress Control (ATPC), Dynamic Response, valamint elektronikus aktív differenciálmű nyomatékvektor szabályozott fékrendszerrel.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
KÜLSŐ OPCIÓK
KERÉKTÁRCSÁK

Minden idők legdinamikusabb, legfürgébb és legkezesebb Land Rover modellje személyiségéhez tervezett keréktárcsákkal rendelhető meg. A 19-22” méretben kínált, exkluzív kerekek különféle kivitelben (pl. Gloss Black, Diamond Turned vagy Satin Polished) választhatók. Az SVR modellhez egyedülálló, kistömegű keréktárcsa is kérhető.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A Range Rover Sport utasterét fénybe borító, opciós fix vagy nyitható panoráma napfénytető még jobb térérzetet teremt a beltérben, és akadálytalan rálátást kínál az autó környezetére. A jármű fényezésével harmonizáló színben, vagy kontrasztos Narvik Black kivitelben rendelhető.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt, opciós Mátrix LED fényszórók szelektív megvilágítású ADB funkcióval rendelkeznek, valamint adaptív kanyarvilágítást (AFL) kínálnak. A két rendszer együtt tökéletes látási viszonyokat teremt minden helyzetben. Így Ön a távolsági világítás előnyeit élvezheti, anélkül, hogy elvakítaná a szemből érkezőket, míg a tompított világítás jellegét a menetkörülményekhez igazítja a rendszer.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
PIXEL LED FÉNYSZÓRÓK
PIXEL LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt, opciós Pixel LED fényszórók a létező legmodernebb világítástechnológiát képviselik, maximálisan hasznosítják a Mátrix LED fényszórók ADB és AFS funkcionalitását. Még nagyobb felbontással dolgoznak, így a vezető a lehető legteljesebb megvilágítást élvezheti, illetve a pontosabb fényerőcsökkentés révén a rendszer hatékonyan akadályozza meg a szemből jövők elvakítását.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
yt:Idxkxl4pdg4
PIXEL LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK
PIXEL LÉZER LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt Pixel lézer LED fényszórók az útmegvilágítás felsőfokát testesítik meg. A lézertechnológia a normál LED-es fényszóróknál ötször nagyobb fényerőt biztosít. A rendszer használatával több mint fél kilométerre tisztán elláthatunk. 80 km/óra feletti sebességeknél lép üzembe, ha nem észlel külső fényforrást.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
BELSŐ OPCIÓK
ÁRLISTA LETÖLTÉSE
BELSŐ DEKORELEMEK
Válasszon a beltéri dekorelemek széles kínálatából, a fától az alumíniumon át a karbonszálas opciókig. Az egyes dekorelemek nem biztos, hogy minden modellhez elérhetők.
BELSŐ SZÍNKOMBINÁCIÓK
Annak érdekében, hogy autójára ugyanolyan jó legyen ránézni, mint azt vezetni, számos különböző színharmónia áll rendelkezésére, így például az Ebony Vintage Tan vagy az Ebony Eclipse.
ÜLÉSEK
Az akár 22 irányban elektromosan mozgatható ülések különféle kárpitozással (így akár semi-anilines bőrkárpitozással), modern, új színkombinációkban rendelhetők. A fokozott kényelemről opciós masszázsfunkció, fűtés és hűtés gondoskodik.
EGYTÓNUSÚ ÜLÉSEK
Azok számára, akik az egyszerűséget részesítik előnyben. Az egytónusú ülések Ebony, Almond, Espresso vagy Ivory színben rendelhetők Grained1, Windsor vagy félanilines bőrkárpitozással.
KÉTTÓNUSÚ ÜLÉSEK SUEDECLOTH OLDALSÓ PÁRNÁZATTAL
Kontrasztos, sportosabb hatású belső hangulatot teremt. A Suedecloth betétes kéttónusú ülések Windsor bőrkárpitozással készülnek, Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse és Ebony/Pimento színkombinációkban.
KÉTTÓNUSÚ ÜLÉSEK
A még fényűzőbb utastéri környezetért. A kéttónusú ülések félanilines bőrkárpitozással készülnek, Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse és Ebony/Pimento színkombinációkban.
TECHNOLÓGIA

A Range Rover Sport ultramodern fedélzeti technológiái maximális biztonságot, szórakoztatást és csatlakozást biztosítanak minden egyes utazás alkalmával. A modell a legmodernebb újításokat, menetteljesítményeket és terepalkalmasságot kínálja, így Ön minden helyzetben maximálisan kiaknázhatja képességeit.

TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
LAND ROVER GEAR TARTOZÉKOK
TARTOZÉKOK
KISÁLLAT CSOMAG
A különböző Kisállat csomagok révén a család kedvence biztonságban, mégis kényelmesen utazhat, miközben az autó belső terét is óvja a sérüléstől.
yt:53jhjBNto4s
CLICK AND GO RENDSZER
A fejtámasz tartóelemei közé rögzíthető, sokoldalú tartozékrendszer további kiegészítők segítségével biztonságosan tarthatja a táblaszámítógépet, a táskákat, vagy zakókat.
yt:zYNw8zoz9OM
LEENGEDHETŐ OLDALSÓ FELLÉPŐK
Az ötletes és praktikus fellépők megkönnyítik a be- és kiszállást, használaton kívül a küszöb alatt rejtőznek.
yt:_JyDMoGrZkw
TETŐ SZÁLLÍTÓRENDSZEREK
Bővítse rugalmasan, praktikusan autója szállítókapacitását a tető szállítórendszerek - kerékpártartó, vízisport-eszköz szállító, tetőbox révén.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
Árlista LETÖLTÉSE
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.