GYÁRTÓI GARANCIA

Minden új Land Rover gépjármű vásárlása mellé 5 év / 150 000 km-ig tartó teljeskörű gyártói garancia és assistance szolgáltatás jár.

KÁRBEJELENTÉS KÜLFÖLDRŐL

KÁRBEJELENTÉS KÜLFÖLDRŐL

Amennyiben Land Rover járműve Európán belül javításra szorul, szükségtelen előzetes jóváhagyást kérnie tőlünk.
ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A Land Rover Asszisztencia felkészült munkatársai a nap 24 órájában, az év 365 napján fogadják hívását a 00 36 1 345 1754-es telefonszámon.

KALANDOK, KOCKÁZAT NÉLKÜL

Egy Land Roverrel szinte bárhová eljuthat, különleges garanciánknak köszönhetően pedig a legizgalmasabb kalandokat is bevállalhatja.

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak* köszönhetően nem kell többé aggódnia.
KITERJESZTETT GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA

Miután letelt a hároméves gyártó garancia, kössön járművére Land Rover kiterjesztett garanciát, és autózzon továbbra is gondtalanul. A javításokat képzett Land Rover szerelők végzik, eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával.
ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA

ALKATRÉSZ ÉS TARTOZÉK GARANCIA

A járművével azonos gyártói garancia vonatkozik mindazokra az alkatrészekre és tartozékokra, amelyeket autója átvételétől számított 1 hónapon vagy 1600 kilométeren belül szereltet fel Land Roverére. A garancia fedezi a cserére szoruló, illetve a Land Rover gépkocsi javítása során felhasznált alkatrészek vételárát. A javításokat minden esetben Land Rover hivatalos szervizközpontok végzik el, eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával.

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során állításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.

Kiterjesztett garancia kizárólag a gyártói garancia időtartama alatt vásárolható.