RANGE ROVER EVOQUE

KIEMELT RÉSZLETEK

TECHNOLÓGIA

Készen áll a XXI. századi kalandokra.

PIVI ÉS PIVI PRO

A Pivi alapfelszereltségű jellemzői:

- 10" érintőképernyő
- DAB digitális rádió
- Megújult kezelőfelület
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote3

Válassza a Pivi Pro4 rendszert, amely az autóban elérhető legmodernebb mesterséges intelligenciát bocsátja rendelkezésére, olyan szolgáltatásokkal, mint a tanulékony navigációs rendszer3 , és ezzel hiánytalan kapcsolódási lehetőségeket teremt.
PIVI ÉS PIVI PRO
AZONNAL LEOLVASHATÓ INFORMÁCIÓ
MERIDIAN™ SURROUND AUDIORENDSZER
SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

SZOFTVERFRISSÍTÉSEK

A szoftverfrissítések révén a gépkocsi mindig a lehető legjobb formáját nyújtja.6. Az autó szórakoztató, telematikai és egyéb vezérlő rendszerei mind a távolból frissíthetők, így mindenkor optimális teljesítményt nyújtanak. Az Ön autója tehát napról napra tökéletesebb lesz.
ONLINE CSOMAG

ONLINE CSOMAG

Az Online csomag7 beépített SIM-kártyán keresztül biztosít további kapcsolt szolgáltatásokat, olyan funkciókhoz nyújtva hozzáférést, mint a korlátlan média streaming8 vagy az időjárás-előrejelzés.
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

A térerő erősítő funkcióval kiegészített, opciós vezeték nélküli telefontöltő9 segítségével kábel vagy dokkoló állvány nélkül töltheti kompatibilis okostelefonját. Amíg az autóban tartózkodik, a telefon a gépkocsi antennájára csatlakozik a jobb vétel és a tisztább hívások kedvéért.
UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER

UTASTÉRI LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER

Az opciós utastéri légtisztító rendszer a vezető és utasai közérzetét egyaránt javítja. Nyomja meg a PURIFY gombot, és a különleges kialakítású szűrő magához vonzza és csapdába ejti a külső levegőben megtalálható rendkívül apró, akár PM2.5 méretű részecskéket, valamint a különböző allergén anyagokat (port, pollent).

KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

A mindennapi alkalmasságot magabiztos terepképességgel társítja.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

ÖSSZKERÉKHAJTÁS*

Magabiztos vezethetőség terepen és aszfalton. A rendszer csúszós felületen - például füvön vagy havon - kiegyensúlyozza az első és hátsó kerekekre jutó hajtóerőt, ezzel gondoskodva a lehető legjobb erőátvitelről.
LEJTMENET VEZÉRLÉS

LEJTMENET VEZÉRLÉS

A Land Rover szabadalmaztatott ereszkedés-szabályozó rendszere minden esetben alapfelszereltség. A rendszer elősegíti a meredek, technikás lejtők kontrollált leküzdését. Ehhez a kerekeket külön-külön fékezve biztosít állandó ereszkedési sebességet.
ELINDULÁS ROSSZ TAPADÁSI VISZONYOK KÖZÖTT

ELINDULÁS ROSSZ TAPADÁSI VISZONYOK KÖZÖTT

A Low Traction Launch rendszer optimális nyomatékszabályozást valósít meg, ha álló helyzetből indul el. A rendszer különösen nagy segítség olyan csúszós felületeken, mint a vizes fű, a hó vagy a jég.
VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Ha emelkedőn kell elindulnia, automatikusan működésbe lép az emelkedőn való elindulást segítő asszisztens, amely nem engedi, hogy a Range Rover Evoque visszaguruljon. Ehhez a rendszer fenntartja a féknyomást, így Önnek kényelmesen van ideje a fékpedálról a gázpedálra áthelyezni a lábát.

MENETTELJESÍTMÉNYEK

Akár magabiztosabb vezetési élményt, akár kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást keres, a Range Rover Evoque hajtáslánc-kínálatában megtalálja a számítását.

PLUG-IN HYBRID​

PLUG-IN HYBRID​

A Range Rover Evoque Plug-in Hybrid háromhengeres, 1,5 literes benzinmotorja és villanymotorja együtt 309 lóerő rendszerteljesítményre képes. Haladjon hybrid vagy tisztán elektromos (EV) üzemben.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

PLUG-IN HYBRID MŰSZAKI ADATOK

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG (MAX.)

62 KM††


WLTP TEL hatótávolság feltüntetve.

CO2-KIBOCSÁTÁS (MIN.)​

32 G/KM††


Elektromos üzemben nulla károsanyag-kibocsátással közlekedhet.

OTTHONI TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

132 PERC*


100%-ra, 7kW váltóáramú otthoni töltő alkalmazásával.

NYILVÁNOS TÖLTÉS IDŐTARTAMA (MIN.)

