LAND ROVER TARTOZÉKOKRA VONATKOZÓ GARANCIA

Amennyiben járművére annak átadását követő egy hónapon vagy 1600 kilométeren belül Land Rover márkakereskedésben vagy hivatalos Land Rover márkaszervizben rendeli meg, illetve szerelteti fel az eredeti Land Rover tartozékokat, azokra ugyanaz a gyártói garancia vonatkozik, mint járművére. Amennyiben a tartozékokat ennél később, illetve nagyobb futásteljesítményt követően vásárolja meg, azokra 24 hónapos garancia vonatkozik.

A GARANCIA TARTALMA

Minden hivatalos Land Rover tartozékra 24 hónapos garancia vonatkozik, amennyiben azt Land Rover márkakereskedésben vagy márkaszervizben rendeli meg és veszi át.

Ezen túlmenően, amennyiben ezeket az eredeti Land Rover tartozékokat új Land Rover gépkocsija átadását követő egy hónapon vagy 1600 kilométeren belül (amelyik hamarabb bekövetkezik) szerelteti fel járművére, azokra a járművek azonos, hároméves gyártói garancia vonatkozik.

KALANDOK, KOCKÁZAT NÉLKÜL

Egy Land Roverrel szinte bárhová eljuthat, különleges garanciánknak köszönhetően pedig a legizgalmasabb kalandokat is bevállalhatja.

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak köszönhetően nem kell többé aggódnia.
KITERJESZTETT GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA

Miután letelt a hároméves gyártói garancia, kössön járművére Land Rover kiterjesztett garanciát, és autózzon továbbra is gondtalanul. A javításokat képzett, hivatalos Land Rover szerelők végzik, kizárólag eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával, így biztonságban tudhatja járművét.
FESTETT FELÜLETEKRE ÉS KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

FESTETT FELÜLETEKRE ÉS KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

A Land Roverek a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állnak, ám ha vigyázunk rájuk, ragyogó megjelenésüket is megőrizhetjük. A Land Rover hivatalos szervizközpontjai a garancia idő alatt, ingyenesen kijavítják vagy kicserélik a korrodált karosszériaelemeket, illetve fényezési hibákat.

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során javításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.