DISCOVERY SPORT

KIEMELT RÉSZLETEK

Sokoldalúság

Sokoldalú és praktikus – hogy az élet még egyszerűbb, még élvezetesebb legyen.

5+2 ÜLÉS

5+2 ÜLÉS

157liter


Ha hat barátját szeretné magával vinni, az autóiparban elfogadott folyadéktérfogati mérés szerint 157* liter a csomagtartó kapacitása. Ez az érték 115* liter száraz térfogatnak felel meg.
A csomagtartó különböző méreteinek megtekintéséhez húzza el a csúszkát.

*A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba. A száraz térfogatot tömör hasábokkal (200 x 50 x 100 mm) mérik, és a járműben praktikusan kihasználható teret jelöli.

CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

A kategóriaelső csomagtér-kapacitás ideális a családi igények kielégítésére. A ClearSight belső visszapillantó tükör1 akadálytalanul jeleníti meg a jármű mögötti útszakasz képét, még tetőig pakolt csomagtartó esetén is.
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

A Land Rover modern technológiái közé tartozó mátrix LED fényszóró adaptív távolsági megvilágítást nyújt: a fényerőt csökkentve alkalmazkodik, anélkül biztosítva maximális láthatóságot, hogy elvakítaná a szemből érkezőket.
BIZTONSÁG

BIZTONSÁG

A vezetőtámogató funkciók széles választéka, valamint akár nyolc légzsák gondoskodik Ön és családja védelméről.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé, biztonságosabbá tevő szolgáltatások széles kínálatából. A legmodernebb technológiákat alkalmazó funkciók még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.

TECHNOLÓGIA

Villámgyors, ösztönösen kezelhető technológia fokozza a vezetés élményét.

A Pivi Pro alapfelszereltségű jellemzői2 include:

- 10" érintőképernyő
- DAB digitális rádió
- Megújult kezelőfelület
- Apple CarPlay® 3
- Android AutoTM4
- Remote5

Válassza a Pivi Pro2 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer, és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt.
SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A szoftverfrissítések révén a gépkocsi mindig a lehető legjobb formáját nyújtja7. Az autó infotainment, telematikai és egyéb vezérlő rendszerei mind a távolból frissíthetők, így mindenkor optimális teljesítményt nyújtanak. Az Ön autója tehát napról napra tökéletesebb lesz.
ONLINE CSOMAG

ONLINE CSOMAG

A mobil adatelőfizetéssel kiegészített online csomag8 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint:

- Korlátlan média streaming8
- Időjárás-előrejelzés
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő9 segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PM2.5 SZŰRŐVEL

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER PM2.5 SZŰRŐVEL

Az opciós NanoeTM ionizációs technológia a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. Nyomja meg a PURIFY gombot, és a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2.5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).

KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

Egy kompakt szabadidőjármű, amely maradéktalanul nyújtja a Land Rovertől elvárt közúti- és terepképességeket.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

Magabiztos vezethetőség terepen és aszfalton egyaránt. A rendszer csúszós felületen - például füvön vagy havon - kiegyensúlyozza az első és hátsó kerekekre jutó hajtóerőt, ezzel gondoskodva a lehető legjobb erőátvitelről.
LEJTMENET VEZÉRLÉS

LEJTMENET VEZÉRLÉS

A lejtmenet vezérlés a kerekeket külön-külön fékezve biztosít állandó ereszkedési sebességet, ezzel segítve elő a meredek, technikás lejtők kontrollált leküzdését.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Az All Terrain Progress Control rendszer nehéz terepviszonyok mellett is lehetővé teszi az állandó sebesség tartását.
VONTATÁS, FEJLETT UTÁNFUTÓ TOLATÁSVEZÉRLŐ RENDSZER

VONTATÁS, FEJLETT UTÁNFUTÓ TOLATÁSVEZÉRLŐ RENDSZER

Az akár 2500 kg legnagyobb vontatható tömeg és a fejlett utánfutó tolatásvezérlő rendszer egyszerűbbé teszi a közlekedést utánfutóval, lószállítóval és egyéb vontatmányokkal. A modell opcióként leszerelhető vagy elektromosan kihajtható vonóhoroggal egyaránt felszerelhető.
CLEARSIGHT GROUND VIEW TALAJNÉZETI KÉP

CLEARSIGHT GROUND VIEW TALAJNÉZETI KÉP

Ideális, ha terepen vagy egyenetlen felületen közlekedik. A 3D panoráma kamerával működő ClearSight Ground View 11talajnézeti képpel gyakorlatilag 'átláthat' a Discovery Sport motorházfedelén: a talajfigyelő rendszer több külső környezeti nézetet biztosít menet közben, így megmutatja például a jármű kerekeit és fenéklemezét.

