SV BESPOKE

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIT

KÜLÖNLEGESSÉ TESSZÜK AUTÓJÁT

Azoknak, akik a lehető legszemélyesebb luxusra vágynak, bemutatjuk egyedi igényeket megvalósító, exkluzív szolgáltatásunkat: az SV Bespoke-ot. Éljen a végtelen lehetőségekkel: teremtse meg saját, egyedi Range Roverét, amely maradéktalanul tükrözi személyiségét. Az ön álma a mi álmunk.

MAGÁVAL RAGADÓ ÁRNYALAT

Ha lenyűgöző, személyre szabott színről álmodik, felülmúlhatatlan megoldást kínálnak az SV Bespoke fényezési lehetőségek: az SV Bespoke Prémium Paletta vagy az exkluzív SV Bespoke 'mintához igazított' színkeverési szolgáltatás.

Az SV Bespoke Prémium Paletta tizennégy további árnyalatot bocsát a rendelkezésére, magasfényű Gloss kivitelben (egyes tónusok Satin kivitelben is elérhetők), a csodálatos Constellation Blue-tól kezdve a titokzatos Ligurian Black árnyalatig.

Az SV Bespoke 'mintához igazított' szolgáltatás a legegyedibb kívánságokat is valóra váltja. Az SV Bespoke részleg gyakorlatilag végtelen színvariációt képes megvalósítani, így Range Rovere maximálisan igazodik az Ön egyedi világához. Végtelenül eredeti. Tökéletesen egyedi.

AZ ÖN RANGE ROVER SPORT JÁRMŰVE. AZ ÖN TÖRTÉNETE.

A teljes mértékben személyre szabott megjelenés érdekében akár saját felirattal vagy grafikával is díszítheti eredeti alkotását. A családi címertől kezdve... ...ihletadó múzsájának kezdőbetűiig. Engedje, hogy az ihlet formálja a Range Rover Sport legszemélyesebb részleteit.

SV BESPOKE JÁRMŰVEK

AZ ÚJ RANGE ROVER

AZ ÚJ RANGE ROVER

Értelmezze újra saját ízlése szerint a Range Rover luxusát és személyiségét.
JÁRMŰ FELFEDEZÉSE

SV EGYEDI ÁTALAKÍTÁSI FOLYAMAT INDÍTÁSA

Válasszon a helyi SV stáb által összeállított, ihletett színek, gondosan válogatott anyagok és átgondolt dizájnelemek közül, engedje szabadjára saját ízlését és kreativitását.