DISTINCTIVE DISCOVERY DNA
Eredendően sokoldalú, és készen áll a családi kalandokra.
DISTINCTIVE DISCOVERY DNA

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ

A 11,4" lebegő, ívelt Pivi Pro1 érintőképernyő infotainment szolgáltatások széles skáláját kínálja. A Discovery Sporttal magabiztosan vághat bele minden kalandba.

PIONEERING INNOVATION

FELVILLANYOZÓ TAKARÉKOSSÁG

Az átlagos napi használat több mint 90 százalékában tisztán elektromos üzemben közlekedhet9. A plug-in elektromos hybrid (PHEV) modell tisztán elektromos üzemben, zéró károsanyag-kibocsátással akár 61 kilométert†† képes megtenni (szabványos hatótávolság.)

ELECTRIFIED EFFICIENCY

INSPIRÁCIÓ

A tervezőink által igényesen összeállított javaslatok a menet- és terepképességek, valamint a sokoldalúság tökéletes egyensúlyát nyújtják - Önnek csak meg kell rendelnie.

INSPIRATION

MODELLKÍNÁLAT

Válasszon a családi kalandokra felkészített, három különböző, megbízható kivitel közül.

DISCOVERY SPORT DYNAMIC HSE

A helykínálat, a komfort és a merész karakter megtestesülése.
ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT AUTÓJÁT

FEDEZZE FEL A DISCOVERY SPORT MODELLT

UTOLÉRHETETLEN SOKOLDALÚSÁG

UTOLÉRHETETLEN SOKOLDALÚSÁG

Akármerre viszik is a családi kalandok, a Discovery Sport megmutatja a szabadsághoz vezető utat.
KARAKTERES FORMATERV

KARAKTERES FORMATERV

Fedezze fel a világot magabiztosan egy mindennapokra tervezett gépkocsi kényelméből.
INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA

Komfortos online szolgáltatásokat kínál az egész család számára az ösztönösen kezelhető Pivi Pro1 infotainment rendszer. Az elegáns, lebegő 11,4 colos érintőképernyő és a vezeték nélküli szoftver-frissítés (SOTA)2 jóvoltából a Discovery Sport az idő múlásával egyre okosabb lesz.
KÖNNYED MAGABIZTOSSÁG ASZFALTON ÉS TEREPEN

KÖNNYED MAGABIZTOSSÁG ASZFALTON ÉS TEREPEN

Kifinomult hajtásláncával és ultramodern villamosított hajtásláncaival aszfalton és terepen egyaránt helyt áll.

**WLTP számadatok megtekintése
A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

1A Connected Navigation szolgáltatás használatához előfizetés szükséges, amelyet a Land Rover kereskedője által javasolt, kezdeti érvényességi időt követően meg lehet hosszabbítani.[
2Csak kompatibilis okostelefonok esetén. Az egyes piacokon elérhető mobilhálózatok, a lefedettség és az ügyfélfiók függvényében. Mobil adat- vagy wifi kapcsolat szükséges. A vezeték nélküli szoftverfrissítés funkció a vezető jóváhagyását igényli, a szolgáltatás a hálózati kapcsolat függvényében, és csak bizonyos piacokon elérhető.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.