MENETTELJESÍTMÉNYEK

A fejlett menetdinamikai rendszerek és a minden idényhez igazodó, takarékos erőforrások harmonikus menetteljesítményeket eredményeznek.

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

A Discovery Sport Plug‑in Hybrid városi ingázásra éppúgy tökéletes választás, mint családi kalandokra. A modellel tisztán elektromos üzemben, károsanyag-kibocsátás nélkül is közlekedhet; akkumulátora egyenáramú gyorstöltővel is tölthető.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

PLUG-IN HYBRID MŰSZAKI ADATOK

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

60 KM††


WLTP TEL hatótávolság feltüntetve.​

CO2-KIBOCSÁTÁS (MIN.)​

34G/KM††


Elektromos üzemben nulla károsanyag-kibocsátással közlekedhet.

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

132 PERC*


100%-ra, 7kW váltóáramú otthoni töltő alkalmazásával.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

30 PERC*


Töltés 80%-ra kevesebb mint 30 perc alatt, 32 kW egyenáramú gyorstöltő alkalmazásával.
HAJTÁSLÁNCOK

HAJTÁSLÁNCOK

A Discovery Sport motorcsaládjának tagjai - köztük a plug-in hybrid hajtáslánc - lélegzetelállító vezetési élményt, takarékos és kifinomult üzemet biztosítanak.
KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

Az egyes paraméterek, mint a felfüggesztés vagy a kormánymű beállításai a Discovery Sport érintőképernyőjén keresztül külön-külön, egyéni elvárásai szerint módosíthatók.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics funkció rendelkezésre állása esetén válassza a Dynamic üzemmódot, amely még feszesebb oldaldőlés-szabályozást valósít meg, minimális futóműkitéréssel és különösen közvetlen reakciókkal.
SEBESSÉGVÁLTÓ

SEBESSÉGVÁLTÓ

A hatfokozatú kézi és a kilencfokozatú automata sebességváltó egyaránt finom kapcsolásokkal teszi élvezetesebbé a vezetést.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

A Land Rover sokoldalú, kompakt szabadidőjárműve, az Ön stílusában.

TEGYE EGYEDIVÉ SAJÁT DISCOVERY SPORT MODELLJÉT.

A karosszériaszínek, keréktárcsák és tartozékcsomagok széles kínálatából válogatva könnyen megtervezheti álmai Land Rover Discovery Sport modelljét.

INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ

DISCOVERY SPORT MODELLEK

DISCOVERY SPORT MODELLEK

Teljes modellválaszték megtekintése.
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Tények és számadatok megtekintése.
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Tegye egyedivé saját Discovery Sport modelljét.
GALÉRIA

GALÉRIA

A Discovery Sport génjei.

††WLTP értékek megtekintése.
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

*A számadat teljesen előretolt, ám nem ledöntött ülésekkel értendő.

**A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.​

1Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhatnak hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.
2Az online navigáció szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
3Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.
4Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.
5A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Land Rover Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.
6Egyes piacokon csak hővisszaverő szélvédővel együtt rendelhető. A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelennek meg a szélvédőn.
7A frissítéshez adatkapcsolatra lesz szükség.
8A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
9Piactól függően elérhető. Csak kompatibilis okostelefonok esetén.
10Mielőtt vízbe hajtana, ellenőrizze az útvonalat és a kijáratot.
11A ClearSight Ground View a 3D panoráma kamera képét használja. Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét. Helyi szabályozásoktól függően.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükség lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További tájékoztatásért forduljon márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja autóját online.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső szolgáltatások és azok elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.
Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc. végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.
Az Android Auto a Google LLC. védjegye.
A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.
A NanoeTM a Panasonic Corporation bejegyzett védjegye.