RANGE ROVER SPORT

MINDEN IDŐK LEGDINAMIKUSABB RANGE ROVERE
A FORMAVILÁG FELFEDEZÉSE

LEGFONTOSABB JELLEMZŐK

KÜLSŐ FORMATERV

A Range Rover Sport figyelmet követel magának. Mélyebben ülő, sportosabb kiállását a frissített első és hátsó lökhárító (utóbbi integrált kipufogóvégekke1 teszi még látványosabbá, a drámai hatású, modern megjelenést az oldalfalakra átnyúló LED-es fényszórók, valamint az opciós dinamikus irányjelző fények fokozzák.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

HANGULATVILÁGÍTÁS

Kimagaslóan kényelmes. Kivételesen funkcionális. Az utastér letisztult, modern kialakítását a továbbfejlesztett belső hangulatvilágítás és a Touch Pro Duo rendszer teszi még látványosabbá.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

MENETTELJESÍTMÉNY

ADAPTIVE DYNAMICS

A fokozatmentesen szabályozható lengéscsillapítás révén a rugózási kényelem és a precíz vezethetőség tökéletes egyensúlyát nyújtja. Az Adaptive Dynamics rendszer másodpercenként akár ötszázszor ellenőrzi a jármű mozgását, és a vezető utasításaira, valamint az útról kapott visszajelzésekre reagálva kényelmes, kontrollált vezetési élményt biztosít.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

TECHNOLÓGIA

LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt Pixel lézer LED fényszórók az útmegvilágítás felsőfokát testesítik meg. A lézertechnológia a normál LED-es fényszóróknál ötször nagyobb fényerőt biztosít. A rendszer használatával több mint fél kilométerre tisztán elláthatunk. 80 km/óra feletti sebességeknél lép üzembe, ha nem észlel külső fényforrást.
TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

A tájékoztató és szórakoztató tartalmak nagy mennyiségű megjelenítésére képes Touch Pro Duo fedélzeti infotainment rendszer a létező legintuitívabb, legfejlettebb technológiákat alkalmazva hozza ki a legtöbbet minden utazásból.
INNOVÁCIÓ

INNOVÁCIÓ

A Range Rover Sport motorkínálatát alkotó kifinomult, takarékos erőforrások impozáns teljesítményre képesek. Válasszon a fejlett benzin- és dízelmotorok közül, vagy döntsön a Range Rover eddigi legfejlettebb hajtáslánca: a vadonatúj plug-in hybrid (PHEV) erőforrás mellett.
ON-ROAD MENETTELJESÍTMÉNYEK

ON-ROAD MENETTELJESÍTMÉNYEK

Kivételes tapadása és kiemelkedően precíz kormányozhatósága a márka legdinamikusabb szabadidőjárművévé teszik a Range Rover Sportot. Az alapos fejlesztőmunka eredményeként létrehozott technológiák révén az időjárási és útviszonyoktól függetlenül élvezetes vezethetőséget biztosít.
OFF-ROAD KÉPESSÉGEK

OFF-ROAD KÉPESSÉGEK

A Range Rover Sport példamutató terepalkalmassága az összkerékhajtású (AWD) rendszerek és az egyedi, innovatív all-terrain rendszerek kombinációjából fakad.
VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK

VEZETŐTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Akár a zökkenőmentes városi közlekedésről, akár az Ön és utasai biztonságáról kell gondoskodni, a Range Rover Sport széria és opciós technológiák széles választékával siet a segítségére. Ezeket úgy terveztük és fejlesztettük, hogy még praktikusabbá, egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék az utazást.
KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

A Range Rover Sport a vezető- és utaskényelem legmagasabb szintjét kínálja. A gondosan megtervezett, modern belső térben az új első ülések az eddiginél is jobb megtámasztást kínálnak, és akár semi-anilines bőr kárpitozással is megrendelhetők.