30 PERC*


Töltés 80%-ra kevesebb mint 30 perc alatt, 32 kW egyenáramú gyorstöltő alkalmazásával.
HAJTÁSLÁNCOK

HAJTÁSLÁNCOK

A Range Rover Evoque motorcsaládjának tagjai - köztük a Plug-in Hybrid hajtáslánc - lélegzetelállító vezetési élményt, takarékos és kifinomult üzemet biztosítanak.
SEBESSÉGVÁLTÓ

SEBESSÉGVÁLTÓ

Keltse életre a Range Rover Evoque modellt a különböző sebességváltók széles választékával. Válasszon a hatfokozatú kézi, illetve a nyolc- és kilencfokozatú automata sebességváltók között.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

A Range Rover Evoque érintőképernyőjéről kiválasztható Adaptive Dynamics funkció még feszesebb oldaldőlés-szabályozást valósít meg, minimális futóműkitéréssel és különösen közvetlen reakciókkal.
KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

KONFIGURÁLHATÓ MENETDINAMIKA

A Konfigurálható menetdinamika funkció a vezető pillanatnyi igényeihez igazítja a Range Rover Evoque fojtószelep-szabályozását, a váltási pontokat, valamint a kormánymű és a felfüggesztés beállításait.

Sokoldalúság

Önnel együtt mindent kihoz az életből.

5 ÜLÉS

5 ÜLÉS

591 liter


Az autóiparban elfogadott folyadéktérfogati mérés szerint 591 liter a csomagtartó kapacitása. A száraz térfogat 472 liter. Magyarul: könnyedén útnak akár négy barátjával.

A csomagtartó különböző méreteinek megtekintéséhez húzza el a csúszkát.

A folyadéktérfogat az iparágban szokásos mérési módszer: azt mutatja, mennyi folyadékot tölthetnénk bele a csomagtartóba. A száraz térfogatot tömör hasábokkal (200 x 50 x 100 mm) mérik, és a járműben praktikusan kihasználható teret jelöli.

CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

CLEARSIGHT BELSŐ VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

A Land Rover újdonsága, egyike annak a számtalan innovatív megoldásnak, amelyek olyan élvezetessé teszik a Range Rover Evoque vezetését. Az opciós technológia akadálytalanul jeleníti meg a jármű mögötti útszakasz képét, még magas hátsó utasok vagy tetőig pakolt csomagtartó esetén is11.
MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

Az innovatív technológiák között említést érdemelnek a karakteres nappali világítással szerelt, adaptív fénycsóvájú Mátrix LED fényszórók. Az adaptív világítás a lehető legtöbb fényszóró-szegmenssel világítja meg az utat, ugyanakkor lekapcsolja azokat a pászmákat, amelyek elvakítanák a szemből érkező gépkocsik vezetőit.
VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé, biztonságosabbá tevő szolgáltatások széles kínálatából. A legmodernebb technológiákat alkalmazó funkciók még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.
BIZTONSÁG

BIZTONSÁG

A biztonságot ISOFIX rendszer és légzsákok fokozzák. A hátsó szélső üléseken a gyermekülések biztonságos rögzítésére szolgáló ISOFIX bekötési pontokat találunk. Az autó hat légzsákkal - vezető- és utasoldali elülső, valamint fej- és oldallégzsákok - védelmezi az utastérben tartózkodókat.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

Alkossa meg az igényeinek és stílusának leginkább megfelelő Range Rover Evoque-ot.

RANGE ROVER EVOQUE SZEMÉLYRE SZABÁSA

Konfigurálja álmai Range Rover Evoque járművét.

INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ

RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT

RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT

Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Tegye még egyedibbé a Range Rover Evoque-ot a divatos, robusztus és praktikus külső és belső kiegészítők segítségével.
OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE
GALÉRIA

GALÉRIA

A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását. A Range Rover Evoque hazai pályán mozog
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

*A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.​

††A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.
​ ​
1Autóját felkészítettük az Apple CarPlay funkcióra. Az Apple CarPlay szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay weboldalt.
2Autóját felkészítettük az Android Auto funkcióra. Az Android Auto szolgáltatásainak elérhetősége országonként eltérő lehet. A további részletekért keresse fel a https://www.android.com/auto/ weboldalt.
3A Land Rover Remote olyan előfizetéses alapú szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani. A Land Rover Remote alkalmazást a Google Play vagy az Apple App Store szoftveráruházakból kell letölteni.
4A Connected Navigation szolgáltatás használatához további előfizetésre lesz szüksége, amelyek a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
5​A navigációs útba igazítás csak Pivi Pro megrendelése esetén jelennek meg a szélvédőn.​
6A frissítéshez adatkapcsolatra lesz szükség.

7A tisztességes használat elve érvényesül. Egyéves előfizetést tartalmaz, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.
8A tisztességes használat elve érvényesül. Amennyiben az adatforgalom egy hónap alatt átlépi a 20GB-t, a hónap hátralevő részében csökkenhet a fedélzeti sávszélesség, illetve funkcionalitás. A szolgáltatásra vonatkozó tisztességes használat elvéről az InControl Pivi Pro felhasználói feltételekben olvashat a www.landrover.com/pivi-pro-terms weboldalon. A lejátszás időtartama a streaming szolgáltatótól, illetve a videotartalom felbontásától függ. A HD videó jelentős mértékben megnöveli az adathasználatot.
9Csak kompatibilis okostelefonok esetén.
10A ClearSight Ground View a 3D panoráma kamera képét használja. Nem valós idejű kép. Mindig ellenőrizze környezetét. Helyi szabályozásoktól függően.
11Helyi szabályozásoktól függően. Amennyiben a bifokális vagy progresszív szemüveget használó autóvezető nem képes könnyen átfókuszálni a ClearSight digitális visszapillantó tükörben megjelenő képre, szabadon átkapcsolhat hagyományos optikai visszapillantó tükör üzemmódba.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükség lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.

Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye. Az Apple Inc végfelhasználóra vonatkozó feltételek teljesülése esetén.

Az Android Auto a Google LLC. védjegye.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye. A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.