RANGE ROVER EVOQUE

OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

RENDELHETŐ CSOMAGOK

A Range Rover Evoque-ot tökéletesen saját ízléséhez alakíthatja az opciós csomagok választékából.

FEKETE OPTIKAI CSOMAG

Tegye még magával ragadóbbá a Range Rover Evoque eleve karakteres megjelenését a fekete külső optikai csomaggal. A motorházfedél és a csomagtérfedél felirata, a hűtőrács, az oldalsó rostélyok, az első és hátsó lökhárító, a diffúzor és a külső tükörházak Gloss Black kivitele határozott megjelenést kölcsönöz az autónak.
FEKETE OPTIKAI CSOMAG
R-DYNAMIC FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

KÜLSŐ OPCIÓK

Személyes ízlése szerint kombinálja a tökéletes karosszériaszínt, tetőkivitelt és keréktárcsákat.

KERÉKTÁRCSÁK

A Range Rover Evoque lenyűgöző formavilágát egyedi keréktárcsákkal teheti személyessé. Válasszon a különböző színekben és kivitelekben (pl. Satin Dark Grey; Gloss Black; illetve Dark Grey vagy Silver kontrasztos Diamond Turned kidolgozás​) elérhető, 17” - 21” méretű keréktárcsák közül.

BELSŐ OPCIÓK

Tegye még elegánsabbá az utasteret az Ön számára legkedvesebb anyagokkal, színkombinációkkal, napfénytető-variációkkal és egyéb, személyes részletekkel.

ELTOLHATÓ PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

ELTOLHATÓ PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A Range Rover Evoque utasterét természetes napfénybe borító, eltolható panoráma napfénytető1 még világosabbá, még tágasabbá teszi a szabadidőjárművet. Válasszon a karosszéria színére fényezett tető, a Corinthian Bronze2 kontraszt vagy a fekete kontraszt tető között.
SZÍNKOMBINÁCIÓK

SZÍNKOMBINÁCIÓK

Válasszon a harmonizáló vagy kontrasztos kárpitszín-kombinációk közül, az Ebony vagy Light Oyster Morzine tónustól az Ebony Suedecloth tetőkárpitozásig.
BELSŐ CSOMAGOK

BELSŐ CSOMAGOK

A belső teret olyan kiegészítő csomagokkal teheti még személyesebbé, mint a prémium belső csomag. Olyan prémium részleteket kínál, mint a prémium szövet szőnyeg, az Ebony Suedecloth tetőkárpit, a prémium utastéri világítás, a magasfényű fém pedálok vagy a megvilágított küszöbdíszléc.
ÜLÉSEK

ÜLÉSEK

Számtalan fenntartható, lélegző anyag közül választhat, a Grained bőrülésektól a a Dinamica® Suedecloth-szal társított prémium Kvadrat gyapjúkeveréken át az UltrafabricsTM szövettel kombinált Eucalyptus  szövetig. A műszerfalon alkalmazott, kecses díszítő öltések még kifinomultabb hangulatot teremtenek.

BIZTONSÁG ÉS TÁMOGATÁS

Vezető- és parkolástámogató rendszereink gondoskodnak arról, hogy minden utazás maximálisan biztonságos és élvezetes legyen.

VEZETŐTÁMOGATÁS

VEZETŐTÁMOGATÁS

Válasszon a vezetést és a parkolást egyszerűbbé, biztonságosabbá tevő szolgáltatások széles kínálatából. A legmodernebb technológiákat alkalmazó funkciók még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést.

SZEMÉLYRE SZABÁS

Tegye teljessé az élményeket. Az Evoque-ot teljes mértékben saját életmódjához és -stílusához alakíthatja.

LAND ROVER TARTOZÉKOK

LAND ROVER TARTOZÉKOK

Tegye még egyedibbé a Range Rover Evoque-ot a divatos, robusztus és praktikus külső és belső kiegészítők segítségével.
TARTOZÉKOK MEGTEKINTÉSE

INDULHAT AZ EXPEDÍCIÓ

KIEMELT RÉSZLETEK

KIEMELT RÉSZLETEK

Fedezze fel, mit kínál Önnek a Range Rover Evoque, a fedélzeti technológiáktól a közúti- és terepképességeken át a menetdinamikáig.
A KIEMELT RÉSZLETEK FELFEDEZÉSE
RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT

RANGE ROVER EVOQUE MODELLKÍNÁLAT

Itt megtalálható a teljes modellcsalád, a kiemelkedő formai megoldásokkal, menetdinamikai támogató rendszerekkel és a rendelkezésre álló technológiákkal egyetemben.
MODELLEK FELFEDEZÉSE
MŰSZAKI ADATOK

MŰSZAKI ADATOK

Fedezze fel az apró részleteket. Ismerje meg részletesen a motorteljesítményt, a méreteket és az üzemanyag-fogyasztást.
MŰSZAKI ADATOK MEGTEKINTÉSE
GALÉRIA

GALÉRIA

A részletekbe menő gondos figyelem mindig is meghatározta járműveink kialakítását.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

1Az eltolható panoráma napfénytető csökkenti az első és hátsó fejteret.
2Csak a Bronze Collection kivitelen elérhető.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükség lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez megfelelő adatforgalmazásra képes SIM kártyára, illetve az értékesítő által javasolthoz képest kiegészítő előfizetések megrendelésére lehet szükség. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak. Az Amazon, az Alexa és az ezekhez kapcsolódó logók az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak bejegyzett védjegyei. Az Alexa bizonyos funkcióinak igénybevételéhez okos otthon technológia szükséges. Az Amazon Alexa csak Amazon felhasználói fiók birtokában vehető igénybe.