ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

FOGLALJON ONLINE IDŐPONTOT A LAND ROVER MÁRKASZERVIZBE.
ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS
EREDETI ALKATRÉSZEK

EREDETI ALKATRÉSZEK

Land Rovere maradjon 100 százalékban Land Rover. Eredeti gyári alkatrészeinkre egytől egyig 24 hónapos garancia érvényes, így Ön magabiztosan kalandozhat tovább.
ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

ONLINE SZERVIZ ELŐJEGYZÉS

Foglaljon online időpontot a Land Rover márkaszervizbe. Írja be járműve adatait, adja meg a márkakereskedést, és válassza ki a szervizlehetőségeket. Ezután válasszon a rendelkezésre álló dátumok és időpontok közül. Előjegyzését e-mailben visszaigazoljuk.
UTÁNGYÁRTOTT EREDETI ALKATRÉSZEK

UTÁNGYÁRTOTT EREDETI ALKATRÉSZEK

Az új és utángyártott eredeti alkatrészek között egyetlen különbség van csupán: az áruk. Az utángyártott eredeti alkatrészek akár 50 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatók meg.
SZERVIZTÖRTÉNET MEGTEKINTÉSE

SZERVIZTÖRTÉNET MEGTEKINTÉSE

Mindössze néhány kattintással hozzáférhet Land Rover gépjárműve online szerviztörténetéhez. Nem kell papír alapú dokumentumokat gyűjtögetnie: mi mindent egy helyen megőrzünk Önnek.
VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

VISSZAVÉTEL ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Vállaljuk, hogy az élettartamuk végére ért gépjárművekre vonatkozó európai jogszabályokkal összhangban visszavesszük az előírásoknak megfelelő járműveket és indítóakkumulátorokat.
GUMIABRONCSOK

GUMIABRONCSOK

Kifejezetten a Land Rover járművekhez kiválasztott, kifejlesztett és tesztelt abroncsokat kínálunk járművéhez, hogy az minden helyzetben, minden évszakban, minden terepen tökéletesen helyt álljon.
GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

GONDOSKODÁS FLOTTA- ÉS VÁLLALATI JÁRMŰVEKRŐL

A Land Rover márkakereskedői hálózata a legteljesebb mértékben tisztában van az üzleti felhasználók változatos elvárásaival és igényeivel. Szolgáltatások széles körével igyekszünk úgy kielégíteni igényeit, hogy a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülöznie járművét.
EREDETI VETERÁN ALKATRÉSZEK

EREDETI VETERÁN ALKATRÉSZEK

Világszerte több ezer ügyfél veterán Land Rover járművét látjuk el Eredeti Land Rover Alkatrészekkel, így ügyfeleink idősebb Land Rover járművei is a legmagasabb színvonalú szervizszolgáltatásban és alkatrészminőségben részesülhetnek.
CASTROL

CASTROL

A Land Rover és a Castrol által közösen kifejlesztett kenőanyagok minden körülmények között a legtöbbet hozzák ki járművéből. A Land Rover ezért kizárólag a Castrol EDGE Professional olajokat ajánlja.
AdBlue®

AdBlue®

Az AdBlue® egy különleges dízel kipufogógáz-kezelő folyadék (DEF). A speciális adalékanyag által lehetővé tett szelektív katalitikus reakció mérsékli a káros anyagok kibocsátását, és lehetővé teszi, hogy a dízelmotoros Land Rover járművek teljesítsék az igen szigorú Euro 6-os emissziós előírásokat.

ADBLUE® FELTÖLTÉS

A szervizperiódus félidejében aktuális feltöltés során a gyártó által ajánlott szintre töltjük fel az AdBlue® adalékanyagot, függetlenül a rátöltendő folyadék mennyiségétől*. Amennyiben Land Rover Kötelező Szerviz csomagot vásárolt, helyi márkakereskedője ingyenesen feltölti járműve AdBlue tartályát. A feltételekről alább tájékozódhat.
KERESKEDŐ KERESÉSE

*Amikor az AdBlue® szint egy adott szintre csökken, értesítés jelenik meg az információs felületen. Ilyenkor a lehető leghamarabb töltse fel az AdBlue®-tartályt. Az AdBlue®-tartály feltöltéséhez vegye fel a kapcsolatot Land Rover márkakereskedőjével / márkaszervizével.
Szükség esetén a Land Rover márkakereskedésekben / márkaszervizekben beszerezhető, cseppmentes újratöltő flakonokból is feltöltheti AdBlue®-tartályát. Az átlagos AdBlue®-fogyasztás 800 km /1 liter. A fogyasztás azonban a vezetési stílustól, az időjárástól és az útminőségtől függően nagy mértékben változhat.


Az AdBlue® a Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA, Német Autóipari Szövetség) bejegyzett védjegye