SOKOLDALÚSÁG

AUTOMATIKUS BESZÁLLÁSI MAGASSÁG

A kényelmet és a terepalkalmasságot egyaránt javítja az automatikus beszállási magasság funkció: az elektronikusan szabályozott légrugózáshoz kapcsolódó rendszer 50 mm-rel leülteti a járművet, és ezzel nagyban megkönnyíti a be- és kiszállást.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM

MOZGÁSÉRZÉKELŐS ÁRNYÉKOLÓ

Annak érdekében, hogy megelőzze az utastér átmelegedését, és ezzel tehermentesítse a klímaberendezést, az automatikus árnyékoló önműködően bezárul, amint az utasok kiszálltak, és bezárták az ajtót. Az opciós mozgásérzékelős árnyékoló kézmozdulattal vezérelhető, így Ön minden figyelmét a forgalomra fordíthatja.
TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE

KÉPESSÉGEK

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Különösen nehéz terepviszonyok mellett - sárban, vizes füvön, jégen, havon vagy földúton - is lehetővé teszi állandó sebesség tartását. Az All Terrain Progress Control (ATPC) rendszer± 1,8 és 30 km/óra között üzemel, és lehetővé teszi, hogy Önnek semmi másra ne kelljen ügyelnie, mint a biztonságos nyomvonal megtalálására és a kormányzásra.
ÉRTESÍTÉST KÉREK

FENNTARTHATÓSÁG

TAKARÉKOSSÁG

TAKARÉKOSSÁG

A Range Rover Sport hajtásláncai egy sor emisszió-csökkentő technológiát (például fejlett, intelligens Stop/Start rendszert) alkalmaznak. A rendszer leállítja a motort, ha nem halad a gépkocsi, majd újraindítja azt, amint a vezető felemeli a lábát a fékpedálról. Ezzel akár 5-7 százalékkal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A kiegészítő ECO üzemmód szoftverje mindig a lehető legjobb hatásfokkal, leggazdaságosabban működteti a járművet.
ALUMÍNIUM VÁZSZERKEZET

ALUMÍNIUM VÁZSZERKEZET

A Range Rover Sport alumínium vázszerkezete újrahasznosított anyagokat is tartalmaz. Ez egyszerre eredményez tömegcsökkentést, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást, mérsékelt károsanyag-kibocsátást és jobb menetteljesítményeket.
ÉLETCIKLUS SZEMLÉLET

ÉLETCIKLUS SZEMLÉLET

Környezetvédelmi szempontból felelősségteljes vállalatként arra törekszünk, hogy járműveinket fenntarthatóbb anyagokból, csökkentett hulladéktermelés mellett, minél kevesebb természeti erőforrás felhasználásával gyártsuk. Ezzel összhangban a Range Rover Sport 85 százalékban újrahasznosítható, és 95 százalékban visszanyerhető. Emellett olyan ultramodern létesítményeket hozunk létre, amelyekben az eddigieknél is gazdaságosabban gyárthatjuk autóinkat - kevesebb víz és energia felhasználásával, kevesebb hulladék előállításával, és kevesebb széndioxid kibocsátás mellett folyik a termelés.

BIZTONSÁG

ISOFIX

ISOFIX

A hátsó üléseken kialakított ISOFIX bekötési pontokkal könnyedén rögzítheti a gyermeküléseket. A rendszer szilárd, megbízható kapcsolatot teremt a gyerekülés és a jármű között, ezzel fokozva a biztonságot.
LÉGZSÁKOK

LÉGZSÁKOK

A Range Rover Sport vezetőjét és utasait óvó légzsákok teljes körű védelmet nyújtanak az utastérben tartózkodók számára.
BIZTONSÁGI ÖVEK

BIZTONSÁGI ÖVEK

További védelmet kínál az övelőfeszítő, amely frontális ütközés esetén korlátozza az utasok előre mozdulását.
LED FÉNYSZÓRÓK

LED FÉNYSZÓRÓK

A Range Rover Sport alapkivitelben LED-es lámpatesteket tartalmaz elöl és hátul egyaránt. A LED-es lámpákban soha nem kell fényforrást cserélni, ráadásul kevesebb energiát fogyasztanak.
SPORTOS EMELT ÜLÉSMAGASSÁG

SPORTOS EMELT ÜLÉSMAGASSÁG

A Range Rover Sport emelt ülésmagassága révén magabiztosabban, élvezetesebben vezethető a jármű. A megemelt üléshelyzet jobb kilátást, ezáltal biztonságosabb közlekedést eredményez.
VÉSZFÉK ASSZISZTENS (EBA)

VÉSZFÉK ASSZISZTENS (EBA)

A vészfék asszisztens funkció felismeri, ha a vezető hirtelen, de nem megfelelő erővel fékez. Ilyenkor az ABS szivattyúján keresztül megnöveli a féknyomást, hogy Ön időben megállhasson.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) és a piactól függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.