TARTOZÉKOK

A LAND ROVER TARTOZÉKOKAT ÚGY TERVEZTÜK, HOGY TÖKÉLETESEN FELERŐSÍTSÉK JÁRMŰVE STÍLUSÁT, FORMATERVÉT, VALAMINT KÖZÚTI- ÉS TEREPKÉPESSÉGEIT.
TARTOZÉKOK

Készüljön fel a nyári kalandokra, válogasson kiegészítőink közül!

TETŐCSOMAGTARTÓ

TETŐCSOMAGTARTÓ

Sokoldalúan variálható rakodórendszer a tetőn történő szállításhoz.
KERÉKPÁRTARTÓ

KERÉKPÁRTARTÓ

A könnyen felszerelhető, zárható szerkezet egy kerékpár szállítására alkalmas.
kajak, szörf szállító

kajak, szörf szállító

Szállítsa biztonságosan vízisport eszközeit. 

SZÖVET SZŐNYEG

SZÖVET SZŐNYEG

A fényűző padlószőnyeget a Range Rover logójával, valamint fém sarokvédő elemekkel láttuk el, így elegáns stíluselemként díszíti az utasteret.
 CSOMAGTÉR RÖGZÍTŐ HÁLÓ

CSOMAGTÉR RÖGZÍTŐ HÁLÓ

Biztonságosan rögzíti a csomagtartóban elhelyezett apróbb tárgyakat, csomagokat. A csomagtéri lekötőpontokhoz rögzíthető.

click & go rendszer 

click & go rendszer 

A click & go rendszerrel könnyedén helyezhet fel a hátsó ülésre egy vállfát, asztalt, kampót, vagy akár egy tablettartót is - attól függően, hogy épp melyikre van szüksége. 
FOGAS

FOGAS

A leszerelhető vállfa segítségével gyűrődésmentesen szállíthatja ingét, zakóját.

LAND ROVER TARTOZÉKOK

A Land Rover tartozékokkal bármikor tökéletesebbé teheti járműve megjelenését, valamint közúti- és terepképességeit.

RANGE ROVER TARTOZÉKOK

RANGE ROVER TARTOZÉKOK

Tegye személyesebbé a kifinomult képességek csúcsát képviselő Range Roverek friss, modern megjelenését. A motorosan mozgatható oldalsó fellépők megkönnyítik a be- és kiszállást. Válogasson kedve szerint tartozékaink közül, és teremtse meg saját, teljességgel egyedülálló belső környezetét.
RANGE ROVER SPORT TARTOZÉKOK

RANGE ROVER SPORT TARTOZÉKOK

A legdinamikusabb Range Rover a legkiválóbb tartozékokat érdemli. A motorosan mozgatható oldalsó fellépők megkönnyítik a be- és kiszállást. Tegye még egyedibbé járművét az ízlésének megfelelő tartozékokkal.
RANGE ROVER VELAR TARTOZÉKOK

RANGE ROVER VELAR TARTOZÉKOK

Az osztott küllős könnyűfém keréktárcsáktól a megvilágított küszöbdíszlécekig minden Land Rover tartozékot ugyanaz a kompromisszumokat nem ismerő, elhivatott mérnöki csapat tervezett, akik magát a járműveket is. Így biztos lehet abban, hogy a Land Rover Gear tartozékok egytől egyig tökéletesen illeszkednek a Range Rover Velarhoz.
 RANGE ROVER EVOQUE TARTOZÉKOK

RANGE ROVER EVOQUE TARTOZÉKOK

A Range Rover Evoque minden eddiginél kívánatosabb és sokoldalúbb: bármilyen feladat elé állítjuk, az utazással kapcsolatos minden igénynek megfelel. Közúton és terepen egyaránt lenyűgöző teljesítményt nyújt, Land Rover tartozékokkal felszerelve pedig az Ön legszemélyesebb igényeinek is tökéletesen megfelel.
DISCOVERY TARTOZÉKOK

DISCOVERY TARTOZÉKOK

Válogasson a legemlékezetesebb kalandokra felkészített, sokoldalú tartozékok kínálatából, a belső teret védő gumiszőnyegektől a karosszéria épségére ügyelő sárfogókon át a jármű megjelenését még drámaibbá tevő kiegészítőkig.
DISCOVERY SPORT TARTOZÉKOK

DISCOVERY SPORT TARTOZÉKOK

A különösen sokoldalú, kompakt Discovery Sport modellhez kifejlesztett tartozékok kívül-belül óvják a járművet a sérülésektől, miközben a kifinomult optikai kiegészítőkkel teljes mértékben egyedivé teheti megjelenését.

LAND ROVER KISÁLLAT TARTOZÉKOK

A Kisállat tartozékcsomagok révén a család kedvence biztonságban, mégis kényelmesen utazhat, miközben az autó is védve van a sérüléstől.
TUDJON MEG TÖBBET