SAJTÓHÍREK

SAJTÓHÍREK
A LAND ROVER CLASSIC BEMUTATJA 
AZ EXPEDÍCIÓS IHLETÉSŰ, LIMITÁLT KIADÁSÚ 
CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II MODELLT

A LAND ROVER CLASSIC BEMUTATJA AZ EXPEDÍCIÓS IHLETÉSŰ, LIMITÁLT KIADÁSÚ CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II MODELLT

Mindössze 25 darab Classic Defender készül, választhatóan 90, 110 vagy 110 Double Cab Pick-Up felépítménnyel. Az egyedi, expedíciós ihletésű rejtőfóliázással ellátott járművek részt vehetnek az exkluzív Land Rover Trophy kalandverseny következő futamán.
A JAMES BOND-FILMEK AUTÓS KASZKADŐRE,  MARK HIGGINS  EGY EGYEDI KIVITELŰ, RALI-SPECIFIKÁCIÓJÚ  DEFENDERREL  ÜNNEPLI A 007-ES FILMEK HATVANADIK ÉVFORDULÓJÁT

A JAMES BOND-FILMEK AUTÓS KASZKADŐRE, MARK HIGGINS EGY EGYEDI KIVITELŰ, RALI-SPECIFIKÁCIÓJÚ DEFENDERREL ÜNNEPLI A 007-ES FILMEK HATVANADIK ÉVFORDULÓJÁT

A háromszoros brit ralibajnok a Bowler Defender Challenge egyik futamában ül a volán mögé, így ünnepelve a filmtörténelem legendás alakját.
A JAGUAR LAND ROVER EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT AZ NVIDIA VÁLLALATTAL

A JAGUAR LAND ROVER EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT AZ NVIDIA VÁLLALATTAL

A Jaguar Land Rover több évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a mesterséges intelligencia (AI) és a számítástechnikai megoldások terén vezető szerepet betöltő NVIDIA vállalattal, hogy közös erővel új generációs automatizált vezetési rendszereket, valamint mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatásokat és élményt fejlesszenek és kínáljanak az autógyártó ügyfeleinek.