HYBRID, BENZIN- VAGY EURO6-OS DÍZELMOTORRAL SZERELT SZABADIDŐJÁRMŰVEK

JELENLEG KAPHATÓ BENZIN- ÉS ÚJ DÍZELMOTORJAINK MINDEN KORÁBBINÁL TISZTÁBBAK ÉS TAKARÉKOSABBAK. ÚJ PLUG-IN HYBRIDÜNK PEDIG A LEGINNOVATÍVABB HAJTÁSLÁNC, AMIT VALAHA KÍNÁLTUNK. MELYIK AZ IDEÁLIS ÖNNEK?
HYBRID, BENZIN- VAGY EURO6-OS DÍZELMOTORRAL SZERELT SZABADIDŐJÁRMŰVEK

VÁLASSZON MEGHAJTÁST

ÚJ DÍZELMOTOROK

ÚJ DÍZELMOTOROK

A Land Rover új dízelmotorjai minden eddiginél tisztább üzeműek. Takarékosabbak, nyomatékkarakterisztikájuk pedig terepezéshez és vontatáshoz is ideális. Ez a kombináció ideális, megbízható társsá teszi a hosszú távú utazásokhoz.
BENZINMOTOROK

BENZINMOTOROK

A dinamikus, sportos vezethetőséget kínáló benzinmotorok a Land Rover modellek ikonikus közúti kezességét lenyűgözően kedvező üzemanyag-fogyasztással és CO2-kibocsátással társítja.
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Plug-In Hybrid elektromos járműveink (PHEV) a hagyományos motort villanymotorral kombinálva biztosítanak tisztán elektromos mobilitást kis sebességnél, illetve hagyományos belső égésű hajtást nagy távolságokon.

AZ ÚJ DÍZEL, BENZIN ÉS PLUG-IN HYBRID MOTOROK LEGFONTOSABB ELŐNYEI

CSEKÉLY CO<sub>2</sub>-KIBOCSÁTÁS

CSEKÉLY CO2-KIBOCSÁTÁS

A Land Rover új dízelmotorjai körülbelül 20 százalékkal kevesebb CO2-ot bocsátanak ki, mint a benzinmotorok. Azon ügyfeleinknek köszönhetően, akik 2002 óta a dízelmotor mellett döntöttek, járműveink csaknem 3 millió tonnával kevesebb CO2-ot bocsátottak ki a légkörbe.
EU6D-TEMP ÉS VALÓS VEZETÉSI KIBOCSÁTÁS (RDE)

EU6D-TEMP ÉS VALÓS VEZETÉSI KIBOCSÁTÁS (RDE)

A Land Rover új dízelmotorjai teljesítik az EU6d-Temp, illetve valós vezetési kibocsátás (RDE) normák előírásait, és minden menethelyzetben jelentősen kevesebb káros anyagot bocsátanak ki.
MÉRSÉKELT NITROGÉN-OXID (NO<sub>x</sub>) KIBOCSÁTÁS

MÉRSÉKELT NITROGÉN-OXID (NOx) KIBOCSÁTÁS

2015 szeptembere óta minden Land Rover dízelmotort fejlett szelektív katalitikus redukciós (SCR) kipufogógáz-kezelő rendszerrel (azaz AdBlue adalékkal) szerelünk fel, amely hozzájárul az NOx-kibocsátás jelentős mérsékléséhez.
MÉG CSEKÉLYEBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

MÉG CSEKÉLYEBB ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

A dízelmotorok mintegy 20 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, mint a hasonló teljesítményű benzinmotorok. Ha tehát rendszeresen többet használja autóját évi 19 000 kilométernél, valószínűleg a dízelmotor jelenti a leginkább költséghatékony megoldást az Ön számára.
EU6D-TEMP ÉS VALÓS VEZETÉSI KIBOCSÁTÁS (RDE)

EU6D-TEMP ÉS VALÓS VEZETÉSI KIBOCSÁTÁS (RDE)

A Land Rover új benzinmotorjai teljesítik az EU6d-Temp, illetve valós vezetési kibocsátás (RDE) normák előírásait, és minden menethelyzetben jelentősen kevesebb káros anyagot bocsátanak ki.
DINAMIKUS VEZETÉSI ÉLMÉNY

DINAMIKUS VEZETÉSI ÉLMÉNY

A Land Rover benzinmotorjai finom járással, élénk gázreakciókkal teszik élvezetessé a vezetést. A könnyed teljesítmény és a lelkesítő hangzás magával ragadó kombinációját nyújtják minden sebességtartományban.
CSEKÉLY KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

