RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION

RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION

A RANGE ROVER TELJESÍTMÉNYÉNEK TÖKÉLETES MEGTESTESÜLÉSE

FOKOZOTTAN LENYŰGÖZŐ

Új szintre emeltük minden idők leggyorsabb Range Rover modelljét.

A Range Rover Sport SVR Ultimate Edition a nagyteljesítményű luxus szabadidőjármű tökéletes megvalósulása, amelyeket a nagy-britanniai SVO
műszaki központ SV Bespoke csapata állított össze.

EXKLUZÍV, SZEMKÁPRÁZTATÓ SZÍNKOMBINÁCIÓK

A Range Rover Sport SVR Ultimate három lenyűgöző árnyalatban rendelhető, amelyeket a Land Rover formatervezői választottak ki az exkluzív SV Bespoke palettáról. A magas fényű Maya Blue és Marl Grey igazán különleges színek, amelyek a beléjük kevert üvegszemcséknek köszönhetik ragyogó, csillogó hatásukat, míg a selyemfényű Ligurian Black határozottabb, titokzatosabb megjelenést eredményez.
A merész árnyalatokhoz Fuji White kiegészítő tónus társul, amely a finoman kidolgozott részletekre, a sportos karakterű anyagokra irányítja a figyelmet.

SZÍNEK

ULTIMATE EDITION RÉSZLETEKBE MENŐ KIDOLGOZÁS

SV BESPOKE FORMAI JEGYEK

SV BESPOKE FORMAI JEGYEK

Az exkluzív SV Bespoke színeken túlmenően a motorházfedélen és a csomagtartón elhelyezett, hagyományos Range Rover feliratokat, valamint a kerek SVR emblémát a Gloss Black recézett belső felületek, valamint az exkluzív kontrasztos Fuji White keret emeli új magaslatokba. Az egyedi küszöb díszléceket az ‘Ultimate Edition’ felirat díszíti.
EGYEDI BELSŐ KIALAKÍTÁS

EGYEDI BELSŐ KIALAKÍTÁS

A testhez simuló, 16 irányban elektromosan mozgatható sportülésben helyet foglaló vezető feketére eloxált SV Bespoke váltófülekkel kapcsolhatja a nyolcfokozatú automata sebességváltót. A fejtámaszok SVR nyomata és az utasteret díszítő kecses, szénszálas részletek jó érzékeltetik, miért nevezzük a típust a valaha épült leginkább magával ragadó, nagyteljesítményű Land Rovernek.
NYERS ERŐ

NYERS ERŐ

A Range Rover Sport SVR Ultimate Edition 4,5 mp alatt gyorsul 0-100 km/órára, végsebessége 283 km/óra*. 5,0 literes V8-as kompresszoros benzinmotorjának a legnagyobb teljesítménye 575 lóerő. A hajtásláncot egy továbbfejlesztett, gyorsabban, pontosabban kapcsoló, nyolcfokozatú sebességváltó egészíti ki. A váltó és a motor közötti, közvetlen kapcsolat is hozzájárul ahhoz, hogy ez legyen minden idők legfürgébb Land Rovere.

* Piactól függően

A RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION MEGVÁSÁRLÁSA

Amennyiben meg szeretné vásárolni a Range Rover teljesítményének ezen felülmúlhatatlan megtestesülését, vegye fel a kapcsolatot legközelebbi SV szakértői központjával.