OPCIÓK ÉS TARTOZÉKOK

Nem minden opció érhető el minden modellhez. További információkért kérjük, forduljon helyi Land Rover márkakereskedőjéhez.

RENDELHETŐ CSOMAGOK

FEKETE KÜLSŐ OPTIKAI CSOMAG

Tegye még látványosabbá a Range Rover Sport külső megjelenését a Fekete külső optikai csomaggal. A még dinamikusabb összhatás érdekében a csomag fényes fekete és Narvik fekete dekorelemeket tartalmaz, beleértve a hűtőrácsot, a motorháztető és a kerékdob légkivezető nyílásait, valamint a külső tükörburkolatokat. Mindez még markánsabb megjelenést kölcsönöz a gépkocsinak.
GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

ON/OFF-ROAD MENETALKALMASSÁGI CSOMAG

Tegye határtalanná a Range Rover Sport eleve kiemelkedő közúti és terepalkalmasságát és vezetési élményét. A On/Off-Road csomag tartalma kétfokozatú terepváltó, Dynamic Programmal felszerelt Terrain Response 2 funkció, All Terrain Progress Control (ATPC), Dynamic Response, valamint elektronikus aktív differenciálmű nyomatékvektor szabályozott fékrendszerrel.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

KÜLSŐ OPCIÓK

KERÉKTÁRCSÁK

Minden idők legdinamikusabb, legfürgébb és legkezesebb Land Rover modellje személyiségéhez tervezett keréktárcsákkal rendelhető meg. A 19-22” méretben kínált, exkluzív kerekek különféle kivitelben (pl. Gloss Black, Diamond Turned vagy Satin Polished) választhatók. Az SVR modellhez egyedülálló, kistömegű keréktárcsa is kérhető.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

MÁTRIX LED FÉNYSZÓRÓK

A karakteres nappali világítással szerelt, opciós Mátrix LED fényszórók szelektív megvilágítású ADB funkcióval rendelkeznek, valamint adaptív kanyarvilágítást (AFL) kínálnak. A két rendszer együtt tökéletes látási viszonyokat teremt minden helyzetben. Így Ön a távolsági világítás előnyeit élvezheti, anélkül, hogy elvakítaná a szemből érkezőket, míg a tompított világítás jellegét a menetkörülményekhez igazítja a rendszer.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

BELSŐ OPCIÓK

BELSŐ DEKORELEMEK

BELSŐ DEKORELEMEK

Válasszon a beltéri dekorelemek széles kínálatából, a fától az alumíniumon át a karbonszálas opciókig. Az egyes dekorelemek nem biztos, hogy minden modellhez elérhetők.
BELSŐ SZÍNKOMBINÁCIÓK

BELSŐ SZÍNKOMBINÁCIÓK

Annak érdekében, hogy autójára ugyanolyan jó legyen ránézni, mint azt vezetni, számos különböző színharmónia áll rendelkezésére, így például az Ebony Vintage Tan vagy az Ebony Eclipse.
ÜLÉSEK

ÜLÉSEK

Az akár 22 irányban elektromosan mozgatható ülések különféle kárpitozással (így akár semi-anilines bőrkárpitozással), modern, új színkombinációkban rendelhetők. A fokozott kényelemről opciós masszázsfunkció, fűtés és hűtés gondoskodik.
EGYTÓNUSÚ ÜLÉSEK

EGYTÓNUSÚ ÜLÉSEK

Azok számára, akik az egyszerűséget részesítik előnyben. Az egytónusú ülések Ebony, Almond, Espresso vagy Ivory színben rendelhetők Grained1, Windsor vagy félanilines bőrkárpitozással.
KÉTTÓNUSÚ ÜLÉSEK SUEDECLOTH OLDALSÓ PÁRNÁZATTAL

KÉTTÓNUSÚ ÜLÉSEK SUEDECLOTH OLDALSÓ PÁRNÁZATTAL

Kontrasztos, sportosabb hatású belső hangulatot teremt. A Suedecloth betétes kéttónusú ülések Windsor bőrkárpitozással készülnek, Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse és Ebony/Pimento színkombinációkban.
KÉTTÓNUSÚ ÜLÉSEK

KÉTTÓNUSÚ ÜLÉSEK

A még fényűzőbb utastéri környezetért. A kéttónusú ülések félanilines bőrkárpitozással készülnek, Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse és Ebony/Pimento színkombinációkban.

TECHNOLÓGIA

A Range Rover Sport ultramodern fedélzeti technológiái maximális biztonságot, szórakoztatást és csatlakozást biztosítanak minden egyes utazás alkalmával. A modell a legmodernebb újításokat, menetteljesítményeket és terepalkalmasságot kínálja, így Ön minden helyzetben maximálisan kiaknázhatja képességeit.
TECHNOLÓGIÁK FELFEDEZÉSE

LAND ROVER GEAR TARTOZÉKOK

KISÁLLAT CSOMAG

KISÁLLAT CSOMAG

A különböző Kisállat csomagok révén a család kedvence biztonságban, mégis kényelmesen utazhat, miközben az autó belső terét is óvja a sérüléstől.
CLICK AND GO RENDSZER

CLICK AND GO RENDSZER

A fejtámasz tartóelemei közé rögzíthető, sokoldalú tartozékrendszer további kiegészítők segítségével biztonságosan tarthatja a táblaszámítógépet, a táskákat, vagy zakókat.
LEENGEDHETŐ OLDALSÓ FELLÉPŐK

LEENGEDHETŐ OLDALSÓ FELLÉPŐK

Az ötletes és praktikus fellépők megkönnyítik a be- és kiszállást, használaton kívül a küszöb alatt rejtőznek.
TETŐ SZÁLLÍTÓRENDSZEREK

TETŐ SZÁLLÍTÓRENDSZEREK

Bővítse rugalmasan, praktikusan autója szállítókapacitását a tető szállítórendszerek - kerékpártartó, vízisport-eszköz szállító, tetőbox révén.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez, vagy konfigurálja járművét az interneten.