CSEKÉLY KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

Legújabb benzinmotorjainkat rendkívül hatékony szűrőkkel szereltük fel. Amint a kipufogógázok áthaladnak ezeken a szűrőkön, azok felfogják és eltárolják a rendkívül apró szemcséket. Ezzel tovább csökkenthető a légkörbe jutó káros anyagok mennyisége.
KEDVEZŐBB KEZDETI KÖLTSÉGEK

KEDVEZŐBB KEZDETI KÖLTSÉGEK

Noha a dízelmotorok jellemzően alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást kínálnak, a hasonló teljesítményű benzinmotorok a kedvezőbb beszerzési költségek miatt bölcsebb választásnak bizonyulhatnak azok számára, akik jellemzően rövidebb utakra, és éves szinten viszonylag keveset használják autójukat.
ULTRA ALACSONY KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

ULTRA ALACSONY KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

A tekintélyes emissziómentes hatótávolságot kínáló Land Rover Plug-in Hybrid modellek nem csupán kedvezőbb költségekkel üzemeltethetők, de környezetvédelmi szempontból is előnyösebbek belső égésű motorral szerelt társaiknál: segítségükkel Ön is jelentősen csökkentheti ökológiai lábnyomát.
VÁLTOZATLAN TEREPKÉPESSÉG

VÁLTOZATLAN TEREPKÉPESSÉG

A Land Roverektől elvárt terepképességekről a Plug-in Hybrid modellek esetén sem kell lemondania. A Range Rover gázlómélysége például megegyezik a hagyományos motoros változatokéval, miközben a villanymotor extra forgatónyomatéka fokozott előnyt jelent terepen.
KIFINOMULTABB VEZETÉSI ÉLMÉNY

KIFINOMULTABB VEZETÉSI ÉLMÉNY

A minden eddiginél csendesebb működésű hibrid hajtáslánc észrevétlenül képes átváltani a belső égésű és az elektromos erőforrás között, ami optimális kifinomultságot eredményez, és ezáltal még békésebb, még nyugodtabb utazási környezetet teremt.
KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

KEDVEZŐ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK

Az elektromos energia olcsóbb, mint a benzin vagy a gázolaj, így a hibrid modellek üzemanyagköltsége jóval alacsonyabb. A kevesebb mozgó alkatrésznek köszönhetően pedig üzemben tartásuk költségei is jelentősen kedvezőbbek.

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

OPEN ALL
Mit nevezünk hajtásláncnak?
Meddig tart egy hibrid jármű feltöltése?
Mekkora egy hibrid modell hatótávolsága?
Milyen előnyöket kínál a dízelmotor a benzinessel szemben?
Hogyan csökkenti járműveinek károsanyag-kibocsátását a Jaguar Land Rover?
A dízelmotorok tiszta üzeműek?
Mi az a dízel koromrészecske-szűrő (DPF), és miért fontos?

ISMERJE MEG A LAND ROVER

JÁRMŰVEINK

JÁRMŰVEINK

Fedezze fel járműkínálatunkat, és hasonlítsa össze a modelleket, hogy megtalálja az Önnek és igényeinek tökéletesen megfelelő típust.
FENNTARTHATÓSÁG

FENNTARTHATÓSÁG

Vállalkozásunk fenntartható, felelősségteljes fejlesztésére törekszünk, hogy értéket teremthessünk ügyfeleink, vállalatunk és a tágabb értelemben vett gazdaság számára.
REFLEKTORFÉNYBEN A BENZIN- ÉS A DÍZELMOTOR

REFLEKTORFÉNYBEN A BENZIN- ÉS A DÍZELMOTOR

Miért kritizálják sokan a dízelmotorokat? A változó jogszabályok hogyan befolyásolhatják az autó mindennapos használatát? Olvassa el a világ két legnépszerűbb hajtáslánc-típusához kapcsolódó, legfrissebb híreket.
VEHETEK DÍZELT?

VEHETEK DÍZELT?

Mostanában rengeteg ellentmondásos vélemény kering a dízelmotorokról. A Land Rover megválaszolja minden kérdését, és segít megtalálni az Ön számára ideális autót.

*A feltüntetett értékek az Európai Uniós előírásokkal összhangban elvégzett, hivatalos gyári mérésekből származnak. Kizárólag az összehasonlítás céljára szolgálnak. A valós üzemanyag-fogyasztási adatok eltérőek lehetnek. A CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási adatok a választott keréktárcsa / gumiabroncs, illetve a felszerelt opciós tartozékok függvényében változhatnak.