DISCOVERY SPORT

VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE MOST 2,99%-OS KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL

dISCOVERY MODELLEK MOST 2,99% KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL

dISCOVERY MODELLEK MOST 2,99% KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL
Soha ne hagyja abba a felfedezést egy családi életre tervezett, sokoldalú SUV-val. A Discovery Sport praktikus tartozékcsomaggal kalandokra kész.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Eredendően sokoldalú, és készen áll a családi kalandokra.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ

A 11,4" lebegő, ívelt Pivi Pro1 érintőképernyő infotainment szolgáltatások széles skáláját kínálja. A Discovery Sporttal magabiztosan vághat bele minden kalandba.

PIONEERING INNOVATION

FELVILLANYOZÓ TAKARÉKOSSÁG

Az akár 61 km** tanúsított tisztán elektromos hatótávolsággal rendelkező plug-in elektromos hibrid (PHEV) kényelmet és rugalmasságot kínál. Gyors egyenáramú töltéssel 0-ról 80 százalékos töltöttségi szintre körülbelül 30 perc alatt‡ tölthető fel.

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRÁCIÓ

A tervezőink által szakértelemmel összeállított konfigurációk a sokoldalúság és a készségek tökéletes egyensúlyát fejezik ki, és készen állnak arra, hogy Ön kiválassza és megrendelje őket.

INSPIRATION

MODELLKÍNÁLAT

Válasszon a családi kalandokra felkészített, három különböző, megbízható kivitel közül.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

A helykínálat, a komfort és a merész karakter megtestesülése.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

**WLTP számadatok megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

1A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.[
2Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Az egyes piacokon elérhető mobilhálózatok, a lefedettség és az ügyfélfiók függvényében. Mobil adat- vagy wifi kapcsolat szükséges. A vezeték nélküli szoftverfrissítés funkció a vezető jóváhagyását igényli, a szolgáltatás a hálózati kapcsolat függvényében, és csak bizonyos piacokon elérhető.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.