GYÁRTÓI GARANCIA

Az új Land Rover gépkocsikra kilométer-korlátozás nélküli, három éven át érvényes gyártói garancia vonatkozik, amely ingyenes javításokat, valamint asszisztencia szolgáltatást foglal magában.

KÁRBEJELENTÉS KÜLFÖLDRŐL

KÁRBEJELENTÉS KÜLFÖLDRŐL

Amennyiben Land Rover járműve Európán belül javításra szorul, szükségtelen előzetes jóváhagyást kérnie tőlünk.
MÁRKAKERESKEDÉSEK
ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A Land Rover Asszisztencia felkészült munkatársai a nap 24 órájában, az év 365 napján fogadják hívását a 00 36 1 345 1754-es telefonszámon.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

KALANDOK, KOCKÁZAT NÉLKÜL

Egy Land Roverrel szinte bárhová eljuthat, különleges garanciánknak köszönhetően pedig a legizgalmasabb kalandokat is bevállalhatja.

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak* köszönhetően nem kell többé aggódnia.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
KITERJESZTETT GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA

Miután letelt a hároméves gyártó garancia, kössön járművére Land Rover kiterjesztett garanciát, és autózzon továbbra is gondtalanul. A javításokat képzett Land Rover szerelők végzik, eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával.
TOVÁBBI RÉSZLETEK
ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA

ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA

A járművével azonos gyártói garancia vonatkozik mindazokra az alkatrészekre és tartozékokra, amelyeket autója átvételétől számított 1 hónapon vagy 1600 kilométeren belül szereltet fel Land Roverére. A garancia fedezi a cserére szoruló, illetve a Land Rover gépkocsi javítása során felhasznált alkatrészek vételárát. A javításokat minden esetben Land Rover hivatalos szervizközpontok végzik el, eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során állításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.

Kiterjesztett garancia kizárólag a gyártói garancia időtartama alatt vásárolható.