TECHNOLÓGIA
TOP
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
KORMÁNYKERÉK
A kormánykeréken csak megvilágítva látható, érintésérzékeny kezelőszerveket találunk. Ezen kapcsolók egyike szabadon programozható, így Ön saját kedve és igényei szerint határozhatja meg, milyen funkciót vezéreljen.
HÁTSÓ ÜLÉSSORI SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER
Az opciós hátsó multimédia rendszer két darab ülésre szerelt, állítható, 10 colos, nagyfelbontású érintőképernyőt alkalmaz. A rendszerhez vezeték nélküli fejhallgatók és távirányító is tartozik, az eszközök csatlakoztatására USB és HDMI aljzatok szolgálnak.
HANGVEZÉRLÉS
A Range Rover intelligens hangfelismerő rendszere révén Ön anélkül vezérelheti a fedélzeti rendszereket, hogy levenné tekintetét az útról. Elég például annyit mondania, hogy ‘Tune to 97.9’/'97.9 frekvencia' vagy ‘Call home’/'Otthon hívása'.
SMARTPHONE PACK
By screen sharing with your SUV’s InControl infotainment system, the Smartphone Pack helps you stay safely connected to your smartphone even while in the vehicle. Applications include both Android Auto™ and Apple CarPlay®
PRO SZOLGÁLTATÁSOK
A Pro Services szolgáltatásainak sora a valós idejű forgalmi adatokon alapuló tájékoztatástól egészen a mobiltelefonnal koordinált, így a tényleges úti célig elvezető navigációs funkcióig terjed.
VÉDELEM
A Protect segítségével a távolból is ellenőrizheti autója üzemanyag-szintjét vagy könnyebben megtaláljatja azt egy zsúfolt parkolóban. A rendszer azonban ennél is többet tud: naplózza az utazásokat, és még azt is ellenőrzi, hogy nem maradt-e lehúzva egy ablak. Tartalmazza az optimalizált Land Rover asszisztencia szolgáltatást.
MERIDIAN™ AUDIORENDSZER
MERIDIAN™ AUDIORENDSZER

Részletgazdag hangvisszaadás, kristálytiszta magas hangok és telt mélyek - minderről a 13 darab, gondosan elhelyezett hangszóró (köztük egy kétcsatornás mélynyomó) gondoskodik.1

MERIDIAN™ AUDIORENDSZEREK FELFEDEZÉSE
MERIDIAN™ SURROUND AUDIORENDSZER
MERIDIAN™ SURROUND AUDIORENDSZER

Az élő hangversenyek részletgazdagsága és tisztasága - minderről a Trifield™ technológiával szabályozott 19 darab, gondosan elhelyezett hangszóró (köztük egy kétcsatornás mélynyomó) gondoskodik.2

MERIDIAN™ AUDIORENDSZEREK FELFEDEZÉSE
MERIDIAN™ SIGNATURE AUDIORENDSZER
MERIDIAN™ SIGNATURE AUDIORENDSZER

A Signature audiorendszer nem kevesebb mint 29 hangszóróból (köztük egy kétcsatornás mélynyomóból) áll, és minden egyes utas számára megdöbbentően élethű, személyre szabott zenei élményt kínál. A világelső Trifield 3D technológia új szintre emeli a surround hangzást.

MERIDIAN™ AUDIORENDSZEREK FELFEDEZÉSE
INNOVÁCIÓ
TELJES EGÉSZÉBEN ALUMÍNIUM VÁZSZERKEZET
A Range Rover innovatív önhordó vázszerkezete könnyebb, erősebb és fenntarthatóbb: kiemelkedően szilárd, kifinomult szerkezete ugyanúgy ellenáll a legkeményebb terep-igénybevételnek, mint bármely más Land Rover.
LAND ROVER IGUIDE
A Land Rover iGuide okostelefonos applikáció a legmodernebb kiterjesztett valóság technológiát alkalmazva magyarázza el járműve minden fontos funkcióját, illetve kezelhetőségét. Az alkalmazás egyben mobil felhasználói kézikönyvként is szolgál, így bárhol, bármikor választ kaphat kérdéseire.

