GARANCIA

Biztonság Land Rovere számára

A Land Rovere megvásárlását követő öt éven vagy 150 000 kilométeren át (amelyik hamarabb bekövetkezik) a sokoldalú gyártói garancia minden előnyét élvezheti. Amennyiben bármely alkatrész gyártási hiba miatt javításra vagy cserére szorul, a szükséges munkát eredeti Land Rover alkatrészek felhasználásával, térítésmentesen elvégzi Önnek bármely hivatalos Land Rover márkakereskedő. Kérjük, a garanciára vonatkozó további tájékoztatásért forduljon helyi márkakereskedőjéhez. * A 2023. július elsején vagy azt követően átadott, illetve először forgalomba helyezett (amelyik hamarabb bekövetkezik) járművekre vonatkozik.


Alkatrész és tartozék

garancia Amennyiben ezen garancia lejártát követően egy alkatrész javításra vagy cserére szorul, az ezzel kapcsolatos összes munkát térítésmentesen végzi el bármely Land Rover márkakereskedés. Ez a garancia a Land Rover márkakereskedésekben megvásárolt összes eredeti alkatrészre és tartozékra vonatkozik.


Új járműre felszerelt tartozékok

Amennyiben új járművét eredeti Land Rover tartozékokkal szerelte fel hivatalos Land Rover márkakereskedője, ezekre a tartozékokra a jármű egészére érvényes gyártói garanciával azonos feltételek és garanciális időtartam vonatkozik. A járművet akkor tekintjük "új"-nak, ha megvásárlása óta kevesebb mind egy hónap telt el, illetve, ha legfeljebb 160 kilométert tettek meg vele (amelyik az adott pillanatban érvényes.)


Felhasználási feltételek

A Land Rover összes járműalkatrésze és tartozéka ugyanazon szigorú elvárások és magas minőségi követelmények szerint készül, mint amelyeket járműveink biztonsága és megbízhatósága érdekében alkalmazunk. Emiatt azt javasoljuk, hogy járművét kizárólag eredeti Land Rover alkatrészekkel és tartozékokkal szerelje fel. Az egyéb forrásból származó alkatrészeket és tartozékokat a Land Rover nem teszteli, azok nem rendelkeznek a Land Rover jóváhagyásával. Ezen alkatrészek és tartozékok minőségét nem tudjuk ellenőrizni. A garancia nem vonatkozik az olyan károkra és meghibásodásokra, amelyeket nem eredeti Land Rover alkatrészek vagy tartozékok alkalmazása okozott.


Fényezésre vonatkozó garancia

Amennyiben ezen garancia lejártát követően járműve fényezése javításra szorul, az ezzel kapcsolatos összes munkát térítésmentesen végzi el bármely Land Rover márkakereskedés. A garancia az új Land Rover átvételének napjától számított három éven át érvényes, futásteljesítménytől függetlenül.


Korrózióra vonatkozó garancia

Amennyiben Land Rover járművének bármely karosszériaeleme a korrózió vagy a rozsdásodás jelét mutatja, az érintett alkatrészeket térítésmentesen megjavítja vagy kicseréli bármely Land Rover márkakereskedő. A garancia az új Land Rover átvételének napjától számított hat éven át érvényes, futásteljesítménytől függetlenül. A garancia a jármű eladása esetén átszáll az új tulajdonosra.


Asszisztencia szolgáltatás

A Land Rover Assistance a jármű első forgalomba helyezését követő három éven át érvényes, sokoldalú asszisztencia szolgáltatás. A program megbízható segítséget biztosít az utazás során felmerülő vészhelyzetekben, okozza azokat műszaki meghibásodás, baleset vagy akár olyan apró kellemetlenség, mint a defekt. Bármilyen problémáról legyen is szó, asszisztencia szolgáltatásunkra mindig számíthat. Minden helyzetben, mindenhol. A Land Rover hivatalos szerelői rendszerint képesek a problémák többségét a helyszínen elhárítani. Amennyiben ez mégsem lehetséges, járművét beszállítjuk egy Land Rover márkakereskedésbe, és gondoskodunk arról, hogy Ön folytathassa útját. Szükség esetén természetesen a felmerülő szállásköltségeket is átvállaljuk.* Kérjük, további tájékoztatásért forduljon Land Rover márkakereskedőinkhez, vagy olvassa el a garanciális útmutatót. * Az asszisztencia szolgáltatásra vonatkozó feltételek szerint.