ELEKTROMOS ÁTÁLLÁS A LAND ROVERREL

LEGENDÁS MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK, PRÉMIUM ÉRTÉKEK
ÚJRAÉRTELMEZVE

A Land Rover több mint hetven éve feszegeti a lehetőségek határait.

Az elektromos hajtástechnológia még fenntarthatóbbá, még kezesebbé, még kifinomultabbá teszi a világ legjobb menet- és terepképességekkel rendelkező prémium szabadidőjárműveit.

ÚJ RANGE ROVER ELECTRIC

ÚJ RANGE ROVER ELECTRIC

Így találkozik a precizitás és a kézműves gyártási minőség a Range Rovertől megszokott prémium színvonallal, kiegészülve a csaknem teljesen hangtalan, tisztán elektromos hajtással, a zéró károsanyag-kibocsátással, valamint a leggyorsabb nyilvános töltőhálózatok rendelkezésre állásával.
ELEKTROMOS HAJTÁS

ELEKTROMOS HAJTÁS

Az elektromos járművek káros anyagok kibocsátása nélkül üzemelnek. Megújult plug-in elektromos hibrid (PHEV) modelleink képesek tisztán elektromos (EV) és hibrid elektromos (HEV) üzemben közlekedni, így csökkentve az emissziókat.
A KIFINOMULTSÁG ÚJ VILÁGA

A KIFINOMULTSÁG ÚJ VILÁGA

Plug-in elektromos hibrid (PHEV) és mild hibrid (MHEV) járműveink a Land Roverre jellemző, legendás menet- és terepképességeket az elektromos hajtás csaknem teljesen nesztelen, késlekedés nélküli erőkifejtésével, és az ezekből fakadó, fokozottan kifinomult viselkedéssel egészíti ki.

LAND ROVER ELECTRIC ÉS HIBRID

ELEKTROMOS

ELEKTROMOS

Az elektromos járműveket villanymotor és akkumulátor hajtja. Ahelyett, hogy benzinkúton tankolna, otthoni töltő segítségével töltheti fel az akkumulátort. Otthonától távol pedig igénybe veheti a nyilvános töltőpontok egyenáramú gyorstöltő berendezéseit. Az elektromos közlekedés révén csökkentheti a szénkibocsátást és személyes környezeti lábnyomát.
ELEKTROMOS HIBRID (PHEV)

ELEKTROMOS HIBRID (PHEV)

Villanymotor és akkumulátor, biztonsági tartalékként belső égésű motorral támogatva. A rövidebb útszakaszokat tisztán elektromos üzemben, zéró károsanyag-kibocsátás mellett teheti meg. Ha pedig hosszabb utazásra indul, a benzin- és a villanymotor kombinációja gondoskodik arról, hogy ne kelljen a hatótávolság miatt aggódnia. Az akkumulátor egyszerűen tölthető, otthonában éppúgy, mint úti céljánál.
MILD HIBRID (MHEV)

MILD HIBRID (MHEV)

A Land Rover mild hibrid (MHEV) modelljei a lassítás, illetve regeneratív fékezés során felszabadult energiát felhasználva még takarékosabbá, még kifinomultabbá teszik benzin- és dízelmotorjuk működését. Mivel nem rendelkeznek elektromos hajtómotorral, nem képesek tisztán elektromos üzemben közlekedni, és tölteni sem szükséges őket.

ELEKTROMOS KÖZLEKEDÉS

TÖLTÉS OTTHONÁBAN VAGY ATTÓL TÁVOL

TÖLTÉS OTTHONÁBAN VAGY ATTÓL TÁVOL

Elektromos járművét otthonában telepített töltőboxról töltheti a legkényelmesebben: így minden reggel teli akkumulátorral indulhat útnak. Töltse úti céljánál autóját: nyújtsa meg a hatótávolságot, ha szükséges.
MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

MENET- ÉS TEREPKÉPESSÉGEK

Ha letér a kitaposott útról, az elektromos hajtás azonnali teljesítménykifejtéssel segít leküzdeni a legkeményebb terepszakaszokat is. Ebben a kiváló első terepszög is segíti. A kivételes szabad hasmagasság és gázlómélység1 jóvoltából semmilyen kihívástól nem kell meghátrálnia.
KEDVEZŐBB KÖLTSÉGEK

KEDVEZŐBB KÖLTSÉGEK

A potenciális adókedvezményektől kezdve a kedvezőbb fenntartási költségeken át az ingyenes parkolásig számtalan módon csökkentheti rendszeres kiadásait, ha elektromos járművek közlekedik.
EGY ÚJ KORSZAK VESZI KEZDETÉT

EGY ÚJ KORSZAK VESZI KEZDETÉT

Olyan világon szeretnénk örökül hagyni utódainknak, amelyet maradéktalanul élvezhetnek. A zéró károsanyag-kibocsátást biztosító elektromos közlekedés jelenti prémium szabadidőjárműveink jövőjét.

VILLAMOSÍTOTT LAND ROVER MODELLEK

Ismerje meg elektromos és elektromos hibrid járműveink kínálatát, amelyek újraértelmezik a Land Rovertől megszokott menet- és terepképességeket, modern prémium értékeket.

Weboldalunkon megtekintheti a Magyarországon rendelkezésre álló modelleket.