MENETTELJESÍTMÉNY
KERESKEDŐ KERESÉSE
SEBESSÉGFÜGGŐ HASMAGASSÁG-SZABÁLYOZÁS
Az elektronikus vezérlésű légrugózást alkalmazó sebességfüggő magasságszabályozás funkció a 105 km/óra sebesség elérésekor 15 milliméterrel csökkenti a szabad hasmagasságot, és ezzel mérsékli a légellenállást és az üzemanyag-fogyasztást.
DYNAMIC ÜZEMMÓD
A Terrain Response rendszer részeként választható beállítás feszesebb futóműbeállítással igazodik a dinamikusabb vezetési stílushoz. A rugózás magabiztos és közvetlen, így Önnek hamisítatlan vezetési élményben lehet része.
KOMFORT ÜZEMMÓD
A Terrain Response rendszerben választható beállítás aszfaltúton prémium komfortszintet biztosít, a futómű módosított beállításai kifinomult rugózást eredményeznek.
KÉPESSÉGEK
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
KÉTFOKOZATÚ TEREPVÁLTÓ
A rövidebb fokozatok komoly segítséget nyújtanak terepen vagy vontatás közben. A kétfokozatú terepváltóval ilyen helyzetekben rendkívül pontosan szabályozhatja járműve menetsebességét és haladását.
ELINDULÁS ROSSZ TAPADÁSI VISZONYOK KÖZÖTT
A Low Traction Launch rendszer optimális nyomatékszabályozást valósít meg, ha álló helyzetből indul el. A rendszer különösen nagy segítség olyan csúszós felületeken, mint a vizes fű, a hó vagy a jég.
FEJLETT VONTATÁSTÁMOGATÓ RENDSZER
A fejlett vontatástámogató rendszer révén a Terrain Response 2 rendszer vezérlő forgótárcsája segítségével szabályozhatja a vontatmány irányát tolatáskor. Az opciós rendszer úgy szabályozza a kormányzást, hogy az utánfutó a kívánt irányba haladjon.
LEJTMENETVEZÉRLŐ RENDSZER
A Land Rover szabadalmaztatott Hill Descent Control (lejtmenet-vezérlő) rendszere minden esetben alapfelszerelés. A kerekeket külön-külön fékezve biztosít állandó ereszkedési sebességet, ezzel segítve elő a meredek, technikás lejtők kontrollált leküzdését.
VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK
VÉSZFÉKRENDSZER
Amennyiben a rendszer ütközés kockázatát érzékeli, figyelmezteti a vezetőt, így az időben reagálhat. Amennyiben a vezető nem avatkozik közbe, a rendszer önállóan fékezésbe kezd, hogy csökkentse a várható becsapódás erejét.
SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS
Biztonságosabbá teszi a hosszú utazásokat. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer felismeri, ha a jármű akaratlanul elkezd kisodródni a forgalmi sávból, és fényjelzéssel, valamint a kormánykerék finom rezegtetésével figyelmezteti Önt a veszélyhelyzetre.
ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR
Szűk helyen is biztonságos parkolást tesz lehetővé. A sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan aktiválódnak a hátsó lökhárítóba beépített érzékelők. Parkolás során az érintőképernyőn megjelenő kép, valamint hangjelzések tájékoztatják az esetleges akadályok közelségéről.
SEBESSÉGTARTÓ RENDSZER SEBESSÉGHATÁROLÓ FUNKCIÓVAL
A sebességhatárolóval kiegészített sebességtartó automatika anélkül tartja a beállított menetsebességet, hogy Önnek folyamatosan nyomnia kellene a gázpedált, ezzel mérsékli a vezető terhelését. Emellett beállíthatja azt a sebességet, amit nem szeretne átlépni.
VEZETŐTÁMOGATÓ CSOMAGOK
VEZETŐ ASSZISZTENCIA CSOMAG

