KORRÓZIÓRA ÉS FESTETT FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA

KORRÓZIÓRA ÉS FESTETT FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA

KÜLÖNLEGES FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA

Gondoskodjon a Land Rover felületeiről speciális garanciánk segítségével.

KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

KORRÓZIÓRA VONATKOZÓ GARANCIA

Amennyiben a Land Rover karosszériájának bármely része berozsdásodik, az érintett paneleket ingyenesen kijavítják vagy kicserélik a Land Rover hivatalos szervizközpontjai. A garancia az új Land Rover átvételének napjától számított hat éven át érvényes, a futásteljesítménytől és az esetleges tulajdonosváltástól függetlenül.
FESTETT FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA

FESTETT FELÜLETEKRE VONATKOZÓ GARANCIA

A festett felületekre vonatkozó garancia ugyanakkor lép hatályba, mint a Land Rover gyártói garanciája, és három éven át érvényes. A festékréteg vagy a fényezési folyamat hibájából adódóan szükségessé váló javításokat a Land Rover hivatalos szervizközpontjai ingyenesen elvégzik.

KALANDOK, KOCKÁZAT NÉLKÜL

Egy Land Roverrel szinte bárhová eljuthat, különleges garanciánknak köszönhetően pedig a legizgalmasabb kalandokat is bevállalhatja.

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

GARANCIÁK ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS

A kifejezetten Land Rover ügyfelek számára kidolgozott Land Rover asszisztencia szolgáltatásnak és gyári garanciáknak* köszönhetően nem kell többé aggódnia.
KITERJESZTETT GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA

Miután letelt a hároméves gyártó garancia, kössön járművére Land Rover kiterjesztett garanciát, és autózzon továbbra is gondtalanul. A javításokat képzett, hivatalos Land Rover szerelők végzik, kizárólag eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával, így biztonságban tudhatja járművét.
ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK

ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK

A garancia a Land Rover hivatalos szervizközpontokban vagy Land Rover hivatalos alkatrész-forgalmazónál vásárolt eredeti alkatrészekre és tartozékokra vonatkozik, és azok ingyenes javítását vagy cseréjét teszi lehetővé.

Felhasználási feltételek

*A garancia hatálya alá nem tartozó tételek
A Land Rover garanciája pont olyan robusztus, mint a típusai, ám nem vonatkozhat mindenre. Ilyen kivételnek számítanak például a normál karbantartás vagy javítás során állításra vagy cserére szoruló alkatrészek. Ugyancsak nem érvényes a garancia, amennyiben a javítás vagy csere az alábbi okok miatt válik szükségessé:

- Normál kopás és elhasználódás
- A Land Rover előírt karbantartási periódusainak és folyamatainak be nem tartásából eredő, nem megfelelő gondozás
- Nem megfelelő üzemanyag betöltése (pl. benzin gázolaj helyett)
- A Land Rover által nem jóváhagyott (vagy azokkal nem egyenértékű minőségű) alkatrészek vagy folyadékok használata
- Hanyagságból, balesetből vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő károk
- A jármű egészének vagy részeinek nem engedélyezett módosítása (a Land Rover műszaki specifikációin kívül eső átalakítások)

További kivételek:
A Land Rover garancia nem terjed ki a garancia hatálya alá eső károkból vagy meghibásodásokból közvetlenül vagy közvetve fakadó, Önt vagy másokat érintő kényelmetlenségekre, meg nem valósult utazásokra, időveszteségre stb.