DEFENDER OCTA

A igazán extrém kalandokhoz. Minden idők legerősebb Defendere.

MERÉSZ KIÁLLÁS

HATÁROZOTT DIZÁJN

Élvezze a szélsőséges teljesítmény és a páratlan menet- és terepképességek kombinációját! A Defender OCTA emelt hasmagassága és szélesebb kiállása nem csak a látványt szolgálja.

UTOLÉRHETETLEN TELJESÍTMÉNY

ÜZEMMÓDOK

A terephasználatot a lehető legélvezetesebbé tevő OCTA üzemmód speciális fékhangolását kifejezetten laza, murvás felületekre szántuk. Az optimális hangolású Dynamic üzemmód kiemelkedő közúti vezethetőséget biztosít. Minden üzemmód élénk piros színbe borítja az utasteret, és úgy módosítja a kijelzők tartalmát, hogy optimálisan jeleníthesse meg a teljesítményt, a forgatónyomatékot és a gyorsulási erőket.

6D DYNAMICS LÉGRUGÓZÁS

Az új 6D Dynamics légrugózás az egymással összekapcsolt hidraulikus lengéscsillapítók és a magasságukban állítható légrugók jóvoltából intelligens módon alkalmazkodik a vezetési stílushoz. A kategóriaelső rendszer sportautókat idéző közúti vezethetőséget, és kiemelkedő terepalkalmasságot biztosít.
TWIN TURBO V8

TWIN TURBO V8

Késlekedés nélküli gázreakciók, kivételes vezethetőség, takarékosabb működés mellett. A 48V mild hybrid rendszer még nyomatékosabbá teszi a V8-as motort, dinamikusabb gyorsítóképességgel vértezve azt fel.
INTEGRÁLT, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FÉKRENDSZER

INTEGRÁLT, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ FÉKRENDSZER

A szélsőséges teljesítmény mit sem ér szélsőséges fékteljesítmény nélkül. A kifejezetten a Defender OCTA-hoz kifejlesztett betétekkel, nyergekkel és tárcsákkal szerelt új, integrált nagy teljesítményű fékrendszer mérsékli a fáradási hajlamot.
AKTÍV KIPUFOGÓRENDSZER

AKTÍV KIPUFOGÓRENDSZER

A Defender OCTA aktív kipufogórendszer OCTA üzemmódban optimális hőszabályozást kínál, és karakteres hangzással vértezi fel a járművet.

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

635 LE

467 kW.

0-100 KM/ÓRA

4,0 MÁSODPERC

0-100 km 4,0 mp alatt.

LEGNAGYOBB FORGATÓNYOMATÉK

750NM

5855/perc.

CO2 KIBOCSÁTÁS (MIN.)

294g/km

20 százalékos csökkentés2.

MINDEN TEREPET URAL

Svédország befagyott tavain, Észak-Amerika szikláin, a Szahara homokjában tesztelve*. A Defender OCTA tesztprogramja során több mint egymillió kilométert tettek meg, és több mint 13 ezer további megmérettetésen estek át a prototípusok: ez az egyetlen Defender modell, amely az eastnori központ összes extrém terepösvényét teljesítette.

GÁZLÓMÉLYSÉG

GÁZLÓMÉLYSÉG

A Defender OCTA mélyebbre merül minden eddigi Defendernél: gázlómélysége eléri az egy métert, azaz a kétszerese az eredeti Defenderének.**.
OPTIMÁLIS TAPADÁS ÉS ERŐÁTVITEL

OPTIMÁLIS TAPADÁS ÉS ERŐÁTVITEL

A kifejezetten erre a célra kifejlesztett, 838 mm-es átmérőjű abroncsok a legnagyobbak, amelyeket valaha Defenderre szereltek. A választék négyévszakos gumiabroncsokat és fejlett, vegyes használatú kerekeket is felölel.
TEREPHASZNÁLAT

TEREPHASZNÁLAT

A Defender OCTA bármilyen terepen utolérhetetlen képességeket mutat, köszönhetően nagyobb szabad hasmagasságának és kiemelkedő tengelykitérésének.

MODERN DIZÁJN

BODY AND SOUL ÜLÉSEK

Az új generációs, fedélzeti vibra-akusztikus technológia több érzékszervre ható zenei élményt biztosít, köszönhetően a piacvezető SUBPAC™ platformnak. Az ultramodern Body and Soul ülés hat különböző Wellness programot kínál. Ne csak hallja: érezze is a zenét!
DINAMIKUS RÉSZLETEK

DINAMIKUS RÉSZLETEK

Mindenütt olyan modern részletek várják, mint a Moonlight Chrome kapcsolók vagy az opciós Chopped Carbon Fibre dekorbetétek1. Az új kialakítású kormánykerékre szerelt váltófüleket áttetsző, megvilágított peremük teszi egyedülállóvá.
INNOVATÍV ANYAGHASZNÁLAT

INNOVATÍV ANYAGHASZNÁLAT

Négy markáns színvilág és olyan modern anyagok közül választhat, mint az UltrafabricsTM PU vagy a félanilines bőr. Mindegyik opció egyedülálló jellemzőkkel - például grafikus díszítésekkel - bír, a KvadratTM Steelcut kivitel csak a Defender OCTA sajátja.

BEVEZETŐ KIADÁSOK

DEFENDER OCTA EDITION ONE

A menet- és terepképességek kiáltványa. Faroe Green fényezés, 20" kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, Chopped Carbon Fibre dekorelemek.
MÁRKAKERESKEDÉSEK

FEDEZZE FEL!

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉGI ADATOK

Teljes modellválaszték és felszereltségek megtekintése.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Csomagoljon: bárhová eljuthat.

Kemény terepen csak alapos képzés után, megfelelő tapasztalat birtokában közlekedjen. Fennáll a személyi sérülés, az anyagi kár kockázata. Vezetés közben soha ne vállaljon többet, mint amire képes. Mielőtt fagyott talajra hajt, ellenőrizze az útvonalat, a felszínt, a pihenőhelyet és a kijáratot.

Mielőtt vízbe hajtana, ellenőrizze az útvonalat és a kijáratot.

1Csak a DEFENDER OCTA EDITION ONE kiadáshoz elérhető.
2Az előző Defender 110 V8-hoz képest.