SAJTÓHÍREK

SAJTÓHÍREK
A LAND ROVER CLASSIC BEMUTATJA 
AZ EXPEDÍCIÓS IHLETÉSŰ, LIMITÁLT KIADÁSÚ 
CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II MODELLT

A LAND ROVER CLASSIC BEMUTATJA AZ EXPEDÍCIÓS IHLETÉSŰ, LIMITÁLT KIADÁSÚ CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II MODELLT

Mindössze 25 darab Classic Defender készül, választhatóan 90, 110 vagy 110 Double Cab Pick-Up felépítménnyel. Az egyedi, expedíciós ihletésű rejtőfóliázással ellátott járművek részt vehetnek az exkluzív Land Rover Trophy kalandverseny következő futamán.
A JAMES BOND-FILMEK AUTÓS KASZKADŐRE,  MARK HIGGINS  EGY EGYEDI KIVITELŰ, RALI-SPECIFIKÁCIÓJÚ  DEFENDERREL  ÜNNEPLI A 007-ES FILMEK HATVANADIK ÉVFORDULÓJÁT

A JAMES BOND-FILMEK AUTÓS KASZKADŐRE, MARK HIGGINS EGY EGYEDI KIVITELŰ, RALI-SPECIFIKÁCIÓJÚ DEFENDERREL ÜNNEPLI A 007-ES FILMEK HATVANADIK ÉVFORDULÓJÁT

A háromszoros brit ralibajnok a Bowler Defender Challenge egyik futamában ül a volán mögé, így ünnepelve a filmtörténelem legendás alakját.
A JAGUAR LAND ROVER EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT AZ NVIDIA VÁLLALATTAL

A JAGUAR LAND ROVER EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT AZ NVIDIA VÁLLALATTAL

A Jaguar Land Rover több évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a mesterséges intelligencia (AI) és a számítástechnikai megoldások terén vezető szerepet betöltő NVIDIA vállalattal, hogy közös erővel új generációs automatizált vezetési rendszereket, valamint mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatásokat és élményt fejlesszenek és kínáljanak az autógyártó ügyfeleinek.

Magyar sajtókörkép

TEKINTSE ÁT A MAGYAR AUTÓSÚJSÁGÍRÓ SZAKMA VÉLEMÉNYÉT MODELLJEINKRŐL
Magyar sajtókörkép