RANGE ROVER VELAR

VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE MOST 2,99%-OS KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSSAL


AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBAN TERVEZVE ÉS A GYÁRTVA

2,99% kedvezményes finanszírozás minden range rover modellre

2,99% kedvezményes finanszírozás minden range rover modellre
Előre tekintő jármű, gondosan összeválogatott, kifinomult alkotóelemekkel: a Range Rover Velar dizájnja egyszerre érdekfeszítő és kívánatos.

Kifinomult elegancia

Range Rover Velar Sophisticated Elegance
"Szentély, kormánykerékkel"
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

ÚTTÖRŐ INNOVÁCIÓ

A hybrid technológiát alkalmazó modellt a legújabb utaskényelmi funkciók és online infotainment rendszer teszi még kifinomultabbá. A Range Rover Velar a jövőről alkotott elképzeléseinket testesíti meg, és nem ismer kompromisszumot az innováció terén.  Fedezze fel az innovációra épülő, dizánjközpontű technológiát.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

Akár 63 kilométeres szabványos elektromos hatótávolságával**, elektromos plug-in hybrid (PHEV)
gazdaságos és könnyed vezethetőséget kínál, miközben 0-80%-ra 30 perc alatt feltölthető
perc egyenáramú gyorstöltő segítségével.

Range Rover Velar Electrified Performance

INSPIRÁCIÓ

Fedezze fel a Velart hozzáértők által összeállított járműkollekciónk segítségével

Range Rover Velar Inspiration

A LUXUS CSÚCSA

MODELLKÍNÁLAT

Kezdetnek válasszon a négy egyedi modell közül.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Válogasson használtautó kínálatunkból!

Magasan képzett műszaki szakembereink minden jóváhagyott Land Rovert ellenőrzések és vizsgálatok átfogó sorozatának vetik alá, így bizalommal vásárolhat. Ez csupán egy az előnyök közül.
Válogasson használtautó kínálatunkból!

FEDEZZE FEL A RANGE ROVER VELART

TÚLZÁSOK NÉLKÜLI DIZÁJN

TÚLZÁSOK NÉLKÜLI DIZÁJN

A modernizmus reflexiója. Magával ragadóan egyszerű.
FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK

Az önbizalmat ébresztő technológiai megoldások minden utazást értékesebbé tesznek.
MODERN FÉNYŰZÉS

MODERN FÉNYŰZÉS

Továbbfejlesztett kényelem, Range Roverhez méltó kifinomultság.
VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

VILLAMOSÍTOTT MENETTELJESÍTMÉNYEK

Magával ragadó menetdinamika, lenyűgöző menet- és terepképességek.

**A feltüntetett adatok az Európai Uniós előírásokkal összhangban, teljesen feltöltött akkumulátorral elvégzett, hivatalos gyártói vizsgálatok eredményei. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek.2A CO2-kibocsátásra, üzemanyag-fogyasztásra, energia-felhasználásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a vezetési stílus, a környezeti körülmények, a terhelés, a felszerelt kerekek és tartozékok, a tényleges útvonal, valamint az akkumulátor állapota függvényében változhatnak. A hatótávolságot sorozatgyártású gépkocsival, szabványosított útvonalon mérik meg.

A tényleges töltési idő számos tényezőtől függ, többek között - de nem kizárólag - az akkumulátor életkorától, állapotától, hőmérsékletétől és töltöttségi szintjétől; az alkalmazott töltő infrastruktúrától; valamint a töltés időtartamától.

A Meridian a Meridian Audio Ltd. bejegyzett védjegye A Trifield és a "három mező" eszköz a Trifield Productions Ltd. védjegye.

Figyelem: az egyes felszereltségi szintek kiválasztásával változhat az alapfelszereltség. Az alapfelszereltség emellett motorváltozattól és sebességváltótól függően is változhat.

Az opciós funkciók és azok elérhetősége a jármű kivitelétől (modell és hajtáslánc) függően eltérhet, illetve elérhetőségükhöz szükséges lehet más funkciók vagy szolgáltatások megrendelésére. További információkért kérjük, forduljon helyi márkakereskedőjéhez vagy konfigurálja járművét az interneten.

A fedélzeti funkciókat csak akkor használja, ha az biztonságos. A vezetőnek mindenkor maximálisan irányítása alatt kell tartania a járművet.

A Pivi és InControl funkciók, opciók, külső féltől származó szolgáltatások, valamint ezek elérhetősége piactól függően változik. A helyi elérhetőségekről és a felhasználás pontos feltételeiről érdeklődjön Land Rover kereskedőjétől. Egyes funkciók használatához a kezdeti érvényességi időt követően előfizetésre lesz szüksége. A részletekről érdeklődjön kereskedőjétől. A mobil hálózati adatkapcsolat nem garantálható mindenhol. Az InControl technológiára vonatkozó, megjelenített adatok és illusztrációk, beleértve a folyamatokat és a képernyőn megjelenő grafikus elemeket, a szoftverfrissítések, verzióváltások és a kiválasztott opcióktól függő egyéb rendszer/megjelenítési alternatívák fényében módosulhatnak.