A Vezető asszisztencia csomag a vezetést és parkolást támogató funkciók leggazdagabb kínálatát nyújtják. A Vezetés Pro és Parkolás Pro csomagokra épülő Vezető asszisztencia csomag olyan kiegészítő funkciókat tartalmaz, mint a kormányzási asszisztens funkcióval felszerelt adaptív sebességtartó automatika vagy a 360°-os kamera rendszer.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT
VEZETÉS CSOMAG
Az opcionális Vezetés csomag alkotó funkciók (pl. vezető éberség-felügyelet, holttérfigyelő rendszer, forgalmi jelzőtábla felismerés és adaptív sebességhatároló) biztonságos, tájékozott utazást tesznek lehetővé.
VEZETÉS PRO CSOMAG
A Vezetés csomag tartalmán felül a Vezetés Pro csomag a következőket kínálja: sávtartó asszisztens, akítv holttér-támogatás, adaptív sebességtartó automatika funkcióval, valamint nagysebességű vészfékszabályozás.
PARKOLÁS
A 360°-os parkolóradar és a hátsó forgalomfelügyelet révén a legszűkebb helyeken is magabiztosan manőverezhet. A Szabad kiszállás felügyelet funkció a hátul utazókat figyelmezteti, ha közeledő autó, kerékpáros vagy egyéb veszélyforrás miatt nem biztonságos a kiszállás.
PARKOLÁS PRO
A Parkolás csomag tartalmán felül a Parkolás Pro csomag parkolás asszisztens rendszert is tartalmaz, amely a végletekig leegyszerűsíti a párhuzamos és merőleges parkolás gyakorlatát, mivel képes járművét önműködően bekormányozni az arra alkalmas helyre.
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM
BROSÚRA LETÖLTÉSE
FŰTHETŐ, HŰTHETŐ ÜLÉSEK
A fűthető és hűthető első, illetve hátsó ülések (opció) az időjárástól függetlenül tökéletes kényelmet biztosítanak. Az opciós funkció révén Ön és utasai külön-külön állíthatják be a hőmérsékletet.
SZÉLSŐSÉGES KOMFORTÁLLÁSBA MOZGATHATÓ UTASÜLÉS
A funkcióhoz tartozó gomb megnyomásával az első utasülés teljesen előretolható, így a mögötte helyet foglaló utas maximális lábtérnek és kilátásnak örvendhet.
HŰTŐSZEKRÉNY A KÖZÉPKONZOLBAN
Az könyöktámasz alatt kialakított, opciós hűtőszekrény hűtött italokkal kényezteti az utasokat. Elfér benne akár 4 db 0,5 literes palack, amelyeket 5°C-ra képes hűteni.
TOVÁBBFEJLESZTETT OLVASÓLÁMPA
A hátsó utasok két beállítás (nagy fényerejű vagy meleg fényű olvasófény) között választhatnak, mindkettő szabályozható fényerővel. Az előbbi inkább a munkavégzéshez, a koncentrációt igényelő feladatok elvégzéséhez ideális, míg az utóbbi pihentetőbb, természetes fényt ad.
yt:k_8t-2Gs3NA
NÉGYZÓNÁS KLÍMABERENDEZÉS
A négyzónás klímavezérlés a hőfokot, valamint a befúvás irányát és erősségét egyaránt személyre szabottan szabályozva teszi még élvezetesebbé az utazást. A rendszer lehetővé teszi a klímaberendezés különálló szabályozását a vezető és az első utas, valamint a két szélső hátsó utas oldalán. A B-oszlopon kialakított légbeömlő nyílásokat tartalmaz.
CSATLAKOZTATÁS
A Range Rover akár hét darab USB portot, HDMI csatlakozót, 12V töltőaljzatot és 220V hálózati csatlakozót kínál. Akárhol ülnek tehát, utasai egész úton használhatják kedvenc táblaszámítógépüket, okostelefonjukat vagy egyéb hordozható készüléküket.
yt:2k9_4gom_PE
TÁVVEZÉRELT ÁLLÓHELYZETI FŰTÉS
Az innovatív funkció segítségével távvezérléssel, illetve a beépített hétnapos időzítővel előre bemelegítheti vagy kiszellőztetheti a járművet. Így Önt és utasait beszálláskor mindig optimális környezet várja.
MOZGÁSÉRZÉKELŐS, MOTOROS CSOMAGTÉRAJTÓ
A mozgásérzékelős, motoros csomagtérajtó lehetővé teszi, hogy a hátfalat kívülről anélkül nyissa vagy csukja, hogy meg kellene érintenie akár az autót, akár kulcsait. Az elektronikus vezérlésű rendszerhez a jármű mindkét oldalán egy-egy érzékelő tartozik. Mozgassa meg valamelyik alatt a lábfejét, és működésbe lép a csomagtérajtó.
CSILLAPÍTOTT AJTÓZÁRÁS
A Range Rover opciós csillapított ajtózárás funkciója motoros reteszeléssel szabályozza az összes oldalajtó csukódását. A rendszer a becsukódás előtti 6 mm-es úton veszi át az ajtó kezelését, így elöl és hátul egyaránt csapódástól mentesen, finoman csukja be az ajtókat.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE
Tekintse meg különleges ajánlatainkat, akcióinkat!
Tesztvezetésre jelentkezés
Foglaljon időpontot tesztvezetésre a legközelebbi márkakereskedővel
Árlista letöltése
Ismerje meg részletesen a Land Rover modellkínálatát
MÁRKAKERESKEDÉSEK
Keressen Land Rover márkakereskedőt a közelben

1A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye
2A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. bejegyzett védjegye.

Az InControl rendszer bevezetésétől függően egyes ismertetett funkciók feláras opciók lehetnek, illetve elérhetőségük piactól és hajtáslánctól függően változhat. Kérjük, keresse fel helyi Land Rover márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országban érvényes feltételekről. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve a Land Rover értékesítő által javasolthoz képest a későbbiekben kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil adatkapcsolat nem garantálható mindenhol.